Galvi Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Chlap se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si ho nevšímají.Proto zařve: "Prezident je kokot!"Policajti se vrhnou do vody a vytáhnou ho."Jste zatčen za urážku hlavy státu.""Ale já jsem myslel amerického prezidenta", říká chlap."Nás neoblafnete", říkají policajti. "My dobře víme, který prezident je kokot!"Tři muži se ucházejí o místo u policie. K pohovoru si zavolají prvního z nich.Policista mu dá fotografii muže, kterou si má důkladně prohlédnout a říct, jakých zajímavých detailů si všiml. Po pár minutách uchazeč prohlásí: "Ten muž má jen jedno ucho.""To je fotka z profilu," upozorní ho policista a požádá, aby odešel.Druhý kandidát dostává stejný snímek, se stejnou otázkou. "Ten muž má jen jedno ucho!" prohlásí po chvíli."To je fotka z profilu!" rozzuří se policista. I druhého kandidáta vyhodí.Třetí kandidát si několik minut prohlíží fotku a pak odpoví: "Ten muž má kontaktní čočky."Policista se podívá do svých spisů a uznale řekne: "Správně, je vidět, že nejste takový blbec jako ti dva před vámi. Jen mi řekněte, jak jste to poznal?""Snadno. Těžko může nosit brýle, když má jen jedno ucho."Chlap jel na dálnici 150 a uviděl, že za nim jedou policajti. Tak přidal na 180, ale pak to vzdal a zastavil.Přišel k němu policajt a říká: "Heleďte se, už toho máme dneska moc. Jestli od vás uslyšíme hezkou výmluvu, tak vás pustíme.""No," povídá chlap "mně včera utekla manželka s policajtem a já nejdřív myslel, že mi ji chcete vrátit.""Jeďte!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Víte, kteří umělci jsou nejoblíbenější u slepců?Bílá a Hůlka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Učitel vykládá svým studentům o dobrých mravech a ptá se jednoho po druhém: "Tak Michaeli, kdybyste byl na schůzce s děvčetem a seděli byste v restauraci, jak byste jí řekl, že potřebujete na toaletu?". "No tak já bych jí řekl: Počkej, musím se jít vyčůrat.""No, to by ale bylo velice nezdvořilé, řekl bych i hrubé, že? Co vy Honzo, co byste řekl vy?"No, tak já bych řekl: Omlouvám se, ale opravdu musím na záchod.""Tak to už je o hodně lepší, ale přece jen není vhodné používat slovo záchod u stolu, že? A co vy Petře, jak byste se zachoval vy?"."Řekl bych: Miláčku, prosím tě, můžeš mě na chvilku omluvit? Musím si jít potřást rukou se svým velice dobrým přítelem, se kterým se, jak doufám, po večeři seznámíš." 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) Svědek je člověk, který vše viděl, byl u toho, ale ničemu nerozumí. Soudní znalec je člověk, který sice danému úplně rozumí, ale nebyl tam a nic neviděl. Soudce je člověk, který nic neviděl, nerozumí tomu a v dané věci vynese rozsudek. Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele. Ministerstvo vnútra upozorňuje, že 23% dopravných nehôd je spojených s alkoholom. To znamená, že zvyšných 77% je spôsobených tými hajzlami, čo pijú balené vody Magnezia, Mattoni, sódy, energetické nápoje, džúsy, čaje a iné sračky. Dávajte si teda pozor na tých čo nepijú alkohol! Spôsobujú tri krát viac nehôd! Editováno: 16. Duben 2015, autor: Effendi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Proč nejsou na Sicílii oblíbenou sektou Svědkové Jehovovi? . . . . . . . . . . . . Protože na Sicílii nemají rádi VŮBEC ŽÁDNÝ svědky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ty vole :D tak to je snad zabezpečení proti krádeži Majitel asi spadl na hlavičku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ondra16V, Ty jsi z Třince? Dokonce vím komu patří a dost možná jsem už to auto tu dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Nene,jsem z Bohumína Netuším,já jsem to viděl poprvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Majitel má (ne)vkus zbohatlickýho Číňana... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 On si takhle vylepší vždy každé auto co má. Předchozí co měl, vypadalo velmi podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 správný sebevrah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Nene,jsem z Bohumína Netuším,já jsem to viděl poprvé Protože tohle je foceno před jeho garáži v Třinci.Jsem myslel teda, žes to fotil Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 kristepane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 majitel ma rad chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Protože tohle je foceno před jeho garáži v Třinci. Jsem myslel teda, žes to fotil Ty. Taky jsem četl o tom že je to focené před jeho garáží,ale já nejsem autor fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Takže taky nějaký dobrák soused 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 majitel ma rad chrom Kdyby to aspoň byl chrom... Jenže tyhle nalepovací sračičky jsou všeobecně plast (nejčastějc polykarbonát nebo i někdy obyčejnej lacinej polystyrol!!!) pokovenej ve vakuu hnilíkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 http://www.cas.sk/clanok/312312/na-tuto-studentku-v-autoskole-nezabudnu-instruktorka-vrieskala-od-strachu-a-topila-sa-v-slzach.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Renault vedle Cadillacu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 :D dobry 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Ve vztahu je chyba vždy na obou stranách jak na straně ženy, tak na straně tchýně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.