Host V/// RS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) Chlapci potrebujem vypinac na svetla vybrat von ale any za pana nechce ist von uz som to skusal podla Dp a aj podla fotonavodu Bohusa any navod Luga nepomohol co teraz??nechce sa mu von ako ho mam vybrat??a podrebujem odpojit baterieu?? Editováno: 7. Listopad 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 nepotrebuješ odpojiť bat, robil si to tak že vo vypnutom stave si ho zatlačil a potočil do obrysoviek a ťahal? ide to zťažka a mne to drži vždy pri regulatoroch tak sa posnaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 při vypnutých světlech zatlačit a pootočit na obrysovky a zatáhnou k sobě a pokud to nejde tak něčím placatým si opatrně pomoct to vypáčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Neboj se trochu zabrat silou.... (ale ne zase že ti utrhneš i s palubní deskou ) ! - vypnutá světla - zatlač to silou dovnitř - se stálým tlakem se snaž otočit na parkovčky - mělo by se ozvat nějaké cvaknutí (pokud si dobře pamatuji) - v této poloze (skoro parkovačky) tahej ovladač k sobě a tahej a tahej.....dokud ho "nevytrhneš" k sobě Věřím že to zvládneš, vzpomeň si že když jsem to dokázal já...... tak ty to musíš dokázat Hodně zdaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Já si pomáhám slabším plíškem, vlevo podeberu. Bez něj mi to taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 anebo sundat s celým spodním krytem, odpojit a vyjmout v teple doma na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Dakujem Chlapci tak to este skusim a co s atyka toho cvaknutia tak stale mi to cvakne posledny krat to tak cvaklo ako keby sa nieco uvolnilo tak som to radsej nechal tak ale este to skusim potom dam vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) Tak chlapci po dlhsej dobe ozivim trochu temu dufam ze ma neukamenujete mam doma jeden vypinac tak som sa trochu nudil a mal som zvysnu ledku tak som prepajkoval jednu ledku pridu aj dalsie varianty podsvietenia trochu casu budem mat hnet sa do toho pustim co hovorite na tuto variantu?? napr. kto ma Fabiu RS tak sa to dobre hodi aspon podla mna a chcelo by to podsvietit aj tu ciarku na cerveno co vy na to?? alebo nie?Planujem dat to do zltej farby komplet a do cerveno modrej a do modro bielej a bielo cervenej a atd atd.... a este kolotoc Editováno: 13. leden 2007, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Dej si kazdou ledku jinou. To bude kolotoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 priznám sa že si neviem živo predstaviť kombináciu modro/červená, alebo modro/biela...jediná naj podla mna je červená alebo celá biela... toto je jediná kombinácia iných farieb na spínačoch čo mám...a stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 já jsem taky nedokázal ten přepínač vyndat a známý ze servisu mi poradil, ať to vyndám celé i s tím plastem, tedy že musím demontovat levou část palubovky a pak se to jen vacvakne z dratů a je to venku, jinak se to prý docela dobře láme, tak bacha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Když to tu tak čtu, doufám, že při vyndavání toho vypínače jste měli sundanej ten plastovej kryt, kterej zároveň kryje ty potenciometry osvětlení. Já když ho nevyndám, tak to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Když to tu tak čtu, doufám, že při vyndavání toho vypínače jste měli sundanej ten plastovej kryt, kterej zároveň kryje ty potenciometry osvětlení. Já když ho nevyndám, tak to nejde... několikrát jsem ho měl venku, celý a pohodě, bez sundávání spodního dílu, ikdyž ta je na pár šroubkách a je to záležitost půl minuty, žádné další sundávání krytů není potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 ono je pravda - aj u mna akoby držal niekde pri tej regulácii ale stačí zatiahnuť a vyde v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Já prostě sundám ten plastík s regulací a pak jde bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Já prostě sundám ten plastík s regulací a pak jde bez problému tak takto som to ešte nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Coooo ??? Ono to jde i takhle ? To jsem taky ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Já prostě sundám ten plastík s regulací a pak jde bez problému tento postup je pro mě nový, ale měl bych strach, že ulomím ty zobáčky... až to budu dávat dolů, raději si sundám levou část palubovky.... ze srandy jsem to dal ke známému do škodovky aby to sundal, popsla jsem mu zdejší postup a ani jim se to tam nepovedlo, jen kdybych souhlasil s tím, že mi to možná zlomí tak jsem s díky odmítnul.... Jejich odpověď byla, že když se to sundává dolů, musí se měnit i ten přepínač, právě proto, že se to láme.... Už asi neví, jak z lidí dostat peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.