Publikováno Srpen 21, 200718 r Ukazuje se na maxidotu otevřený kryt hrdla nádrže? Ukazují se mi všechny dveře (včetně pátých) a kapota, ale kryt nádrže nikoliv. Je to tak v pořádku nebo je v háji nějaký spínač u nádrže?
Srpen 21, 200718 r Autor neukazuje Tak to jsem rád, že to nemusím řešit - i když by to tedy ukazovat mohl Díky za info
Srpen 22, 200718 r neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ???
Srpen 22, 200718 r neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? Ne. Ani otevřenou schránku u spolujezdce nebo otevřený lahváč cestujícího na pravém zadním sedadle
Srpen 22, 200718 r Autor neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? Ne. Ani otevřenou schránku u spolujezdce nebo otevřený lahváč cestujícího na pravém zadním sedadle Srandičky, srandičky... Když já donedávna jezdil pouze Hondou Civic rv. 1991 a ta otevřený kryt nádrže ukazovala stejně jako otevřené dveře. Jasně, že jenom jako jeden symbol na budíkách bez rozlišení co je otevřené. Bylo mi divné, že auto prošpikované elektronikou to neukazuje, nikde jsem to nenašel, tak jsem se radši zeptal, no
Září 7, 200718 r neukazuje a když jsi tak pěkně poradil kolegovi tak poradíš určitě i mě ukazuje maxidot otevřená okna ??? mně jo a dokonce z kolika procent
Září 8, 200718 r mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?))
Září 8, 200718 r mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je
Září 8, 200718 r mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co?
Září 17, 200717 r mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co? na ja sa stavím, že určite bude z bohumilovej tehelne. lebo on ma tehly vypáleny A inak nerobte si srandičky lebo jen jeneburg sa naserie a zamontuje t odo svojho JDOT-u a to budete čumieť
Září 17, 200717 r mně jo a dokonce z kolika procent ...a kdyz Ti do nich nekdo hodi cihlu, tak to ukaze co ?)) ...otevřeno 100 % a možna i na kterém sedadle ta cihla je A z jaký cihelny je ta cihla taky co? na ja sa stavím, že určite bude z bohumilovej tehelne. lebo on ma tehly vypáleny A inak nerobte si srandičky lebo jen jeneburg sa naserie a zamontuje t odo svojho JDOT-u a to budete čumieť
Září 17, 200717 r koneckonců by to bylo celkem fajn, je to jen jedno blbé čidlo navíc a jeden kus drátu, taky to mohli dodělat Škodováci jedni. Neříkám, že je to důležitá věc, ale rozhodně to není na škodu.
Září 18, 200717 r no tka vidíš he to jasne prečo to tam nie je. odpovedal si si sám "ale rozhodně to není na škodu" tak čo by si potom chcel???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.