Publikováno Červenec 30, 200718 r nazdárek blbne mě relé s označením J560 jená se o Relé varovných světel dveří KDE HO NAJDU a jaké to je? případně zda má někdo foto Díky
Červenec 30, 200718 r co to je??Relé varovných světel dveří?To slším poprvé.Pokud myslíš světýlka ve dveřích,má to nastarost komfort
Červenec 30, 200718 r Jojo, světla ve dveřích spíná komfortka, ale přes relé. Oddělej spodní plast palubky u řidiče a uvidíš rošt s relátkama. Je to viz obrázek.
Červenec 30, 200718 r Autor tak to je nazváno v chtré příručce č 47/6 jen mě nebylo pořádně jasné kde ho najdu Díky
Červenec 31, 200718 r ale ved ti pise kde, daj dolu spodny kryt na vodicovej strane a nad BSG centr.elektrikou najdes panel s relatkami
Červenec 31, 200718 r Autor já to pochopil kde to najdu - nezdáte někdo číslo v TUKASu ho nenašel Jojo, světla ve dveřích spíná komfortka, ale přes relé. Oddělej spodní plast palubky u řidiče a uvidíš rošt s relátkama. Je to viz obrázek.
Červenec 31, 200718 r A tady ještě schéma. Relátko je na str. 6 a světýlka potom na str. 3 (řidič) a 4 (spolujezdec). central_zam.pdf
Srpen 1, 200718 r Autor tak dneska ráno došlo k sundání část palubky a bylo jasno je tam číslo 53 obj.č. je 141 951 253 B za 15min bylo autí komplet relé mě přišlo pouze povytažené tak počkám co budě a nebude jinak díky za každou radu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.