Publikováno Srpen 30, 200718 r Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc
Srpen 30, 200718 r Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc Ahoj levnější bude auto prodat a koupit si 1.8 turbo,předělání by tě vyšlo na podobný peníze jinak si projeď forum už jsem to tady viděl
Srpen 31, 200718 r Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc Všechno jde, jenomže i když dáš turbo tak tím to zdaleka nekončí, k vyššímu výkonu potřebuješ odpovídající brzdy, lepší tlumiče a hromadu dalších věcí... Takže je opravdu lepší tohle prodat a koupit 1,8T nebo ještě líp RS.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.