RampaMcqak Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ahoj kluci,potreboval bych poradit,prohledal jsem forum ale poradne dohromady jsem nic nenasel,jak zapojit sedacky eleganc MR05 s vyhrevem a bpocnimy bagy do Fabia Clasicc MR02,jestli taky nekdo nemate na to dily a jestli je to vubec mozne.Taky asi by me zajimala odhadni cena celkem,Prosim nabidnete i dilyktere budu k zapojeni potrebovat,Jeste mne taky napadlo kdyby se treba?dokoupila i vrchni cast palubovky s erbegem spolujezdce,Ale nevim ani cenu.Hlavne do toho nechcimoc vrazet penez.Popripade jsetloi by mi stim nekdo z vas nepomohl nebo nenapsal nejaky navod jak zapojeni vyhrevu tak mozny zapojeni bagu.Diky za rychle odpovedi.Rampa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 potrebuješ vela vecí k tomu aby si zapojil bočné airbagy, riešilo sa to tu...lepšie pohladaj k výhrevu....hovoríš že máš Classic výbavu ktorá máva BSG s číslom 6Q2, žial táto nevie ovládať RJ výhrevu sedačky takže budeš musieť vymeniť aj ju. Výhrevy inak nie je taký problém dorobiť resp nakáblovať keď máš správne konektory a ovládače na palubovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ahoj kluci,potreboval bych poradit,prohledal jsem forum ale poradne dohromady jsem nic nenasel,jak zapojit sedacky eleganc MR05 s vyhrevem a bpocnimy bagy do Fabia Clasicc MR02,jestli taky nekdo nemate na to dily a jestli je to vubec mozne.Taky asi by me zajimala odhadni cena celkem,Prosim nabidnete i dilyktere budu k zapojeni potrebovat,Jeste mne taky napadlo kdyby se treba?dokoupila i vrchni cast palubovky s erbegem spolujezdce,Ale nevim ani cenu.Hlavne do toho nechcimoc vrazet penez.Popripade jsetloi by mi stim nekdo z vas nepomohl nebo nenapsal nejaky navod jak zapojeni vyhrevu tak mozny zapojeni bagu.Diky za rychle odpovedi.Rampa taky se o tom psalo tu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=airbagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.