rolbař Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Jj, pán se opřel o pojistku... tolik smíchu z cizích starostí Nejlepší že se mi to stalo taky, ale já na to přišel... tak to jsme na tom stejně, já si to zamáčknul a shodou okolností jsme zrovna dával stahovačku na zadní dveře, chci to zkusit a nic, no hrklo ve mně, fuj tajbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Nazdárek pánové potřebuji poradit na mé octě po face se mi stane následující když chci vytáhnout okno celé až na horu krátkým stiskem tlačítka tak ono vyjede asi do poloviny dveří pak se zastaví a o kousek sjede zpátky nastavoval jsem i základní polohu a nic a ještě jeden postřech zajímavé je že to dělá jenom když auto stojí jsem stoho volaký zmetený prosím o radu děkuji a ještě jedna prosbička nemáte někdo náhodou fukční stahovačku na ZP dveře samo v el. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 toto už se mě stalo asi 3x na různých oktách pokud neni jen zamáčklá pojistka :-))))tak se také občas stane že na plošnáku je svod přímo na ploškách a už to nejde .....vyčistit a je to ok......... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 tohle se mi taky občas stane a pak nějakou dobu to okno na ten jeden stisk nejezdí, musím držet tlačítko až nahoru ale v čom to je, to je záhada, polohu jsem klíčkem nastavoval a bez úspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Též s emi to občas stane, je to nepravidelné a ani jsme nenašel s ničím spojitost a ještě mi občas při otevření zadních P dveří nesvítí stropní lampička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Mam za to, ze je tim, ze je okno ve vetsim pnuti = odpor na motorek. Elektronika vyhodnoti prekazku a okno stahne dolu. Deje se mi to taky, ale nemam silu to resit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Sklo anebo jeho pohon jde ztěžka, event. může být vada v motorku, ten bere víc proudu a elektronika to vyhodnotí jako překážku, na kterou sklo narazilo a vrátí ho o kousek zpět. Pokud se nerozsvěcí stropní světlo při oteření dveří, je pravděpodobně vadný mikrospínač v zámku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickey Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Zdravím, když zavírám okno u řiidiče (OKTA 2.0elegance, rv01), samo po dojezdu do horní poohy začně sjíždět dolů a zastaví se někde v polovině, případně ani do horní polohy nedojede, zastaví a zas sjede o kus níž. Vždycky je to jen jednou, na další pokus už okno normálně zavřu. .. nevíte někdo co s tím, na co se kouknout? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Zdravím, když zavírám okno u řiidiče (OKTA 2.0elegance, rv01), samo po dojezdu do horní poohy začně sjíždět dolů a zastaví se někde v polovině, případně ani do horní polohy nedojede, zastaví a zas sjede o kus níž. Vždycky je to jen jednou, na další pokus už okno normálně zavřu. .. nevíte někdo co s tím, na co se kouknout? Dík. Nedrhne Ti stahovacka ?....jestli ano, je mozne, ze takto reaguje jednotka, ktera si mysli, ze tam priviras hlavu, ruku, psa... Zkusim to nasimulovat na svem aute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 obcas mi to udela taktez..zatim jsem to neresil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mickey Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Okno sjede dolů vždycky až z horní polohy, tzn. když se zcela dovře, plynule zas pokračuje dolů. Dřív to bylo taky jen občas, teď už pokaždý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Taky se to u mé Octavie delo až do včerejška, pak mi praskl plast ve stahovačce a okno spadlo, takže Vám doporučuji to hned řešit výměnou stahovačky (pokud máte starý model jako já do r. 2000). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Okno sjede dolů vždycky až z horní polohy, tzn. když se zcela dovře, plynule zas pokračuje dolů. Dřív to bylo taky jen občas, teď už pokaždý.... Skus "nakalibrovat" stahovacku v tom jednom okne, pripada mi to, ze stratila hodnotu pre dojazd, cize nevie kolko ma este ist dohora a potom zareaguje nudzovym zastavenim (a stiahne sa kusok dole). Lebo takto Ti to tlaci plnou silou dohora a moze Ti prasknut ten plast co drzi okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 (editace) Okno sjede dolů vždycky až z horní polohy, tzn. když se zcela dovře, plynule zas pokračuje dolů. Dřív to bylo taky jen občas, teď už pokaždý.... Skus "nakalibrovat" stahovacku v tom jednom okne, pripada mi to, ze stratila hodnotu pre dojazd, cize nevie kolko ma este ist dohora a potom zareaguje nudzovym zastavenim (a stiahne sa kusok dole). Lebo takto Ti to tlaci plnou silou dohora a moze Ti prasknut ten plast co drzi okno. je pravda ze okno zide dole ked si mysli ze narazilo na prekazku skor ako doslo do hornej polohy. takze nastav hornu polohu a ked to bude robit dalej, tak ti zrejme ide to okno tazko a rj to vyhodnoti ako narazenie na prekazku. kalibracia je tusim popisana v navode, ale ak si spominam dobre tak sa robi nasledovne: pootvor si vsetky okna /nakalibruj vsetko naraz, nech mas istotu/, zamkni auto klucom a drz v zamknutej polohe kym sa nezavru vsetky okna + pockaj este par sekund aj po zatvoreni. pusti kluc, odomkni a vyskusaj okna. Editováno: 27. Srpen 2007, autor: Tunak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lister134 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Potrenuji poradit jak preprogramovat dojezd okna??Motorek mi pracuje normalne,zadnou prekazku jsem nenasel, jenom zadni okno se mi otvira asi 5 cm.Dekuji za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnymartas Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Myslím že problém je v lanku stahování a ne v programování.lanka odcházej už jsem měnil všechny 4 okna vyndej celí stahování je to práce na deset minut a nový stojí kolem 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 cauec.mam peroblem.kdyz stahuju zadni okna mel by tam byt doraz a tak 5cm byt vysuniute.jdou mi otevrit az na doraz ale vypne mi u toho radio nevite nekdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Člověče kam ty na ty problemy chodíš? Každý den něco. Zadní okna nemají dojezd a myslím že radio ti vypne pokles napětí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Člověče kam ty na ty problemy chodíš? Každý den něco.Zadní okna nemají dojezd a myslím že radio ti vypne pokles napětí ono jede ale jen prestane hrat...kazdej den neco ze???heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 ono jede ale jen prestane hrat...kazdej den neco ze???heh jede a přestane hrát? nechápu, moc zvratů v jedné větě popiš to lépe a přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babocka Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ja jsem menil lanka uz u trech oken. Koupil jsem lanka na kolo. Vyndal jsem stahovacku, zmancknul nejtky, sundal cernej kryt navijaku, nameril podle tech starej ta nova lanka. Provliknul jsme nova lanka bovdenama a v bilem navijaku jsem je zajistil rozrizlou elektro cokoladou a funguje to rok. Prace tak jednou okno hodina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 jede a přestane hrát? nechápu, moc zvratů v jedné větě popiš to lépe a přesně zapnu radio presneji kiss hady treba stahnu oboje okna zaroven amji tam byt dorazy kdyz to prekoroci ty dorazy radio sviti vse jede krom zvuku.mam takovej pocit ze tam ale kdysi byla ta pojistka aby se to nestahovalo uplne.ale je to jen pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 (editace) zapnu radio presneji kiss hady treba stahnu oboje okna zaroven amji tam byt dorazy kdyz to prekoroci ty dorazy radio sviti vse jede krom zvuku.mam takovej pocit ze tam ale kdysi byla ta pojistka aby se to nestahovalo uplne.ale je to jen pocit a kdy to zase začne fungovat? máž zadní repra a vejškáče ve dveřích? Editováno: 5. Duben 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 a kdy to zase začne fungovat?máž zadní repra a vejškáče ve dveřích? vypina to u okna vzadu u spolujezdcovy strany.zacne to hrat v urcite poloze kdyz ho zase vytahnu.repro mam akorat vzadu v kufru.ve dverich nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin4x4 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ja jsem menil lanka uz u trech oken. Koupil jsem lanka na kolo. Vyndal jsem stahovacku, zmancknul nejtky, sundal cernej kryt navijaku, nameril podle tech starej ta nova lanka. Provliknul jsme nova lanka bovdenama a v bilem navijaku jsem je zajistil rozrizlou elektro cokoladou a funguje to rok. Prace tak jednou okno hodina. Zdravím a ty lanka nepordávají jako samostatný náhradní díl?Stalo se mu teď u auta že se mi lanka záhadným způsobem zamotali do rozvodky která je na motorku stahování a jinak než jejich zničením jsem je ven nedostal.A celou konzoli stahování se mi kupovat nechce když jinak je vše v pořádku.Po případě nevíte kde bych zjistil délku těch lanek abych nemusel rozebírat funkční stahování a na tom si to měřit. Dík Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.