Leden 6, 201411 r Domlouvají se tři přítelkyně, že připraví svým chlapům překvapení a oblečouse večer do sado-maso koženého oblečení, s botami na vysokém podpatku ačernou maskou přes oci.Jedna měla snoubence,druhá milence a třetí manžela.Na druhý den se sejdou a vyměňují si svoje zkušenosti......Snoubenka : Když mě uviděl, zamilovaně se na mě podíval,řekl že jsem ženajeho života a celou noc jsme se krásně milovali!Milenka: Když mě uviděl, okamzitě mě popadl a nemilosrdně mě šukal až dorána!Manželka: Když se vrátil z práce, zkoumavě se na mě podíval a říká:"Hej Zorro, co máme k večeři?"
Leden 6, 201411 r Mama číta inzerát v novinách:"Sympatický muž s vilou, bazénom, tromi autami a tridsaťročnými úspormi hľadá milé dievča na bližšie zoznámenie."Mama ihneď poslala svoju dcéru za týmto mladíkom. Keď príde dcéra domov zo svojho rande, mama sa netrpezlivo pýta:- No, aký bol?- Bol aj sympatický, aj vilu s bazénom mal.- A autá?- Aj auta mal.- A čo tie tridsaťročné úspory?- Dokonca ešte teraz mi stekajú dole stehnami! "Oci, kúp mi motorku.""Nemám peniaze.""Tak predaj mamu.""Čože?""No čo nám je? Mňa už nekojí, tebe už nestojí a pre suseda ju živiť nebudeme!" Minister financií vystupuje na mítingu:-Drahý občania Slovenska, mám pre vás dve novinky. Jednu dobrú a druhú zlú...- Povedz najprv tú dobrú! - kričia občania- Našej milovanej republike sa dnes podarilo uhradiť celý zahraničný dlh!!- Hurá!- A teraz tú zlú...- Máme 72 hodín na opustenie republiky...
Leden 6, 201411 r To my v Kocourkovsku bysme na to dostali nanejvejš 24 hodin... Ale za největší fór letošního roku považuju nótu ministerstva zahraničí palestinským představitelům ohledně výbuchu v ještě nezkolaudovaný budově jejich "ambasády" v Praze (jak může mít ambasádu stát, kterej de facto ani de iure NEEXISTUJE???) - česká strana nějakou námitku vznesla plnejch 5 dní po výbuchu, kterej (ať už ho spískal kdo ho spískal) zabil jednoho z těch hadráckejch potenciálních teroristů...
Leden 10, 201411 r Dialog z Xichtbůku: <a> ty prosimtě, zařídila jsem prohlídku toho bytu co se mi tak líbíl, kdy máš čas?<b> já ti ale řekl že je 1) moc malej, 2) moc drahej, 3)kuchyň stojí pěkně za hovno<a> mně se ale líbí takže se tam půjdem podívat ať chceš nebo nechceš. Kdy se ti to hodí?<b> no tenhle týden tady mám delegaci z ciny takze ne driv jak 29-30 unora<a> oki, zaridim to na 30. :-*<a> tak jsem se s tim zasranym realitakem hadala ze o tom datumu. No on je snad uplne vypatlanej!!<b> co???<a> presvedcoval mne ze 30. unora neexistuje a odmitnul se se mnou bavit.<b> a tak domluvili jste se nejak?<a> ne, odmitam se stakovym debilem bavit<b> to jsem rad ze se tam nemusime chodit koukat ja ti rikal ze je to byt na prd. A ted se muzes podivat do kalendare na letosni unor Komentář: týden se mnou nemluvila a měsíc jsem si nevrznul
Leden 10, 201411 r Jeden z mnoha dalších dialogů: <Morbid> Hele včera se mě malá ptala jak dělá kráva.<Peter> Cos jí řekl? Snad "bů" ne?<Morbid> Nee.<Morbid> "Kdes byl? Kdy přijdeš? Kam jdeš?"<Peter> :-DKomentář: Pěkně jí to řekl a další masakrální: <Michala> jak se rekne ustni zkouska<Ucitel> Oral exam<Ja> Blow jobKomentář: anglictina v praxi =D Upraveno Leden 10, 201411 r od Ekkar_z_Bastlírny
Leden 11, 201411 r Manželé leží v posteli. Manželka najednou slyší: "Co kdybychom se pomilovali" Hned odpoví : "Bolí mě hlava a jsem unavená". Manžel na to: "Spi, já telefonuju..."
Leden 12, 201411 r Galvi to mi nedelej jsem to tu pustil a hned po 4 vterinach jsem to musel vypnout bo tu je u me dcera se musim podivat pozdeji Edit: uz sem to videl bo jsem ji vyhodil od tud. Jo tak tak takovych lidi par znam jak tak furt nadavaji u roboty Upraveno Leden 12, 201411 r od ASPIRE
Leden 12, 201411 r Já taková videa nemám rád.... Páč to působí děsně nahraně. To mě může někdo natáčet, jak si natírám chleba máslem a 20x u toho řeku do pí.... Moc vtipný
Leden 13, 201411 r Video je jedna věc, ale mám v práci cipa z Těšína. A do chuja já su Severočech a to by bylo aby nebylo kurva ne při robote nějaké pico od teho synka že?
Leden 13, 201411 r Objeven nový chemický prvek !Romík (latinsky Cikanium) - chem. značka Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india.Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající.Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená, že v ní neplave.Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol.Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy.Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny: koncentrovaný je prudce nebezpečnýVyužití: využití romíku v praxi je mizivé.....
Leden 13, 201411 r Cikán obecný [Romus Vulgaris] Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh, postupem času se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný! Fronta na pracáku:☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺Fronta na sociálce:☺☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ Jedou takhle čtyři cikáni favoritem, nabouraj a zabijou se.Je to dobře nebo špatně? .............. Je to špatně, protože favorit je pětimístnej.
Leden 18, 201411 r Potkali se malý ušní maz, malý zubní kaz a malá poševní kvasinka.Malý ušní maz povídá: "Každé ráno se mě snaží dostat taková tyčinka s vatou. Mám co dělat, abych se schoval.""To nic není," povídá malý zubní kaz, "to já se schovávám každé ráno a večer před kartáčkem s pastou"."To ještě vůbec nic není," říká malá poševní kvasinka, " každou noc na mně čumí takové holohlavé čuně, co neví, jestli má jít dovnitř nebo ven a nakonec mi poblije celý domeček!"Malý zubní kaz na to: "Tak toho hajzla já znám taky..."
Leden 18, 201411 r Jeden muž jel do Afriky a vzal si s sebou svého psa. Pes začal honit motýly a ztratil se. A jak se tak toulal po Africe, vidí, jak se k němu řítí leopard a chce ho sežrat. Pes se lekne, ale všimne si kostí, co jsou kolem, usadí se a jednu začne žvýkat. Ve chvíli, kdy se leopard chystá skočit, říká:"To vám řeknu,to byl ale chutný leopard, mňam, mňam! Jestlipak je jich tu víc?"Leopard to zaslechne a zarazí se uprostřed skoku. Odplíží se do křoví a říká si:"Fuj, ale to bylo o fous!"Viděla to opice a usoudila, že tohle všechno by se mohlo hezky zpeněžit. Jde za leopardem a za mírnou odměnu mu vykecá, jak to bylo doopravdy. Leopard se rozzuří, že si z něho pes dělal srandu a říká:"Víš co, opice, vlez mi na záda a pojď se podívat, co provedu s tím psem!"Pes uvidí leoparda, jak utíká s opicí na zádech k němu:"Co udelám teď, proboha?" Místo útěku si sedne zády k leopardovi, předstírá, že ho ještě nevidí a právě v okamžiku, kdy se k němu leopard přiblíží na doslech, povídá:"Do prdele, kde je ta opice, už před hodinou jsem ji poslal pro dalšího leoparda!"
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.