Červenec 11, 200916 r Tak se mi sešlo pár fotek z dovči, tak je tady nahodím. Doufám, že se budou líbit
Červenec 13, 200916 r Včera jsem šel se psem podél polní cesty. By člověk nečekal zrovna v příkopě docela romantiku a toho shonu.
Srpen 6, 200916 r Opravdu radost pohledět ty vaše fotky. Já s focením tak nějak začínám (na zrcadlovce) tak snad časem taky dosáhnu podobných výsledků jako vy. Tady je něco z mé prvotvorby.
Srpen 16, 200916 r Sice žádná umělecká fotka.....Ale když mě to ted přistálo na stole u PC v šeru tak sem málem spadl ze židle.... ale pak si to tam tak v klidu sedělo....tak sem fotil.
Srpen 17, 200916 r Taky žádná umělecká fotka. Když jsme byly na terase v Chorvatsku. Najednou hop a toto tam přistálo. Než jsem to obešel a chtěl vyfotit zepředu, tak byl pryč. Asi se nechtěl fotit.
Září 7, 200916 r Ještě nikdo nic nečistil.Pár maníků tady z jakési loďky probublává vodu. A nějakou tu minu jim našli místní zlatokopové Hledači kovů). jinak přehrada pomalu zarůstá travou a nic se neděje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.