Duben 15, 201510 r Chlap se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si ho nevšímají.Proto zařve: "Prezident je kokot!"Policajti se vrhnou do vody a vytáhnou ho."Jste zatčen za urážku hlavy státu.""Ale já jsem myslel amerického prezidenta", říká chlap."Nás neoblafnete", říkají policajti. "My dobře víme, který prezident je kokot!"Tři muži se ucházejí o místo u policie. K pohovoru si zavolají prvního z nich.Policista mu dá fotografii muže, kterou si má důkladně prohlédnout a říct, jakých zajímavých detailů si všiml. Po pár minutách uchazeč prohlásí: "Ten muž má jen jedno ucho.""To je fotka z profilu," upozorní ho policista a požádá, aby odešel.Druhý kandidát dostává stejný snímek, se stejnou otázkou. "Ten muž má jen jedno ucho!" prohlásí po chvíli."To je fotka z profilu!" rozzuří se policista. I druhého kandidáta vyhodí.Třetí kandidát si několik minut prohlíží fotku a pak odpoví: "Ten muž má kontaktní čočky."Policista se podívá do svých spisů a uznale řekne: "Správně, je vidět, že nejste takový blbec jako ti dva před vámi. Jen mi řekněte, jak jste to poznal?""Snadno. Těžko může nosit brýle, když má jen jedno ucho."Chlap jel na dálnici 150 a uviděl, že za nim jedou policajti. Tak přidal na 180, ale pak to vzdal a zastavil.Přišel k němu policajt a říká: "Heleďte se, už toho máme dneska moc. Jestli od vás uslyšíme hezkou výmluvu, tak vás pustíme.""No," povídá chlap "mně včera utekla manželka s policajtem a já nejdřív myslel, že mi ji chcete vrátit.""Jeďte!"
Duben 16, 201510 r Učitel vykládá svým studentům o dobrých mravech a ptá se jednoho po druhém: "Tak Michaeli, kdybyste byl na schůzce s děvčetem a seděli byste v restauraci, jak byste jí řekl, že potřebujete na toaletu?". "No tak já bych jí řekl: Počkej, musím se jít vyčůrat.""No, to by ale bylo velice nezdvořilé, řekl bych i hrubé, že? Co vy Honzo, co byste řekl vy?"No, tak já bych řekl: Omlouvám se, ale opravdu musím na záchod.""Tak to už je o hodně lepší, ale přece jen není vhodné používat slovo záchod u stolu, že? A co vy Petře, jak byste se zachoval vy?"."Řekl bych: Miláčku, prosím tě, můžeš mě na chvilku omluvit? Musím si jít potřást rukou se svým velice dobrým přítelem, se kterým se, jak doufám, po večeři seznámíš."
Duben 16, 201510 r Svědek je člověk, který vše viděl, byl u toho, ale ničemu nerozumí. Soudní znalec je člověk, který sice danému úplně rozumí, ale nebyl tam a nic neviděl. Soudce je člověk, který nic neviděl, nerozumí tomu a v dané věci vynese rozsudek. Jedním z největších projevů nedůvěry v Boha je hromosvod na kostele. Ministerstvo vnútra upozorňuje, že 23% dopravných nehôd je spojených s alkoholom. To znamená, že zvyšných 77% je spôsobených tými hajzlami, čo pijú balené vody Magnezia, Mattoni, sódy, energetické nápoje, džúsy, čaje a iné sračky. Dávajte si teda pozor na tých čo nepijú alkohol! Spôsobujú tri krát viac nehôd! Upraveno Duben 16, 201510 r od Effendi
Duben 16, 201510 r Proč nejsou na Sicílii oblíbenou sektou Svědkové Jehovovi? . . . . . . . . . . . . Protože na Sicílii nemají rádi VŮBEC ŽÁDNÝ svědky...
Duben 16, 201510 r Ondra16V, Ty jsi z Třince? Dokonce vím komu patří a dost možná jsem už to auto tu dával.
Duben 17, 201510 r On si takhle vylepší vždy každé auto co má. Předchozí co měl, vypadalo velmi podobně.
Duben 17, 201510 r Nene,jsem z Bohumína Netuším,já jsem to viděl poprvé Protože tohle je foceno před jeho garáži v Třinci.Jsem myslel teda, žes to fotil Ty.
Duben 17, 201510 r Protože tohle je foceno před jeho garáži v Třinci. Jsem myslel teda, žes to fotil Ty. Taky jsem četl o tom že je to focené před jeho garáží,ale já nejsem autor fotky.
Duben 18, 201510 r majitel ma rad chrom Kdyby to aspoň byl chrom... Jenže tyhle nalepovací sračičky jsou všeobecně plast (nejčastějc polykarbonát nebo i někdy obyčejnej lacinej polystyrol!!!) pokovenej ve vakuu hnilíkem...
Duben 19, 201510 r http://www.cas.sk/clanok/312312/na-tuto-studentku-v-autoskole-nezabudnu-instruktorka-vrieskala-od-strachu-a-topila-sa-v-slzach.html
Duben 25, 201510 r Ve vztahu je chyba vždy na obou stranách jak na straně ženy, tak na straně tchýně!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.