Cary_mary_fuck Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Jooo my co dorazime MHD nemusime vubec resit kam sve vozidlo zaparkujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Tak zatím to vypadá, že také na chvilku dorazíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jel jsem dneska okolo a myslím, že parkování na střeše není, ale snad se najde nějaké místo pod střechou, aby jsme se tam všichni věšli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kani Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 jel jsem dneska okolo a myslím, že parkování na střeše není, ale snad se najde nějaké místo pod střechou, aby jsme se tam všichni věšli Neboj se parkování na střeše tam je prostě jed aaaaaaž nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Možná dorazím taky,ráno dávám auto do servisu tak jestli mi ho vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Dnes jsem byl po praci nakupovat v Hostivaři na miste zitrejsiho sraziku nakupovat a mam maly pozměnovací návrh. Sejít se už ve 3.patře(je to tam popsane)místo na střeše(4.patro) protože je tam o dost více světla,je tam sucho, více místa a je to pod střechou. Co vy na to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 já jsem pro. klidně tam může být i trochu smrádek, hlavně ať je teploučko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 smradek??? hihi...je to tam otevřene směrem ven....s teploučkem moc nepočítej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 já jsem taky pro, je vcelku jedno kde to bude, hlavně když budeme v suchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak co sobota? pořád platí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 ...za mě platí dorazím MHD, jen jsem asi přehlíd kam přesně se tedy půjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jirka psal toto: http://www.rustika-restaurant.cz/kontakt.php?rest=1 a ještě upřesnit čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 skoda v tenhle termin zapijime kamosovic mladyho ale dam si neco za vas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jirka psal toto: http://www.rustika-restaurant.cz/kontakt.php?rest=1a ještě upřesnit čas cca 19.00 nebo ne? bude tam místo? co myslíte ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 počkáme, až se Jirka ozve, já to tam neznám. Kdyžtak by sezamluvil stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jojo,přesně tuhle knajpu jsem myslel.Docela se mi tam líbí,a maj tam tupláky Ale chtělo by to rezervačku,bejvá tam docela nařacháno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 (editace) Jirko a zařídil by jsi stul v tý knajpě pro Skodahome??? od 19.00 , 19.30 , 20.00 to je otázka Editováno: 20. leden 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Pokud by jste to nechali od 19 hod. tak asi dorazim pozdejc. Mame do 16 hod otviracku a vetsinou pak je jeste prace ... nez se skocim dom prevlect z firemnich hadriku a nez zase z5 tak driv jak ve 20 to asi nestiham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Jirko a zařídil by jsi stul v tý knajpě pro Skodahome??? to by asi nebyl problém.Jen se musíme domluvit kolik míst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 na pátou jdu pogratulovat neteři k narozeninám, takže u mě ta osmá cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 jestli počítám dobře, tak jsme zatím jen 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Snad se ještě někdo přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 mohl by se ještě někdo přidat....to tedy jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak co to nechat do čtvrtka kdyby se ještě někdo přidal a pak to můžu bloknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 tak co to nechat do čtvrtka kdyby se ještě někdo přidal a pak to můžu bloknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.