Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojda,

potrebuji poradit jak jde u Fabie oddelat ten otocny ovladac svetel, potrebuji ho rozdelat a vymenit v nem diody. Nemuzu se tam za boha dostat, podarilo se mi oddelat pouze ten ovladac naklonu svetel. Ale ten velky kulaty spinec ne a ne ...

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Fabia 1,4 r.v. 2002 máj (květen):

tesne po uplynutí záruky (ako inak) som v zimných mesiacoch spozoroval, že v polohe "stretávacie svetlá" sa rozsvietila aj zadná hmlovka, po zohriatí spínača kúrením-topením hmlovka zhasla. V lete sa to neprejavuje. Ale každú zimu je to horšie, dlho musím ohrievať spínač svetiel. Len takto zohriaty dokážem mu nájsť správnu polohu niekde medzi polohami "stretávacie" a "zadná hmlovka" v ktorej hmlovka konečne zhasne. Tú polohu hladám tak, že miernym ťahom pohybujem gombíkom spínača k sebe a zároveň striedavo vpravo a vľavo až čosi cvakne a hmlovka zhasne. Dovtedy tým za mnou idúcim asi pekne leziem na nervy. Musím spínač vymeniť, ale nedokázal som ho vymontovať. Poraďte, prosím, ako na to. V predajni mi nedokázali poradiť.

Vopred ďakujem za každú dobrú radu.

Vloženo

Vo vypnutej polohe zatlačíš vypínač smerom dovnútra a po zatlačení otáčať doprava. Keď je skoro vo zvislej polohe ťahom k sebe vytiahneš celý prepínač. Chce to trochu cviku, ale ide to.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Ovladač na osvětlení se demontuje jednoduše. Ve vypnutém stavu ho trošku zamáčkni a pootoč ve směru zapínání světel a pak ho celý vytáhneš odpojíš konektor a je to. Nic složitého jen to chce zkusit. Jo nevim proč si ho stahoval dolu. :D

EDIT Martinoslav: Treti prispevek se skrytou reklamou, Romane Romane...

Editováno: , autor: Martinoslav
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,

dnes ráno jsem ve své Fábii pustit světla a všiml jsem si, že se zároveň pustily i mlhovky. Chvíli jen tak "poblikávaly", po chvíli už svítí pořád. Když na spínač zatlačím, tak je vše v pořádku. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky všem.

• o 3 měsíce později...
Vloženo

potřebuji ověřit číslo spínače světel (předface, přední mlhovky, regulace intenzity osvětlení, regulace sklonu). Podle Etky mi vychází 6Y1 941 531 H. Akorát si nejsem stoprocentně jistý, že tenhle má zrovna regulaci intenzity. Poradí někdo?

• o 8 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

No tak jsem dneska ráno zaznamenal jestli ne stejný problém tak podobný.Po přepnutí přepínače na obrysovky se mi rozsvítí přední mlhovky + kontrolka. Svítí jen v poloze obrysovek a po přepnutí do polhy potkávaček zase zhasnou.

Jestli už má někdo z vás zkušenosti s rozebíráním toho spínače světel...tak se prosím podělte:-)

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Ahoj, mám problé, že když rozsvítím světla, tak zároveň probliknou zadní mlhovky (reálně i kontrolkou na palubce), je špatnej ten spínač nebo je průšvih někde jinde?? Dělá mi to asi už 14 dní. Díky za rady.

Vloženo

Mrkni dozadu do světel. Pokud se nepletu, tak koncový světlo a zadní mlhovka sou řešený dvouvláknovou žárovkou. Na náklaďáku se mi stalo, že se mi spekly vlákna a taky to problikávalo i s kontrolkou. Tam ko bylo koncový a brzda. Nebo mrkni na dráty u světla, jestli ti do nich nenateklo.

• o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...