Publikováno Červenec 20, 200718 r je to asi tři dny zpátky a mám tento problém. ze začátku jsem citil vibraci pouze na plynovém pedálu a pouze při levotočivé zatáčce. dnes už je cítít i po rovině když přidávám plyn a také na volnoběch, vibrace je znatelná i na ostatních pedálech. Máte s tím někdo zkušenosti? Upraveno Červenec 20, 200718 r od .Viki
Červenec 21, 200718 r je to asi tři dny zpátky a mám tento problém. ze začátku jsem citil vibraci pouze na plynovém pedálu a pouze při levotočivé zatáčce. dnes už je cítít i po rovině když přidávám plyn a také na volnoběch, vibrace je znatelná i na ostatních pedálech. Máte s tím někdo zkušenosti? nemas utrhnuty stabilizator alebo nieco podobne ked pri akceleracii pocitujes vybraciu
Červenec 21, 200718 r Autor auto ted bylo na servisní prohlídce a na nic nepřišli, jen říkali že budou potřeba tak za 3 měséce vyměnit gumy na uložení ramen do kastle. je možný že by to byl začátek před vyměnou těch gum?jinak auto asi prohlédly a ani oni na nic nep´řišli
Červenec 21, 200718 r To je nějaké velmi divné...to se ti musí klepat celý prostor pod nohama..protože samostatné klepání plynového pedálu je apsoň dle mě nemožne..vždy je to přišroubované do kastle a vede tam pár dratku(e-gas)..jediné co muže přenášet vibrace do pedálu je pravě kastle....
Červenec 21, 200718 r Autor je to divný, žádný jiný zvuky z auta nejdou, nikdo neví čím by to mohlo být
Červenec 22, 200718 r tak ked sa klepe len samotny pedal tak to je viac ako zaujimave nemas donho napojene vysoke napätie s trafa na sviecky lebo inak si to neviem vysvetlit
Červenec 22, 200718 r Tohle je fakt divna zavada - a nemas proste jen uvolnenou tu konzoli pedaloveho ustroji?
Červenec 26, 200718 r Autor pedály se trošku hýbou ale to je asi normální, kde jsou nějaký šrouby tý konzole s pedálama, co by se dali třeba utáhnout?
Červenec 31, 200718 r Tak mám taky ten samej problém,ale vibrace se mi přenáší nejen do pedálu,ale hlavně do podlahy...,je to tak trochu cítit i do volantu(kola jsou samozřejmě vyvážená),projevuje se to za jízdy....Řeším to ve značkovém servisu škoda a taky zatím neví čím to je,tak jsem zvědavej jak to dopadne...motor 1,2htp 47KW
Srpen 1, 200718 r Autor pořád to vibruje ale už to ani neřeším, v servisu nic nenašli čím by to mohlo být, tak počkám tak tři měsíce až budu měnit gumy na uložení ramen a pokud to bude i pak tak uvidíme co dál
Srpen 7, 200718 r Autor vibrování vyřešeno, nakonec to bylo uplnou prkotinou, ulomilo se mi přichycení napájecího kabelu k zesikum u motoru, a kabel spadnul vedle motoru na kabely, asi se tím napájecím kabelem přenášela vibrace z motoru až do pedálů, protože když jsem to přidělal zpátky je klid Upraveno Srpen 21, 200718 r od .Viki
Říjen 26, 201113 r Ahoj, HTP 47kw a taky zacaly vibrovat pedaly , radici paka a trosku i volant. deje se to pri akceleraci hlavne pri úplnem tahu motoru. takze kazda rada nad zlato. dik Upraveno Říjen 26, 201113 r od Kachna80
Říjen 26, 201113 r Tak mám taky ten samej problém,ale vibrace se mi přenáší nejen do pedálu,ale hlavně do podlahy...,je to tak trochu cítit i do volantu(kola jsou samozřejmě vyvážená),projevuje se to za jízdy....Řeším to ve značkovém servisu škoda a taky zatím neví čím to je,tak jsem zvědavej jak to dopadne...motor 1,2htp 47KW a jak to dopadlo pls???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.