Přejít na obsah

VII. Tuning, Styling & Hi-Fi sraz Plasy 2007


Doporučené příspěvky

Milé tunerky, milí tuneři

Blíží se nám září a s ním nejen pomalu konec léta, ale i, a to je důležitější, „podzimní“ Plasy. Přesněji řečeno VII. Tuning, Styling & Hi-Fi sraz Plasy 2007. Jsem strašně zvědavý, komu ta sedmička přinese štěstí a kdo si odveze domů některý z těch krásných pohárů, které jsme pro Vás opět připravili.

Za a) Vzhledem ke skutečnosti, že do Plas začíná jezdit více a více špičkových aut (za což jsme velice rádi), jsme se rozhodli, že auta, které budou mít na to, bojovat o poháry, budeme už na pokladně podrobovat před výběru. Takový vůz dostane obligátní křížek na přední okno a s autem si zajede do předem vyhrazeného prostoru. Chceme tím ulehčit práci porotě a hlavně nám jde o to, aby nedošlo k situaci jako minule, že se do bojů o poháry nedostalo spousta aut, která na to měla. Stačí rozmar počasí (víme o čem je řeč, že jo?) :) a je po představovačce.

Za B) Další novinkou bude to, že auta, která se budou účastnit bojů o poháry se budou muset „registrovat“ do 12:00 hodin. Samozřejmě, že slovo registrovat je jen s nadsázkou. :) Nikdo po Vás nebude chtít vypisování nějakých listin, či něco podobného. Na Vás jen bude, abyste se prostě nahlásili porotě a postavili se s auty do vyhrazeného prostoru. Je to opravdu důležité! Chceme tím trošku uspíšit hodnocení ze strany poroty, aby se soutěže mohlo zúčastnit co největší počet aut! Záleží jen na Vás, a já doufám, že Vás bude většina, jestli přijedete i před tribunu na představení auta, či nikoliv.

Za c) Plasy dělá Plasama jedna věc a to sice, předvádění auta na plachtě před obecenstvem. Toho Vás milá tunerská veřejnost NEUŠETŘÍME!! :)) Bude v tom jen jedna změna. A sice ta, že představování nebude povinné, protože se ho neúčastní porota ale jen Vy, já, mikrofon a obecenstvo. ;) Já plně doufám v to, že se najde co nejvíce zájemců o představení svého plechového miláčka na plachtě, zvláště když je na tuto show připravena speciální sada pohárů! A tímto se dostávám k další novince.

Čili za d) Jak Vám jistě neuniklo, na plachtu jezdí představovat svá auta i tuneři, kteří vědí, že se nemůžou konkurovat s ostatními, ale přesto mají svoje auto rádi a umí o něm vyprávět. A tady je příležitost právě pro ně!! Všichni, kdo se dostaví se svým autem na plachtu, mají reálnou šanci na to, aby si odvezli jeden ze tří pohárů, které jsme připravili speciálně pro tuto kategorii. Je to kategorie Best Show! Takže se čistě teoreticky může stát to, že se někdo dostaví z recese s tuzingem, nicméně nás všechny odzbrojí svojí výřečností a veze si domů kalíšek. Dobrý, né? :)

Za e) DŮLEŽITÉ! Nastalo pár změn v kategoriích. A sice: kategorie Audi + Seat se rozdělují na samostatné kategorie a tak to bude i s France a Italy scénou. Doteď byly spojené, na příště je každá zvlášť.

Za f) Porota bude odteď opět jen tříčlenná a hodnotit auta bude přímo na prostranství k tomu určeném a již výše zmiňovaném.

Myslím, že informací je až až a si to nějak přeberete. Mě nezbývá, než si přát, aby vyšlo počasí, aby se akce povedla přesně podle našich představ a abychom se 15.9.2007 sešli v Plasích ve zdraví a v hojném počtu.

Klubový pohár bude opět přidělen nejpočetnějšímu klubu a proto na Vás apeluju Octaviáni! Každý z klubu ať se nahlásí u pokladny!!!! Každé auto z našeho klubu, které projede pokladnou! Přece si ho zase nenecháme vyfouknout kvůli pár nedorozumění! Nemám pravdu? ;)

Za tým Bravetuning a sesterský klub 3D tuning se na Vás těší Frančesko. :)

Editováno: , autor: Frančesko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Souhlasím!!! Taky bych tam hned jel, volno bych měl mít, ale ta dálka je BIG PROBLEM!!! Ja sice oktávu mám na naftu, ale i tak je to dost drahý výlet! ;) Ledaže bych místo cihel na stavbu investoval do cesty na sraz! Něco mi říká, že by ten výlet za ty prachy stál! :p Tak se tam snad potkáme v hojném počtu! ČAO :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...