noxik600 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Rozdíl je v tom, že je tam rozdílné seřízení. A pokud to člověk neví, měl by to nechat na servisu či mechanikovi, který tomu rozumí. Jinak na táhla je přípravek, na lanovody stačí jen trn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanosicka87 Vloženo 31. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2019 Moc vam dekuji, moc si vazim vasich odpovedi, jen se zeptam na posledni otazku, nerozumim jedne veci, i presto ze jsem na ten mechanizmus absolutne nesahl, jen jem odcvaknul ty mali klouby od toho razeni a zase zacvaknul, to znamena ze i presto je to rozhozene?dekuji moc!!!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 Nejspíš ne. Tedy pokud je nová převodovka přesně na místě té původní. Pokud ano, je v převodovce nový správný olej? Pokud ano, je možné, že jeto převodovkou. Ale jako první víc bych vyměnil ten olej. 2 Litry stačí a s poštou se do 500 kč vejít dá[emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirasekk Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Dobry den jsem tady nový a rád bych Vas poprosil o radu. Mám Octavii 1 1.6 74 kW a nevím co se stalo ale nemůžu zařadit pátou rychlost. Všechny rychlosti jdou v pořádku, nic nerachoti. Tak nevím co s tím. Občas se stane že ji tam dostanu ale to je zázrak. Můžete my prosím poradit. Děkuji moc. Doplním že jsem ji koupil na inzerát a vše bylo ok až teď se to stalo. Olej jsem nekontroloval. Můžou to dělat táhla? Při jízdě když ji tam chci dát tak to skočí na pětku ale nezabírá jako by nebyla. Ani bez spojky nic nerachoti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.