Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 (editace) Boli to orginalne disky Audi. Vyska daneho profilu je 103 mm, co je dokonca este o trochu vyssia guma ako je pri 17" na Octavii... Editováno: 18. Únor 2013, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Pěkné .. to bude drahá oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Jo, možná těch 103mm je vyšší profil než u octy - ale jakou rychlostí do tý hrany ten auďák nalítnul? Spočítej kinetickou energii a porovnej to s nosností gumy na 1 kole - a počítej, že nosnost je váha rozložená na plochu širokou jako dlaň, zatímco při nalítnutí na tu hranu lochny v asfaltu je to jako by auto stálo na příčně postaveným noži.... Takže naprosto klidně mohlo dojít k promáčknutí boku až na patku ráfku a dokonce k jejímu prohnutí - nebo k prostřižení bočnice pneu. A přestože morálně odpovědnej je správce komunikace, podle §§§ za všecko může řidič, protože "...nepřizpůsobil rychlost jízdy..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ale někdy je soudce natolik soudný a chytrý člověk, že řekne že komunikace měla být prohlášena za nesjízdnou vzhledem k jejímu stavu.. pokud vypadala jako ta na videu chvíli zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ale pokud v DANÝ CHVÍLI ZA NESJÍZDNOU VYHLÁŠENA NEBYLA, zakreje jim prdel ten všeckozahrnující paragraf o nepřizpůsobení rychlosti jízdy. A kdyby byla označená za nesjízdnou, zase by tam neměl co dělat s autem a odpovídal by si za škodu sám. Prostě není páky, která by donutila cestáře makat tak, aby ses nemusel bát, co na tebe vyhukne za nejbližší zatáčkou za průser, kterej by se nedal hodit tebe jako na řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 No já nevím :/ Naštěstí já jsem to nikdy neřešil. U mě to odnesl vždy zlomený disk, odřený lak a popučený blatník se šokem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Njn, stačí jim značka nerovnost vozovky a jsou z oblika-svině! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Policejní komando rozehnalo hlouček chodců před nádražím, v jehož středu seděl jakýsi děda na schodech a pohazoval si v dlani dvoukorunou. "Co to tu vyvádíte dědku za provokaci!" - zahřímal ohvězdičkovaný velitel. "Jakoupak provokaci? Já si jen vzpomínám, že za tuhletu dvoukorunu jsem za 1. republiky koupil 20 dkg salámu, za minulého režimu 2 housky a mlíko a teď přemýšlím kde sehnat ještě 3 koruny abych se mohl jít vysrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 no tak to je ..bohužiaľ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 ten je echt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Ale spíš bych to vymyslel trochu jinak. Místo černé roletky nakreslenou jinou značku. Takhle je to nápadné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Hmm třeba ze sousedovic auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Silničáři jsou nejmenší lidi na světě.Napadne 20cm sněhu a už nejsou vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=60L92h7HpP8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 To je policejní záznam nebo tvůj? Že to auto staví na červenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Podle mě je to soukromý záznam. Stání na červenou, uhýbal před policií aby měla volný průjezd a v jednom místě píše, že mohl zasáhnout ale nechtěl se do toho plést. A na konci v té slepé mu bylo už blbé jet až k nim aby z toho neměl ještě nějaký problém. Podle mě se zase jen ukázalo, že kvůli senzaci český člověk udělá i pár přestupků. Při natáčení je určitě překročená rychlost a předjíždění auta přes plnou čáru. Já osobně bych se tím nechlubil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Já bych se zachoval stejně jako ten co natáčí Prostě bych se vydal za nim .. a na přestupky bych v tu chvíli nehleděl kromě té červené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Já tedy ne...bych ho tou svojí dědek jízdou hned ztratil z dohledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Tohle mne před chvílí dostalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Hodina pravdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Ty kráso, dobrej takhle po ránu! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.