Publikováno Červenec 21, 200718 r Sused mi svojím dialkovým ovládačom otvori auto. viete poradiť ako to znemožniť. Mám na svojej Fabke origo dialkové centrálne zamykanie Diky za radu.
Červenec 22, 200718 r Nedávno tu bol podobný prípad ale riešenie asi nebude jednoduché.Pozri sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25358
Červenec 22, 200718 r Autor Existuje aj iná možnosť ako výmena komfortky? Zbav suseda toho dialkača! Diky za neocenitelnú radu.
Červenec 22, 200718 r Existuje aj iná možnosť ako výmena komfortky? Zbav suseda toho dialkača! Diky za neocenitelnú radu. Rado sa stalo! Ale musíš uznať,že aj to je jedna z možností- samozrejme v medziach zákona. Nič v zlom
Červenec 22, 200718 r Autor Možnosť to je, ale horšie je na tom to, že on je v pohode ,pretože ja mu so svojím ovládačom auto neotvorím.
Červenec 22, 200718 r Existuje aj iná možnosť ako výmena komfortky? tak výměna komfortky není složitá, koupíš na netu za cca 800kč jinou za 30minut vyměníš a tu starou třeba za 700kč pošleš dál.Kdyby tohle dokázal s dálkáčem muj soused neváhám a měním komfortku.
Červenec 22, 200718 r Zkoušel jsi vymazat adaptační hodnoty a znovu naučit klíče? Samozřejmě na VAGu.
Červenec 23, 200718 r Vyskúšam a dám vedieť či to pomohlo ale treba vymeniť komfortku. Dnes som videl 2 komfortky tu v bazári.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.