lukyssek Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 pokud se domluvíme dneska do cca 16.00 tak bych to uterý zvládnul, nejlepe někde v centru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja muzu v utery (temer) kdykoliv... "Temer" nechavam pro nejake nepredvidane okolnosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja ve stredu taky nemuzu Takze zitra? A kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak u mě nastalo "téměř", zítra musím z Prahy kvůli práci pryč, a jak to tady tak čtu, asi se tenhle týden zas nesejdeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 A u mne zrovna taky Vracim se ze sluzebky az zitra navecer Chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) V tomto smeru spatne zamestnani Edit: Pro mne v teto chvili nejblizsi termin je nejspis koncem dubna Editováno: 30. Březen 2009, autor: P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hele, koukali jste včera na večerníček? Měl jsem ho puštěnej u přidělávání nástěnky a byla tam Čárymárka, čarodějnice co lítala na čemsi podivném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tedka vubec netusim co jsi tim chtel rict Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jsem schopnej tam být po 17.00 čas mam do cca 18.00, místo jako obvykle, P10-Hostivař v obchoďáku parkoviště 3.patro To je vždycky v Hostivaři? To mám blízko :-) Mohl bych se stavit i když nejsem člen klubu "Octavia Club"? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no jasná věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no jasná věc... To je odpověď na kterou z otázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Tedy ne že by to byla nějaká má úchylka, ale majitelé O1 před faceliftem mi povinně ukáží zadní stěrač s ostřikovačem v akci (Pokud tam tedy nějací budou.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 To znamenalo , klidene se objev az se neco spacha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 ...a kdy se něco zpáchá? co dneska jedno rychlý kafe cestou z práce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 já dnes nemůžu, musím ke švagrovi na stavbu. ale možná by šel čtvrtek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslím že je to potřeba napsat tady alespoň týden dopředu, jinak si toho nevšimne dostatečné množství lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 To jo.. Ja mam ted smulu nejspis az do konce dubna, i kdyz pristi utery by slo, kdykoliv po 18h Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) P.T.: velice předběžně ano 14.4. po 18.00 edit:14.4. (dík standis) Editováno: 8. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 nechtěl jsi Luky napsat 14.4.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Super, snad to bude vyhovovat vic lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak to by mohlo klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Sice do 19 hod. makam ale kdybych vas pak este zastihla tak se taky zastavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Já mám do 18:15 spinning, ale pak bych dorazil - už padlo kde nebo zatím jen datum a čas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 většinou se scházíme v Hostvaři u Intersparu ve 3 patře garáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.