Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To byl zas jednou povedenej srázek!!! :palec2: Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí :prc: Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! :palec2:

Vloženo
To byl zas jednou povedenej srázek!!! :palec2: Fakt super pohoda a angláni maj moc krásný autí :prc: Taky sem se tam bavil s Bulharama - jeli 2000 km jen kvůli tomuhle srazu - za to si zaslouží obdiv!!! :palec2:

Ty jo kdes byl? Sem tě vůbec neviděl?

Bulhaři jeli 2000km, jeden z Anglánů přes 2150 ;)

Vloženo
Já bych řekl že ta jedna žlutá Fábie RS,ale Jakub-škodík by ti to řekl fundovaně protože se vyzná a myslím že se s jedním anglánem i svezl.Ale nevím to jistě.Toť můj názor.(hergot,to sem to napsal)

Nejrychlejší byla černá ORS II s pruhama (Makefish)

Z Fabulí to bylo tip top mezi červenou FRS s křídlem (Darrenvrs & Gabrielle) a stříbrnou Fabií ( Jason alias TDIFurby - nápis Hybrid na zadku) ;)

Ta střírná ORS I pocitově teda na 330 koní nevypadala a shodlo se víc lidí...;)

Vloženo

Fakt super srazy - jak Doksy tak Plasy. Byli jsme s bráchou na obou - dopoledne Plasy - super účast Octaviánů - přijely dokonce 3 a Doksy taky super - tam jsme byli odpo a Octaviánů prostě hafo - řek bych tak 5. Nebejt Anglánů tak tam nikdo nebyl. Se zas nechám někam nalákat - už ani náhodou.

Vloženo

Jinak se tu někdo ptal, kdo byl nejrychlejší. Jel jse s oběma - OI RS 330 PS i OII RS 280 PS a pokaždé sme spolu závodily. Tak ta stříbrná 330 koňovka bylo pro mě ohromné sklamání - troufám si říct, že Škodík se Subaráckym turbem by jí spražil bez problémů - těch ušmudlanej 235 km/h co sme měli na konci - to bylo směšný. Naopak ta černá 280 koňovka ta jela od spoda až do konce - i ve 235 km/h při přeřazení z pětky na šestku kopla a vyrazila a hlavně už v půlce dráhy sme tam měli 250 a vyřazeno a v tu chvíli ta stříbrná 330 koňovka už byla tak dobrejch 50 metrů za náma a ani nás nedojela.

Jinak ty fábie RS lítaly taky slušně, ale nemění to nic na tom, že ani jedna z nich nebyla schopná konkurovat ani jedné z pouze čipnutých O RS jedniček, starty měly super, ale jinak nic. Ztráta fabek na octy byla na konci dráhy dobrejch 50 - 100 metrů a to netřeba komentovat. Podotýkám, že se tadle auta nedají porovnávat - každé je dělané na něco jiného.

Toť můj názor.

Vloženo
fotografie na tuningy.com

Máš štěstí že jsi mě nevymazal lol;)

nj no, karet bylo dost a už nebylo co fotit :angry:

já nevím, zda-li mám ten názor jen já, ale tentokrát nic moc, oproti minulejm ročníkům chabý

Vloženo
Fakt super srazy - jak Doksy tak Plasy. Byli jsme s bráchou na obou - dopoledne Plasy - super účast Octaviánů - přijely dokonce 3 a Doksy taky super - tam jsme byli odpo a Octaviánů prostě hafo - řek bych tak 5. Nebejt Anglánů tak tam nikdo nebyl. Se zas nechám někam nalákat - už ani náhodou.

klobouk dolů před Vámi, že jste byli na obojím.... jinak co se týče účastí: spousta lidí sedí raději na prdelích a remcají za monitorem na fórech místo návštěv srazů... mi z Plas vyjížděli asi v 21:30 a bylo to super :palec2:

Vloženo

já nevím, zda-li mám ten názor jen já, ale tentokrát nic moc, oproti minulejm ročníkům chabý

Myslim si to samé,nevim jestli je odradilo počasí nebo čím to je?? :feve:

Vloženo

POdle fotek co sem koukal na tuningy.com z Doks, tak by to pro mě byl parádní sraz, jeli sme se tam podívat v neděli, jenže já netušil že dorazíme tak pozdě že už tam nikdo nebude, navíc sme měli taky problém to najít

Vloženo (editace)

hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle ;):palec2:

Editováno: , autor: Dakie
Vloženo
Jak to vlastně bylo s tou Mimoní - prej vás odtamtud vyhodili poliši??? :kuk:

V patek no, ale v sobotu a v nedeli uz kluci litali fpohode. :palec2:

Sem totiž dostal echo v pátek když sem jel do Doks, že nemám jezdit do Mimoně - ani sem neměl v plánu tam jet, protože sem čekal, že přijedete do Doks :palec2:

Vloženo

hele byl sem u posledního stánku u těch umývárek - přede mnou stálo červený eRko Street Toys a vedle mě Fabka s WRC křídlem v modrý race metle ;):palec2:

A proč si prosimtě nepřijel k nám? :doh

Vloženo

páč sem tam byl s dalšíma 8autama.. každopádně se rád poznám s členy fóra, jen by to chtělo sem hodit aspoň fotky ať vím jak kdo vypadá - zatím bych asi poznal Bobíka, amogha a Klácu lol

Vloženo

páč sem tam byl s dalšíma 8autama.. každopádně se rád poznám s členy fóra, jen by to chtělo sem hodit aspoň fotky ať vím jak kdo vypadá - zatím bych asi poznal Bobíka, amogha a Klácu lol

někdo ti určitě udělá z té hromadné fotky na letišti popisku kdo je kdo že kluci:-))))
Vloženo
Nikde jsem nenašel fotku největšího MASÉRA z Doks, tak tady je ....... :kuk:

hrozná mrda!!, už sem mu to okukoval naživo!, neměl jsem bohužel foťák, tak dík za fotku, hned ukládám!!! :palec2::palec2::palec2:

:ble:ble:ble:ble:ble:blink:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...