SAXIN Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) Zdravím všechny,.Potřebuji poradit.Levé zadní kolo mi brzdí podstatně méně než pravé.Je to combi r.v.2001 a brzdy jsou bubnové. Editováno: 9. Srpen 2007, autor: SAXIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Měl si ty bubny rozebraný ? Mě to taky brzdilo špatně a když sem to rozebral, tak sem zjistil že ten mechanizmus na těch paknách byl totálně zatuhlej oxidací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tamraton Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 Zdarec, nevíte někdo jestli má 1.4 44kw ocelový nebo hlinikový váleček v zadním prasátku. Dále jestli půjde vyměnit ta prachovka co mají v autokelly ta opravárenská sada. A ještě jeden jestli když vyteklo trochu kapaliny když jsem ten váleček nechtěně vytlačil, jestli je to ok nebo se musí vyměnit cely prase. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 lepšie je vymenit cele prasiatko. ta opravna sada možna ani nepomože ked bude poskodene to prasiatko. šrabance alebo ryhy ti to neutesni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.