Standis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Filipe vždy máme srazík v Hostivaři v garážích v Intersparu Vláďo nedělej herečku a koukej dorazit jestli to vyjde tak by nás tady mohlo zase být celkem dosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Standis: zase dosti? já nevím kdo nedorazil minule....??? p.s. už jsi přestěhovanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Stehovat by se mel pristi tyden myslim ze Standa psal, jinak chlapi zadny komplikace nechame ten ctvrtek i tu hodinu jinka pak nedorazi nikdo jak v tom bude bordel , tak ucast by mohla byt dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Dobrá Lukyne nedorazil jsem já, protože jsem nemohl, jinak už jsem přestěhovaný a už bydlíme Tome malinko to šlo rychleji, ale aspoň to mám už za sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 a kdyby někdo nevěděl, tak je to tady http://www.mapy.cz/?query=#mm=ZP@sa=s@st=s...=135834368@z=14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 No taky bych dorazil .... doufám, že nás bude povícero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 a doražíš leštěnkou nebo žihadlem ?? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Nevím asi podle situace. Radši jezdim žihadlem je to rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 ty voe to bude samá leštěnka a žihadlo a já dorazim prdítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 Zkusim cinknout ostrihany manicce jestli se taky nestavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 6. leden 2010 Sdílet Vloženo 6. leden 2010 2 kláca... tak můžem udělat soutěž o nejošklivější auto :-) a já budu těžký soupeř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Jestli nestihnu auto umejt tak se k teto soutezi pridam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Zkusim cinknout ostrihany manicce jestli se taky nestavi no neke že bobajs vostříhal páčo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 No nevim jak moc, ale byl u kadeřnice ... třeba bude mit na hlave nejaky modni výstřelek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 trvalou ondulaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 ty voe to bude samá leštěnka a žihadlo a já dorazim prdítkem tak pokud ti to podvozek dovolí, můžeš si stoupnout ke mě do 2.patra, aby jsme jim tam moc nezacláněli No nevim jak moc, ale byl u kadeřnice ... třeba bude mit na hlave nejaky modni výstřelek. a nebo si nechal jen jemně zastřihnout pěšinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Potřebuju pár informací, určitě dorazim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban84 Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 No nevim jak moc, ale byl u kadeřnice ... třeba bude mit na hlave nejaky modni výstřelek. Doraž prosim, potřebuju info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tak pokud ti to podvozek dovolí, můžeš si stoupnout ke mě do 2.patra, aby jsme jim tam moc nezacláněli a nebo si nechal jen jemně zastřihnout pěšinku tsss se dostanu i do třetího patra když bude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 No ten jeden zlom v garážích je fakt ostrej. Ale myslím, že to projedeš. Boban : Copak potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tsss se dostanu i do třetího patra když bude potřeba jen si nemysli uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 Já tam drhnul pouze v jednom místě když vyjíždím jinak v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 já byl teď na evidenčce a musel sem najíždět na kanál(jámu) ještě že nemám převysy táhl sem to po těch lajnách, no mrda, všichni si dělali prdel že tam přijel konečně pluh, naštěstí žádný zmrdi.. tak seru na patra budu v přízemí, stejně buhví jestli dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 tak ode dneška není pluhů nikde dost co by jsi nedorazil, pokud nezapadneš, jen nepojízdnost auta, tě omlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 8. leden 2010 Sdílet Vloženo 8. leden 2010 a ja bych taky dorazil zvlast kdyz bobik shodil šediny :-) to musim vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.