Cary_mary_fuck Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Tak mi pak nekdo dejte vedet treba na ajsiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 tak to vypadá, že z toho asi nic nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 (editace) Mrkněte sem: http://forum.octaviaclub.cz/ EDIT: Odkazy bohužel nefungují. Nevím proč. Editováno: 1. Červenec 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Olin bude vraždit za tyhle odkazy na nové fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Červen 2009 Sdílet Vloženo 27. Červen 2009 doražte tuto neděli k CČM - více zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Bude někdo řekněme mezi středou až pátek na srázek? Jedu zase do naší matičky Prahy.. tak můžem dát srázek.. I když nevím kolik z vás mě semnou tu čest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Keby som bol v Phe tak by sme sa stretli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 No ale ty nejseš, což mi bylo jansé, tak nič nabudůce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 já budu v Praze, ale o žádným srazíku nevím. teď se vše domlouvá na druhým fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Parchanti to jsou ale už mám něco rozjednaný.. a kdyžtak zase sám no.. jako dycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Si zase přisednu k někomu v hospě a těžce pokecáme jako minule.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 je ta na mě dost narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Má ěnkdo čas tento víkend? Opět budu v Praze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Tak cóóó Gumy ? Já bych měl aspoň důvod vomejt auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 já bejt guma , tak do toho jdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Ježíš stando , jestli je to proto abych si umyl kraksnu tak to néééé Co zejtra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 zítra klidně, ale beze mě....musím doma vařit večeři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 lukyssek: a sakra to bude dobrota že by chleba s maslem???? :-))) a kdy mi se sejdem ???-----vozim v autě pořád ten tvuj pučenej bit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 dnes nemůžu, chci se jít pdívat večer na Madonnu zkusil bych to příští týden. co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 lukyssek: a sakra to bude dobrota že by chleba s maslem???? :-)))a kdy mi se sejdem ???-----vozim v autě pořád ten tvuj pučenej bit..... kdy? někdy příští týden třeba....nějak toho mam ted moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 ok luky počkam až herečka večer přijde z prace mrknu na její směny na moje a zkusim nadhodit nějaky datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 jasný Jindro, hoď datum a mi se nějak podřídíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zdar. Ve čtvrtek ??? http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...ost&p=55334 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 rad prijedu taky jen nevim kam xD doufam že bych to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.