Jeneburg Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 vlastne nevim na jake auto to chces... Jeneburgu, uz tu bola otazka, ci sa to bude aj namontovat aj na 2,5 TDI. To by bola parada, keby to slo. Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Kubo,2,5 není PD ale klasika TDi Takze je to komplikovanejsi a ladit to bez auta nelze, takze spis az si koupim O2 nebo Supa, coz neplanuju A kdybych ti dal k dispozici na den svoje auto? Sup 2,5 TDi Aby jsi to mohl zkusit odladit? Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak už mám také namontováno díky Jeneburgovi a je to vážně super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 30. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 tak už mám také namontováno díky Jeneburgovi a je to vážně super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Takze uz mam taky. A vsici co je irituje cernej kus maxiku tak sup, montujte, je to super vychytavka. Jeneburg je fakt borec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Takze uz mam taky. A vsici co je irituje cernej kus maxiku tak sup, montujte, je to super vychytavka. Jeneburg je fakt borec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 A na polodot se nedostane? RE: TAk tam dej poradnej MaxiDot nee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Machr je to ten kluk :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 zase prehanis... Machr je to ten kluk :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pietro Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 To Jneburg : Superb 2,5 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ano, bude.....vyresi se snad o vikendu nebo pristi tyden... To Jneburg :Superb 2,5 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 pane posílal jsem mail a nějaké udaje.....došlo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 11. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2007 jj, doslo... , v sobotu te budu informovat pane posílal jsem mail a nějaké udaje.....došlo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 jj, doslo... , v sobotu te budu informovatpane posílal jsem mail a nějaké udaje.....došlo????? Děkuji:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 16. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Dnes namontovano a odladeno pro Superb 2.5TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Dnes namontovano a odladeno pro Superb 2.5TDI Super a na mě jsi se asi zapomněl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 super, vyborna vec, to by som nemal problem ani ozelet zobrazovanie info z radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro.kaso Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Chlope iba taká jedna otázočka. na tom vrchnom riadku do ktorého idu infošky z tvojho DOT-u, tak sa dokáže zobrazovať iba jedna informácia??? nedá sa prepínať nejako medzi viacerými, tytam jednu na pevno nastavíš???? alobo ako to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 je to popsane na prvni strance, prepinas resetem na MFA pacce mezi udaji, ty jsou na pevno dane. Chlope iba taká jedna otázočka. na tom vrchnom riadku do ktorého idu infošky z tvojho DOT-u, tak sa dokáže zobrazovať iba jedna informácia??? nedá sa prepínať nejako medzi viacerými, tytam jednu na pevno nastavíš???? alobo ako to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 nezapomel... Dnes namontovano a odladeno pro Superb 2.5TDI Super a na mě jsi se asi zapomněl :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Dnes namontovano a odladeno pro Superb 2.5TDI jj, presne tak, a je to SUPEEER :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Dik, jinak musim Krenstika pochvalit, sam rozebiral, skladal, vyborna spoluprace. Dnes namontovano a odladeno pro Superb 2.5TDI jj, presne tak, a je to SUPEEER :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jeneburg Nazdar Jeneburg "Gates" Ak som to dobre pochopil, Tak budiky s MaxiDot maju hornu tretinu vyhradenu pre udaje z radia a navigacie. Kto nema origo radio ani navi, tak mali tu tretinu displ.nevyuzitu a ty si tam cez "chytru krabicku" vytiahol udaje z RJ a posielas ich do tej casti nevyuziteho displayu. Ja nemam Maxi dot, ani Minidot, ja tam mam namiesto toho kontrolky, tak ma napadlo ci by neslo nieco take urobit aj pre tych co maju "NoDot" Teda nejaky ( J-ext-DOT ) Myslel som nieco take, ze do tej "chytrej krabicky" namontovat aj nejaky display, aby tie nove udaje co sa ukazuju na Maxiku hore, ukazoval ten "externy" dislpay. Celu krabicku umiestnit niekam na palubovku, alebo zabudovat do priehradky pod radiom a kludne tie udaje prepinat nejakym tlacitkom co by bol pri displeji Hmmm no jasne ze podla toho aka by bola nakladna vyroba, to ma len tak napadlo. Uz vidim odpovede typu ..."radsej prehodit budiky s Maxikom" ... Lenze prehodit budiky... tam treba aj RJ prehodit a ktovie co este.... aby to vsetko fungovalo a to je dost financii Neviem ani aku generaciu mam ci 2 alebo 2,5 (r.99 SLX 1,9 TDi combi) a to ci by islo aj pri tychto starsich generaciach A kolko verzii tych DOTov je? MiniDot a Maxi Dot? Tie DOTy sa montovali podla rocnikov ci podla vybavy auta? A aky je rozdiel medzi Mini a Maxi dotmi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak mám to namontované, super. Něco o montáži zde montáž J-DOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 safra,ja jsem asi na hlavu ja tomu vubec nechapu, toz mam krabicku DOT, ze ktereho cuhaji z kazde strany draty, ale kam patri? jedna strana do prepinace packy a druha do displeje nebo kam?a jaky je rozdil mezi DOT a maxiDOT? doufam,ze me tu neukrizuje Te za dotazy inak jsem cetl celou diskuzi:kol-95: , ale mam v tom gulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.