RAZTY Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 TADY JSEM NĚCO NAŠEL, TAK DOUFÁM, ŽE TI TO POMŮŽE http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/BocniListy.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 11. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2008 Tak já jsem si na sundání těch zbytků lepidla pořídil takový brusný kotouček pro lakýrníky a tím to jde super a bez poškození laku a celkem v pohodě a hlavně rychle.Jde koupit v prodejnách kde se prodávají barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Jo na to jsem taky mrkal. No a slo to pekne sundat? Ja bych chtel stare sundat,ale dat tam z face ty uzsi...jestli to jde prave dobre nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Jde to v pohodě normálně jsem to odehnul a řezal jsem to tím nožem co jdou mněnit ty planžety (z OBI)za 15Kč)já to mněl těžší protože jsem chtěl zachovat i neporušené lišty protoze jsem je dával po laku nazpět .Ty širší se udajně už nedělají a já chtěl zachovat stejnou šířku jako má nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Jo takhle:-) takze si odrezaval to lepidlo. a ty nové maji na sobe uz lepidlo take z vyroby ne? Bojím se jen abych ty nove pak nenalepil křivě:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilošK Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Ahojte,mám na své O1 (r.v.99) na bocich cerne predface listy. Moc se mi nelibi ze jsou tak siroke, proto bych chtel dat face. Nemate s tim nekdo zkušenosti,jak to jde, cenu a rizika? Dekuj za info. Hledal jsem neco ale moc sem toho nenasel.... at se darili_ty_na_OCTA_I.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahojte kluci, včera jsem sundal boční lišty na své stříbrné octávce a bohužel lak pod nimi nic moc, proto chci koupit nové a nechat je nastříkat na stříbrnou barvu. Nevíte o nějakých za dobrou cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Koukni se zde do bazaru, ale podle mě je budeš musit koupit ve škodovce. Za dobrou cenu jsem je nikde neviděl. Krom těch polských, ale ty jsou naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Koukni se zde do bazaru, ale podle mě je budeš musit koupit ve škodovce. Za dobrou cenu jsem je nikde neviděl. Krom těch polských, ale ty jsou naprd. a co stojí ve škodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jestli to nemas daleko zkus www.autoravira.cz ja se tam jednou stavil a skladem meli hoodne veci, ceny ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jestli to nemas daleko zkus www.autoravira.czja se tam jednou stavil a skladem meli hoodne veci, ceny ok to nemám daleko to zkusím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Škodovka cca 800,- za komplet sadu (4ks přední a zadní dveře). Řeším to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osmdesatosm Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čus, řeším taky listy na dveře a myslím, že RS II má trosku jinej tvar nez normalni O II a vypadaj lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 čus, řeším taky listy na dveře a myslím, že RS II má trosku jinej tvar nez normalni O II a vypadaj lip... To je možné já mám ale oct1 a tam lišty z OII nepasují bohužel.Už jsem o nich uvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 s menší upravou pasujou, chce to trošku zkrátit myslim že zadní lištu .. už jsem to na O1 viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 s menší upravou pasujou, chce to trošku zkrátit myslim že zadní lištu .. už jsem to na O1 viděl přesně jak říkáš zadní se musí zkrátit a jakoby nastavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 furt to řezali a furt to měli krátký. Asi to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak musíš vyříznout jakoby prostředek té lišty jenom tím ji zkrátíš a pak ji zase spojíš a nebo uřezat a dořešit to zaoblení. Ale to neřeší můj problém. pořád sháním lišty a nikde nemají origo jenom nějaké polské za cca 500Kč jaké s nima máte zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ved sa spytaj priamo v skodovke, tam urcite maju... Polske by som ja osobne nedaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafe Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 Ahoj já mám dotaz začala se mi jedna lišta odlepovat a zkoušel sem to lepit oboustranou páskou ale to vydrží cca 3 dny a odlepí se to znova čím bych to měl přilepit aby to drželo díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omegus Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tady se dají taky koupit ty boční lišty, ale cenovka stjná jako ve škodovce http://www.tuning-skoda.sk/detail/bocne-oc...-dveri-993.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Já kdysi kupoval v autokelly 6-ti dílnou sadu a drží perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka003 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Dají se někde na netu koupit originál Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dají se někde na netu koupit originál Škoda? Já mám ještě jednu sadu doma viz. inzerce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimi.stefanka Vloženo 21. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2012 Chaloši , aká je pravdepodobnosť,že pod tymi lištami bude hrdza ? Resp,že strhnem aj lak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.