Rosťa19 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ahoj,nevíte někdo o nějakém v Praze veřejně přístupném nájezdu na kterém by bylo auto dostatečně vysoko nad zemí abych mohl zkontrolovat kolik si mám koupit šroubků, matiček, nových plast. dílů atp. pro rekonstrukci spodního krytu motoru benzínové Octavie? (Nemám kde si náhradní díly ukládat a tak nic do zásoby kupovat nemůžu...) Čeče Miro netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jsem Michal Ale nevadí, snažil jsem se to omrknout na parkovišti (sousedé před panelákem z toho museli mít divadlo) a zjistil jsem že maximálně vyhodím cca 300kč, což není zas tolik. Co mi zbude tak někomu daruji za odvoz a budeme z toho mít oba radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jj. Sorry Michale, mám v to zmatek. Mikubene je Mira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ty už to nepij ani ředěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ředěný by to bylo hnusný Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tak něco by se dalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Třeba Becher ne? Ale to já nepiju,takový lepidla. Jen Tequilu a slivovicu. Občas Whiskey. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Stando nebuď prase Neředit !!! Benzín miláčkovi taky přece neředíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 já ne, ale benzínka možná ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Nic dalsiho se nechysta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 hmmm co taaaak pondeli ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 U me dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 u mě zatím taky, stačí jen říct v kolik a budu tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Cca mezi 17 - 18? Driv? Pozdejc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 já bych to viděl jak píšeš. 17- dál je mi jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 U me dobry Jani nekecáš?? Minule jsi nám chyběla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Jani nekecáš?? Minule jsi nám chyběla. Ale jdi ty brepto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 takže jsme domluveny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 na cem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 sraz v pondělí v 17 přinejhorším se sejdu jen s Jančou sám a dáme tu slíbenou kávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A kdeee? My dorazime dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ale kaficko si nenecham ujit Standi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky nejspíš dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 sraz v pondělí v 17přinejhorším se sejdu jen s Jančou sám a dáme tu slíbenou kávu Spíš po 17 té. Dřív to nestihnu. Jo a to kafčo Standis. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Taky nejspíš dorazím Ze bych te po dlouhe dobe zase videla? Neni mozny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.