Davon Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 povedal clovek, co ma vzadu ciru optiku No logickou uvahou neznamena, ze ma vzadu cirou optiku (ano ja taky, proto se ozyvam) ze se mu musi libit tenhle bastl... (ano ani me to nepadlo do oka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nasel jsem dalsi fotku, tentokrat na stribrne octe, sice opet s jinou maskou nez orig. ale vypada to mnohem lepe, co myslite ? To auto je týpka z Přerova a viděl jsem to na vlastní oči. To, že ty diodky nejsou za dne vidět by mi nevadilo, ale to, že ty světla nelícují by mě sralo!!! Hrůza!!! Dívali jsme se na to 3 a všichni stejný názor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tohohle problemu bych se taky bal a asi se s tim castecne pocitalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jak toto se může někomu líbit,to nechápu nechapu jak se nekomu nemuzou libit lol jak pise zdenal,kdyby se vsem libilo to same byl by koonec,.... nebudu ho citovat kazdej umi cist To auto je týpka z Přerova a viděl jsem to na vlastní oči. To, že ty diodky nejsou za dne vidět by mi nevadilo, ale to, že ty světla nelícují by mě sralo!!! Hrůza!!! Dívali jsme se na to 3 a všichni stejný názor! dival jsi se pporadne zda to bylo svetlama??? nemel to auto nahodou strelenyyyy ??? to by jsem rekl spiis.... ale tvuj nazor nevyvraciim,pouze pridavam dalsi variantu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No logickou uvahou neznamena, ze ma vzadu cirou optiku (ano ja taky, proto se ozyvam) ze se mu musi libit tenhle bastl... (ano ani me to nepadlo do oka) ved aj ja som niekedy mal, ale ma to preslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ale to je prave ono, kazdy ma jiny nazor (nekteri podobny) ale jinak ho mame vsichni jiny, a proto je zivot pestry Me se ty svetla (zatim) libi a pokud nezklamou jako celek, pak je koupim a budu spokojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Už to majú aj u nás na SVK. http://www.tuningweb.sk/sindex.php?idvyrb=...&akc=detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To auto je týpka z Přerova a viděl jsem to na vlastní oči. To, že ty diodky nejsou za dne vidět by mi nevadilo, ale to, že ty světla nelícují by mě sralo!!! Hrůza!!! Dívali jsme se na to 3 a všichni stejný názor! Kde to auto v Přerově stává ?? nevíš ?? rád bych se na to taky kouknul.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 V tomhle souhlasim, taky to mohli nechat vodorovne a urcite by to vypadalo lepe (viz nova A6). takto to ale bohuzial nemoze byt, lebo to ma Audi v tomto tvare patentovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohm Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Tak to vypadá, že pan Kopáček začíná finišovat ;-). Ciao rohm Editováno: 26. Březen 2009, autor: rohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ROHM: no hlavně to chtělo ještě menší fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nechapu jak se nekomu nemuzou libit lol jak pise zdenal,kdyby se vsem libilo to same byl by koonec,.... nebudu ho citovat kazdej umi cistdival jsi se pporadne zda to bylo svetlama??? nemel to auto nahodou strelenyyyy ??? to by jsem rekl spiis.... ale tvuj nazor nevyvraciim,pouze pridavam dalsi variantu.... ne e, nesedělo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kde to auto v Přerově stává ?? nevíš ?? rád bych se na to taky kouknul.. Stává to v Předmostí nahoře u mamuta a taky jsem ho viděl několikrát v Olmu u Autofamu - tam asi ty krásné světlomety koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Tak to vypadá, že pan Kopáček začíná finišovat ;-).Ciao rohm Bol by som zvedavy ako by vyzerali chromové na tvojom aute Nemáte tu niekto aj Tmavozelené auto ako MartinRS? Mám také isté a som zvedavý ako by to vyzeralo na tom Či lepšie čierne alebo chromove Editováno: 26. Březen 2009, autor: revolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Bude to podobné jako na té tmavě modré! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No tak ani ty tmave nevypadaji zle, a neprijde mi, ze by "nelicovaly" ... Kazdopadne dalsi obrazky s neoriginalni maskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 proste se to na to auto nehodi :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Mne to prijde jak z pouti, aspon na fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak kookam ze jsou fakt velice povedeneeeeeeeeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jak jsem na to koukal na téhle tmavě modré, tak jsem docela byl nalomený do nich jít!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mne to prijde jak z pouti, aspon na fotkach JJ zlaty xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Mne to prijde jak z pouti, aspon na fotkach Jo že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nechce se mi do toho moc stourat a nebo nekomu vnucovat nazor, ale taky se mi to nelibi prijde mi to jako hrozne laciny odflaknuty svetlo z nejaky trznice... Svetla samy o sobe by byly ok, ale ten zakriveny pruh diod je z prominutim humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) ty světla se mi vůůůbec nelíbí,mit prachy tak si radší koupim xeny,kdyby MIKL začal dělat světla v seriové výrobě tak tady ty si ani neškrtnou.MIKL to ma MADE in HOME a vypadají naprosto luxusně,toť můj názor!!! jak píše houmik ty diody sou fakt humus Editováno: 28. Březen 2009, autor: paul_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ty světla se mi vůůůbec nelíbí,mit prachy tak si radší koupim xeny,kdyby MIKL začal dělat světla v seriové výrobě tak tady ty si ani neškrtnou.MIKL to ma MADE in HOME a vypadají naprosto luxusně,toť můj názor!!!jak píše houmik ty diody sou fakt humus Tak tak!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.