Publikováno Září 4, 200718 r Zdravim vsetkych! Mam maly problem(dufam, ze maly) s klepanim motoru v nizkych otackach, hlavne ked je motor studeny. Nejde o to, ze motor je podtoceny, ale aby to nevydavalo tie zvuky musim pridat trosku viac. A tiez mam problem s radenim spiatocky, aj pri uplnom zasliapnuti spojky to pri zaradeni R zaskripe. Any idea??? dik
Září 4, 200717 r Zdravim vsetkych!Mam maly problem(dufam, ze maly) s klepanim motoru v nizkych otackach, hlavne ked je motor studeny. Nejde o to, ze motor je podtoceny, ale aby to nevydavalo tie zvuky musim pridat trosku viac. A tiez mam problem s radenim spiatocky, aj pri uplnom zasliapnuti spojky to pri zaradeni R zaskripe. Any idea??? dik k té zpátečce: zkus odvzdušnit spojku, tím bych začal. K motoru: napiš alespoň o jaký motor a auto jde!! Upraveno Září 4, 200717 r od rolbar
Září 4, 200717 r Autor Som ale vuuul... Ide o Octaviu I, rok vyroba 02/2003, motor 1.8 T Klepanie je rytmicke, zvysuje sa spolu s otackam az po cca 2300-2500 kde to prestane. K tej spiatocke mi v servise povedali, ze sa to stava casto a ze to nie je problem, co sa mi ale nezda. Dik
Září 4, 200717 r Jen mě tak napadá, k tomu klepání, není možný že by šlo olejový čerpadlo do háje a tlačilo malej tlak? Ale to by zas asi svítila kontrolka mazání. Kdy byl měněnej olej a jakej tam je?
Září 4, 200717 r Autor Olej bol meneny pred 3000 km, je tam Castrol TXT nieco... A kontrolka ani neblikla.
Září 5, 200717 r Zdravim vsetkych!Mam maly problem(dufam, ze maly) s klepanim motoru v nizkych otackach, hlavne ked je motor studeny. Nejde o to, ze motor je podtoceny, ale aby to nevydavalo tie zvuky musim pridat trosku viac. A tiez mam problem s radenim spiatocky, aj pri uplnom zasliapnuti spojky to pri zaradeni R zaskripe. Any idea??? dik K tomu klepaniu.Niesu to nahodou hydraulicke zdvihatka ventylov?
Září 6, 200717 r Autor Ked tak nad tym rozmyslam, mozno su to tie zdvyhatka, kedze zvuk je rytmicky podla otacok. Mam najazdenych 90K...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.