Publikováno Srpen 23, 200718 r mam dlouhy krok u brzdoveho pedalu. Už jsem to 2krát odvzdušnil,ale to vydrži par km.a je to zase špatny.Taky jsem tu řešil pískaní zad. brzd.Pořad jsem čistil obložení,ale nepomohlo to.Nakonec jsem vyměnil obloženi a je pokoj.
Srpen 25, 200718 r mam dlouhy krok u brzdoveho pedalu. Už jsem to 2krát odvzdušnil,ale to vydrži par km.a je to zase špatny.Taky jsem tu řešil pískaní zad. brzd.Pořad jsem čistil obložení,ale nepomohlo to.Nakonec jsem vyměnil obloženi a je pokoj. U brzdového pedálu u traktoru? Opravdu je třeba psát co je to za autí, jinak ti nikdo neporadí.
Srpen 26, 200718 r Autor je to octavie tdi 2003. Chci to nechat odvzdušnit ještě přes počitač ale asi to skonči u toho brzd.valce.
Srpen 26, 200718 r je to octavie tdi 2003. Chci to nechat odvzdušnit ještě přes počitač ale asi to skonči u toho brzd.valce. Odvzdušnění bez počítače by nemělo fungovat, pokud se nepletu!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.