Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte chlapi,hadzem tuto temu do fora.Zaujimalo by ma aku vaznost mam tomu prikladat.Znamemu vykradli do rana interier OCTAVIE 2 bez poskodenia!!!.Napada ma,ze lopkari maju nejaky chytry program a vedia otvorit central emulaciou DO, dekryptovanim plavajuceho kodu alebo si vedia vypocitat nejaky master kod, neviem...poculi ste o tomto nieco?Ma zabezpecenie koncernovych aut nejaku dieru?? :aggressive:

Vloženo
Ahojte chlapi,hadzem tuto temu do fora.Zaujimalo by ma aku vaznost mam tomu prikladat.Znamemu vykradli do rana interier OCTAVIE 2 bez poskodenia!!!.Napada ma,ze lopkari maju nejaky chytry program a vedia otvorit central emulaciou DO, dekryptovanim plavajuceho kodu alebo si vedia vypocitat nejaky master kod, neviem...poculi ste o tomto nieco?Ma zabezpecenie koncernovych aut nejaku dieru?? :aggressive:

Pokud to jsou profesionálové a mají peníze je možné vše nicméně plovoucí kod je zjistitelný obtížně. Ale osobně jsem viděl jak můj dálkáč na parkovisti otevřel jinou fabii kdybych byl zloděj stačí si počíhat a je vymalováno.........taky jsem to tu už párkrát četl na foru že jim soused otevřel auto dálkáčem.Takže to zas tak ojedinělé nebude.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...