jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 už jsme 3, super a co to místo??? někde kam dojdu pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak to asi bude na tobě to místo vymyslet, já někam popojedu(zatím mám čím a rozbitý to není) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Hele mě je to vcelku jedno,páč jezdit budu mít čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 hezky se nám to tady rozšiřuje Jirko, tak až budeš mít čím jezdit tak můžeme něco spáchat, dneska ti odjíždí RS, tak uvidíme s čím přijdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Pokud bude nějaký srázek rád se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 no super, už jsme 4...stale ale platí že musíme vymyslet vhodné místo? jsou nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 tak napíšeme, kde kdo je a uděláme nějaký kompromis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 já jsem Praha-Vysočany +Praha modřany a kdekoli mezi tím(víceméně dojedu kamkoli) a hodí se mi to nejlepe pondělí až čtvrtek kdykoli po 17.00 co ostatní??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Že bych přijel udělat édéťáckej nábor? Co takhle u Tesca v Letňanech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Mohli bychom se sejit treba praha 4 chodov v tom OC, ale prizpusobim se vetsine treba i praha 5 smichov to OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Že bych přijel udělat édéťáckej nábor? Co takhle u Tesca v Letňanech? já ti dám nábor:) ...no přijet 100% můžeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Nábor zakázán? Mno tak to si ještě rozmyslím... Když vymyslíte, kde se sejít, a nebude to nějak extrémně blbá doba a místo, tak rád dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Já bydlím v Újezdě nad Lesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 já chodov Letňany nejsou špatný a Chodov taky. Smíchov nevím, kvůli tomu, že je to blízko centra, ale taky se přispůsobím mole.first:zaleží co nám nabídneš, za upsání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Standis: když to bude krví, tak klidně i infekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 super, do toho by jsme mohli jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 tak při dobrým terminu bych se taky zastavil.s lukysskem se domlouvame už dlouho... , a kdybych se moh přimluvit za místo tak spíš někde na okraji,pro nás vesničany kličkování centrem a troubení místních trochu rozhazuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ahoj, ja prijedu tez jen staci rict kdy a kam jsem z Jiloveho u Prahy, ale klickovani a troubeni mam zmaknuty lepe nez kde jaky prazak, takze kdekoli a chtelo by to co nejdriv dnes jsem umyl Olivka, tak nez bude zas spinavej )))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 začíná se nám to tady pěkně rozjíždět tak zkuste někdo stanovit nějaký datum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 TED? jirka3: Jsi to ty, kdo se s nami schazel na benzince myslim 1. OMV na Bolku a nemel jsi zadnou Skodu, ale nejakou Corsu pujcenou? Nebo si te pletu... Je to tak asi 2 roky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tak jinak!! jak jste na tom ve středu tj:21.1.2009???????????? místo:Šestka na střeše nebo Hostivař(Interspar) Sammo po 17téé hod Domluvte se dnes do jedné ať to stihnu dát na web Díkkkkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) středa by taky šla, jsem pro Hostivař Editováno: 18. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 pro mě je idealní šestka ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 TED? jirka3: Jsi to ty, kdo se s nami schazel na benzince myslim 1. OMV na Bolku a nemel jsi zadnou Skodu, ale nejakou Corsu pujcenou? Nebo si te pletu... Je to tak asi 2 roky? jojo,jsem to já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 středa 21.1.2009 by šla, a místo je mi celkem jedno(v rámci Prahy dojedu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.