Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 tak pisem sem nemyslel,.... myslel sem prave to nabrezi kde jsou kostky,.... koukej tady na ten video klip jak se tam potkaji na tom nabrezi oukej oukej,... ty mista jeste promysli ........ prece jenom delas v televizi tak neco najdi az teda skoncim ve skole,... zavolam nebo napisu fotak taky CAJK s kilometrama se pocita ty mas chrochtaka vid takze tobe to bude v celku jedno ale co budu rikat ja do prahy to budu sourat abych usetril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 leda hovno pane...vy a sourat..haha jinak pozdravuju Kubika..... :kol-47: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 podle me ten chodnicek v modranech to pekne dokresluje, ale tak to je vec kazdeho - ja tam mel focene Zlaticko... jinak Kubajz jakej rozpadlej autosalon si mel konkretne namysli? to me celkem zajima s ohledem na planovane foceni me Modre Motokary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Radku: ............ sourat sem myslel ze pojedu na spotrebu,... kdyz tam to bude brzda plyn tak abych i tak trochu usetril,... a taky zalezi,... jestli budu stihat kdyz ne tak je jasny ze na to budu muset torchu dupnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Lukason: já nevím, mě napadlo, že bysme jeli jenom tvým autem, páč držet 2 auta za sebou přes Prahu, to je docela peklo takže když pojedeme jen tvým, tak to bude OK Ozi: jako první to byla BILLA, pak to byl autosalon Nissan.. je to ulice Jeremiášova, naprosti benzínce Šafránka, hned vedle je Škoda a pak BMW takový bílý barák na rohu křižovatky a když pojedeš pořád po hlavní, tak na úrovní té benzínky je odbočka za ten barák, kde je velký parkoviště a tam je výloha + kryté parkoviště .. je to tak 3 roky už nepoužívané, takže ty výloha je dosti špinavá, posprejovaná apod. Jen bacha, na parkovišti je špína a jezdí tam autoškoly, tak ať ti to nějaký student neodře GPS: 50°2'25.740"N, 14°19'41.586"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 jo pozor,... prazacek chce usetrit .......... no hele me to je jedno,.. myslel sem ze by sme nafotily i auta spolecne treba,... nejyk krovy ze by si mi s fabkou delal ale tak domluvime se zejtra no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 To můžeme nafotit u toho starého autosalonu, ne že bych chtěl ušetřit, ale tak proč jezdit 2, když stejně tvým jet musíme, když bude mít hlavní roli Jinak zítra si tedy napíšeme nebo zavoláme, ale kde dáme ten sraz? Bysme mohli u KFC na Zličíně? Trefíš tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Lukason: já nevím, mě napadlo, že bysme jeli jenom tvým autem, páč držet 2 auta za sebou přes Prahu, to je docela peklo takže když pojedeme jen tvým, tak to bude OK Ozi: jako první to byla BILLA, pak to byl autosalon Nissan.. je to ulice Jeremiášova, naprosti benzínce Šafránka, hned vedle je Škoda a pak BMW takový bílý barák na rohu křižovatky a když pojedeš pořád po hlavní, tak na úrovní té benzínky je odbočka za ten barák, kde je velký parkoviště a tam je výloha + kryté parkoviště .. je to tak 3 roky už nepoužívané, takže ty výloha je dosti špinavá, posprejovaná apod. Jen bacha, na parkovišti je špína a jezdí tam autoškoly, tak ať ti to nějaký student neodře GPS: 50°2'25.740"N, 14°19'41.586"E Vím kde myslíš.... si odsud někde? já jsem Zlejčínskej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 cubecnik: jo jo, bydlím na Lužinách tak to máme kousek .. ještě tu pod šafránkou bydlí jeden kluk s černou Fabii, ale s tím jsem se ještě taky neviděl jen ty fotky co měl, tak znám místa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) KFC zlicin,... no hele hod mi sem odkaz na mapy.cz abych vedel ,.... a pak ESCAPE to pojedem teda az potom,.. ja jenom jestli si mam psat adresu EDIT: .................. uz sem nasel.... je to ono ? http://www.mapy.cz/#q=KFC%2520zli%25C4%258D%25C3%25ADn&x=14.291989&y=50.053062&z=16&d=firm_330245_0_2&t=s Editováno: 4. Září 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ano, to je přesně ono a adresu si nepiš, pak tam zajedeme spolu během focení se cesta kolem najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 no pockej,... myslel sem ze tam se srazime nebo jak teda kde te budu vubec nabirat nebo jak doma ? a adresu mi das po telefonu jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Ne, srazíme se u toho KFC, dáme si něco do bříška, pak pojedeme k tomu autosalonu, tam nafotíme něco, já si hodím auto domů a potom budeme pokračovat tvým po Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Kubo dobre sis to vymyslel :'> Jinak diky, tu Billu si tam pamatuju jeste kdyz jsem makal na butovkach. Ani nevim ze je to zavrene... diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Kdyby v 19:00 doma... Dneska sem dorazil ve 21:30 a zítra v osm zase v práci... Už aby byl víkend... Editováno: 10. Září 2012, autor: Anthoan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 ty ses vychcanek takze to KFC si musim stejne hodit adresu aby me tam navigace navedla takze tak Toniku,... nemas to jednoduchy a to delas od rana ? kde vubec FACHUJES ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Any meets happening 13 to 20 September? Would like to bring my car along, and other Skodas from UK too. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) Well you got it and how nice I guess what's heart beats under the hood will probably be too much of a nice, well-packed with .......... However, for me, after all I'd done a few changes, but it's your car and you're doing it by yourself on the 13th of that term - 20 September is one more meeting ... 14th more - 16 September's ATC RelaxMeeting Konopáč .......... here is one link on FACEBOOK https://www.facebook...19782568112707/ and here another link http://www.relaxmeeting.cz/ But it's also true that this event coincides I suspect just to Doksy so it depends on what you can manage ATC but is in fact the welfare reunion and I also evidenced by his name just for this event will be Editováno: 4. Září 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfurby Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Sorry, cannot do that. Doksy is already planned, as well as a small excursion to Mimon airfield. I am hoping other from Doksy come to Mimon as well. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Co udělat nějakou menší akci, abychom se mohli potkat s kamarády z Anglie, když už tady budou? Můžeme někdy v týdnu odpoledne nebo třeba v neděli. Co vy na to? Docela bych se podíval na jejich auta, která naživo asi jen tak neuvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ja bych mohl v nedeli. Pres tyden jsem zabitej v praci bohizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ja bych mohl v nedeli. Pres tyden jsem zabitej v praci bohizel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 já můžu jen 13.a 14.9. ve večerních hodinách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 já spíš 14.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubecnik Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Já zase spíš 13.9. večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.