Janko Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Čau, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví od kdy se do Octávek dávaly stahovačky, které tak často nepraskají jako u 97/98 modelů. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Tuším, že od roku 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonzales Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Melo by to byt, ze ty pofaceliftovy jsou odolnejsi. Nedavno se to tady nekde jiz resilo. Hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Mě by zase zajímalo, jestli pasuje do staré stahovačky r.v. 98 ten plastík z nové stahovačky po facefitu.Chtěl bych si totiž koupit jen ty plastíky a vyměnit je za ty starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Mě by zase zajímalo, jestli pasuje do staré stahovačky r.v. 98 ten plastík z nové stahovačky po facefitu.Chtěl bych si totiž koupit jen ty plastíky a vyměnit je za ty starý nepasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Co s tím?Celou stahovačku kupovat nechci, ten starej plast se už tuším nevyrábí, tak jak to udělat, když potřebuju vyměnit jen plast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Co s tím?Celou stahovačku kupovat nechci, ten starej plast se už tuším nevyrábí, tak jak to udělat, když potřebuju vyměnit jen plast. Koupit celou stahovacku Na vrakaci 800-1000 a mas pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryšot Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 musis koupit novej plast - jine provedeni a ktomu take plech s uchytem na sklo + 2x maticka 10 klicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 31. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2006 Já to řešil taky, tak sem koupil na vrakáču mech. a ty plasty vyměnil na el. aje pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Poraďte, mám u pravých zadních dveří zaseklou stahovačku, jak jí vyměnit za novou!!?? Editováno: 18. Duben 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaBenda Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Hoj, jde to celkem v poho,ale hlavně se nepokoušej opravovat šneka který namotává lanko a vyměňovat lanka.Já jsem šneka nejprve vytočil na soustruhu a lanka nahradil,ale dal jsem tam na hrubo pletená a ty mi tak po týdnu posra.... nového šneka.Dopadlo to tak, že jsem koupil novou stahovačku a běhá to do dnes. Budeš potřebovat šroubovák s výměnnými nástavci ( TORX ) Odmontuj šroubky co drží tapec,sundej přední část madla,vymontuj dva šrouby co drží madlo,pak odtáhni tapec směrem k sobě a pak nahoru,poté vytáhni plíšek co drží lanko a vytáhni jej. Samotnou stahovačku drží pár šroubů,povol je vycvakni konektor,poté vycvakni plastového jezdce který drží kovovou lištu která je nasazená na okně a vytáhni jí.To je vše,zvládneš to sám a nemusíš sponzorovat učně v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 18. Duben 2007 Sdílet Vloženo 18. Duben 2007 (editace) Děkuji za vyčerpávající odpověď, mě šlo hlavně o to, že mám okno nahoře a nejde s ním sjet dolů aby se povolily šrouby co ho drží a následně mohla bez problému vyndat stará stahovačka! Na vrakovišti když mi jí vyndaval ze dveří tak, že rozbil okno aby jí vyndal! Editováno: 18. Duben 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 to musel být trubka jde to povolit a uvolní se ti okno které vychýlíš a vindáš dělal jsem to taky ty ale můžeš přestřihnout lanko a máš postarostech stejně dáváš novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Praskl mi plast na stahovačce u PL dveří.Říkal jsem si, že budu muset opět kupovat novou stahovačku, ale po pročítání fóra jsem našel nějaké info, že by údajně stahovačka šla zpravit. Takže moje otázka zní. Jde na starou stahovačku r.v. 98 dát plast a plech z nové stahovačky??? Tím pádem, kdyby to šlo, ušetřil bych na opravě asi 1200 Kč.Jen jestli to půjde, poraďte prosím kdo už máte zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Jde, jen se dá koupit jen ten plast. Ten plech musíš sehnat jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Na predni dvere i tu sverku-plech ? Opravdu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Na predni dvere i tu sverku-plech ? Opravdu ? Opravdu. Během cca 1/2 roku jsme na švagrově Octavce vyměnily 3. Poslední chce vyměnit preventivně, protože u jedné stahovačky došlo po prasknutí plastu a vypadnutí z kolejnice k namotání bowdenů a totálnímu zničení plastového kola navijáku. Ta stála nová tuším 1200,- - samozřejmě bez motoru. Editováno: 28. Srpen 2007, autor: JVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Na predni dvere i tu sverku-plech ? Opravdu ? Opravdu. Během cca 1/2 roku jsme na švagrově Octavce vyměnily 3. Poslední chce vyměnit preventivně, protože u jedné stahovačky došlo po prasknutí plastu a vypadnutí z kolejnice k namotání bowdenů a totálnímu zničení plastového kola navijáku. Ta stála nová tuším 1200,- - samozřejmě bez motoru. Na predni dvere pred-facelift ? A cislo pro ty sverky (na PREDNI dvere) nahodou nemas ? Porad se mi tomu nechce verit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Na predni dvere i tu sverku-plech ? Opravdu ? Opravdu. Během cca 1/2 roku jsme na švagrově Octavce vyměnily 3. Poslední chce vyměnit preventivně, protože u jedné stahovačky došlo po prasknutí plastu a vypadnutí z kolejnice k namotání bowdenů a totálnímu zničení plastového kola navijáku. Ta stála nová tuším 1200,- - samozřejmě bez motoru. Na predni dvere pred-facelift ? A cislo pro ty sverky (na PREDNI dvere) nahodou nemas ? Porad se mi tomu nechce verit... Číslo nemám, ale pokud koupíš nový plast+plech (pofaceliftu), tak je dáš do starých dveří. Jediný rozdíl je pouze ve tvaru plastu (má nějaké žebra na zpevnění a jiný materiál) a jiným uchycením k plechu - proto se musí koupit oboje dvoje nové. Nasadíš do drážky na stahovačce, zacvakneč lanka a plechový držák skla a už to funguje. V servisu ti na 90% ale budou nutit celou novou stahovačku - kšeft je kšeft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Plast + plech běžně k sehnání ve Škoda servisech, cena cca 250kč. Na predni dvere i tu sverku-plech ? Opravdu ? Opravdu. Během cca 1/2 roku jsme na švagrově Octavce vyměnily 3. Poslední chce vyměnit preventivně, protože u jedné stahovačky došlo po prasknutí plastu a vypadnutí z kolejnice k namotání bowdenů a totálnímu zničení plastového kola navijáku. Ta stála nová tuším 1200,- - samozřejmě bez motoru. Na predni dvere pred-facelift ? A cislo pro ty sverky (na PREDNI dvere) nahodou nemas ? Porad se mi tomu nechce verit... Číslo nemám, ale pokud koupíš nový plast+plech (pofaceliftu), tak je dáš do starých dveří. Jediný rozdíl je pouze ve tvaru plastu (má nějaké žebra na zpevnění a jiný materiál) a jiným uchycením k plechu - proto se musí koupit oboje dvoje nové. Nasadíš do drážky na stahovačce, zacvakneč lanka a plechový držák skla a už to funguje. V servisu ti na 90% ale budou nutit celou novou stahovačku - kšeft je kšeft. Je zajimave, ze sverku na predni okna neni mozne ani najit v ETOSu...tak proto jsem se ptal na to cislo. Vsichni tady tvrdi, ze sehnat nelze. Ciste nahodou by neslo jeste sehnat obal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bArt_Teschen Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Mám OI rok 1999, prasklo mi ve stahovačce i lanko, když budu obědnávat novou, mám vzít rovnou ten nový typ stahovačky po roce 2000 ? Je to zaměnitelné ?? lanko asi nevyměním zvlášť že ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Mám OI rok 1999, prasklo mi ve stahovačce i lanko, když budu obědnávat novou, mám vzít rovnou ten nový typ stahovačky po roce 2000 ? Je to zaměnitelné ?? lanko asi nevyměním zvlášť že ?? 100% kup ten nový typ stahovačky, pasuje to bezproblémů. Lanko se jako díl koupit nedá a i kdyb yjsi ho někde sehnal starší, tak to nemá cenu měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 pravda radšej daj ten novší typ, mne tiež prasklo len lanko a musel som kupovať celú rampu a výmena úplne v pohode na chlp rovnaké, len pozor ak sa jedná o el. sťahovačku tak budeš zbytočne kupovať aj s motorčekom, motorček na 99% nebude pasovať myslim generaciu komfortu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Pokud jde o vyměnu stahovačky, tak stejně použiješ motorek i mozek původní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.