Rass Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Tak čudliky už mi cestujou dobírkou domů.Dodávaj je v sadě 6ks za 120kč. Díky za odkaz na ten VISTEON. nemáš zač - "musíme si pomáhat". Obával jsem se ceny, ale za toto je to vpoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Tak čudliky už mi cestujou dobírkou domů.Dodávaj je v sadě 6ks za 120kč. Díky za odkaz na ten VISTEON. No jo Visteon není Blaupunkt . Blahopřeji ,že se ti to povedlo objednat . A to byl u Blaupunktu takovej hroznej problém? To teda ano , za přední panel i s výměnou chtěli cca. 5,500 Kč . Podotýkám ,že se jednalo pouze o rámeček bez čudliků . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 No jo Visteon není Blaupunkt . Blahopřeji ,že se ti to povedlo objednat .A to byl u Blaupunktu takovej hroznej problém? To teda ano , za přední panel i s výměnou chtěli cca. 5,500 Kč . Podotýkám ,že se jednalo pouze o rámeček bez čudliků . A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 27. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2007 A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic v příspěvku psal, že má nexuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. leden 2008 Sdílet Vloženo 1. leden 2008 ale Komárek se ptá, předpokládám, na toho blaupunkta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic Jelikož mám Nexuse tak asi nějakou hodnotu mít bude. Ale udělal jsem to následovně . Koupil jsem nového Nexuse a toho starého s poškozeným rámečkem jsem prodal . Jednoduše jsem rámeček přestříkal na stříbrnou metalízu a bylo hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak v tomhle jsem se ztratil. jeden mluví o Nexusu, druhej o Blaupunktu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 tak v tomhle jsem se ztratil. jeden mluví o Nexusu, druhej o Blaupunktu.... Já už od začátku mluvím o navi Nexus. Už od začátku mám Nexuse . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 no dobře, ale původně jsi psal, že přední panel u Blau stál 5500Kč, pak se Komárek zeptal, jakou hodnotu to rádio mělo a jestli nebylo lepší koupit nový (logicky si vydedukuju, že má na mysli toho Blau) a pak jste do toho zase zatáhli Nexuse a že ten nějakou hodnotu asi mít bude. tak jsem prostě asi idiot, ale podle mě jeden mluvíte o voze a druhej o koze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mám dotaz. Uvažuji o tom koupit si Octavii II bez rádia, koupit orig.rádio audience na inzerát (cena kolem 7000 Kč oproti 21500 od škodovky) a nainstalovat. Je nějaký problém s instalací a příipojením tak, aby se mi vše zobrazovalo tak jak má (maxidot, rádio) nebo v tom je nějaký problém abylo by tedy lepší koupit orig.rádio rovnou s autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Mám dotaz. Uvažuji o tom koupit si Octavii II bez rádia, koupit orig.rádio audience na inzerát (cena kolem 7000 Kč oproti 21500 od škodovky) a nainstalovat. Je nějaký problém s instalací a příipojením tak, aby se mi vše zobrazovalo tak jak má (maxidot, rádio) nebo v tom je nějaký problém abylo by tedy lepší koupit orig.rádio rovnou s autem? Odpověď zde na fóru najdeš asi desetkrát jenom musíš hledat a zbytečně nevytvářet nové téma. Prosím uzamknout . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) no dobře, ale původně jsi psal, že přední panel u Blau stál 5500Kč, pak se Komárek zeptal, jakou hodnotu to rádio mělo a jestli nebylo lepší koupit nový (logicky si vydedukuju, že má na mysli toho Blau) a pak jste do toho zase zatáhli Nexuse a že ten nějakou hodnotu asi mít bude. tak jsem prostě asi idiot, ale podle mě jeden mluvíte o voze a druhej o koze Oba o voze i o koze - Nexus je vyrobený firmou Blaupunkt... Když už se o tom bavíme, nemáte někdo manuál k Audienci?? Potom co mi Nexus v autě vydržel 2týdny jsem zvolil bezpečnější cestu a dal tam normální Sony s MP3¨, ale zvuk byl nádhernej, asi jako když hraje malej tranzistorák v plechovým kýblu a tak jsem teď koupil jetou Audienci, snad tam vydrží déle.. Editováno: 14. Březen 2008, autor: Zdrahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 tak jsem si původně myslel, že má Nexus za ty prachy trochu jiný hudební vlastnosti, než Stream, ale teď už mi to subjektivně vzato, přijde nastejno. Nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Když už se o tom bavíme, nemáte někdo manuál k Audienci?? Návod Audience Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 SKAJA - Díky JirkaK - Nexus má v podstatě hudební funkce jako první Stream - bez MP3, za ty prachy je to spíš o té navi. Za ty dva týdny co jsem s ní jezdil jsem byl vážně spokojený, no a co se týká zvuku byl dost slušný, obzvlášť s porovnáním s tím Sony (asi za 5000,-) co tam mám teď. Jsem moc zvědavý až tam odpoledne nacpu tu Audienci, obzvlášť na kvalitu rádia, když to má dva tunery.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Hmm, tak jsem to složil a hraje to fakt dobře, CDčka běhají i s MP3kama nádherně, ale objevil jsem dva problémy. ale tady je to trochu OT tak jsem to přesunul do vlastního tématu.. Editováno: 14. Březen 2008, autor: Zdrahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) Takže nainstaloval jsem Audienci (použitou), hraje perfektně, ale objevili se mi 2 problémy 1) mám tam BT HF sadu od Nokie - připojená tak jak by měla podle samolepky na Audienci - je tam drobný rozdíl v zapojení Mute konektoru - není v velkém MOST (jako jsem to měl na Nexusu, ale v tom malém na spodní části, stejně jako vstupy na repro. Zapnuto, vše funguje, ale telefon je slyšet hrozně potichu musím vytočit hlasitost naplno, což je blbý a hrozně to přitom šumí... S Nexusem šla normálně.. 2) nejde mi ladění staníc. Zmáčknu tu dvojitou šipku a rádio ladí a ladí a ladí... ale nikde na žádné stanici nezaparkuje když ji tam naklikám ručně, hraje dobře a jde uložit, ale Seek funkce zkrátka nějak nejde nebo co.. Otázkou je, jestli mám něco blbě nastavené, nebo jestli je závada na rádiu.. máte někdo tušení o co může v těchto problémech jít?? saprlot, dal jsem to sem 2x, prosím jestli by to duplicitní admin mohl smáznout Editováno: 14. Březen 2008, autor: Zdrahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Takže nainstaloval jsem Audienci (použitou), hraje perfektně, ale objevili se mi 2 problémy 1) mám tam BT HF sadu od Nokie - připojená tak jak by měla podle samolepky na Audienci - je tam drobný rozdíl v zapojení Mute konektoru - není v velkém MOST (jako jsem to měl na Nexusu, ale v tom malém na spodní části, stejně jako vstupy na repro. Zapnuto, vše funguje, ale telefon je slyšet hrozně potichu musím vytočit hlasitost naplno, což je blbý a hrozně to přitom šumí... S Nexusem šla normálně.. 2) nejde mi ladění staníc. Zmáčknu tu dvojitou šipku a rádio ladí a ladí a ladí... ale nikde na žádné stanici nezaparkuje když ji tam naklikám ručně, hraje dobře a jde uložit, ale Seek funkce zkrátka nějak nejde nebo co.. Otázkou je, jestli mám něco blbě nastavené, nebo jestli je závada na rádiu.. máte někdo tušení o co může v těchto problémech jít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ty jo no, ten problem s tim hansfree to nevim. Ja mam origo a myslim ze pres diagnostiku jde nastavit na jakou hlasitost se to ma prepinat apod. Ale u ty Nokie nevim, vubec to neznam... No a co se tyce ladeni...Ja pouzivam tlacitko AS nebo Scan. To ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ladění jde, ale tady v Praze by to mělo hledat jedno rádio za druhým, ale ono najde tu a tam... když už něco. No a HF už jede, dnes jsem to celý vyndal a očistil konektory, co kde bylo napájený (spojení kabelů) jsem předělal a chodí to jako víno No teď ještě dořešit to ladění a bude to. Jo a dva ze čtyřech šroubů držící Audienci na místě jsem upravil vrtačkou - rádio teď jde vyndat bez toho zprávného nářadí trochu hůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 já myslím, že to je jen v nastavení. Projeď si ty funkce. Kdysi, když jsem měl auto nový, tak jsem to čet v návodu, ale skleroza časem zapracovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 ...nastavuje sa tam niekde sila signálu na ktorom má zastať pri ladení, skús sa preklikať zdá sa mi že sa to volá SEEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Návod jsem prolezl, ale nic. Na PTY mám nastaveno "None" takže by to mělo při Scanu najít každou stanici a ono nic... tu a tam zastaví, nejčastěji Bonton, Wave a tušímF1, jinak to jede jako by tam žádná stanice nebyla. Každopádně když si dám práci a nadatluju to ručně, hraje to fajn, popř. z paměti taky. AM vyhledávání funguje normálně ale FM nemáte někdo tušení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Březen 2008 Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 Návod jsem prolezl, ale nic. Na PTY mám nastaveno "None" takže by to mělo při Scanu najít každou stanici a ono nic... tu a tam zastaví, nejčastěji Bonton, Wave a tušímF1, jinak to jede jako by tam žádná stanice nebyla. Každopádně když si dám práci a nadatluju to ručně, hraje to fajn, popř. z paměti taky. AM vyhledávání funguje normálně ale FM nemáte někdo tušení?? Tak zkus zajet teda do servisu no. At ti kdyz tak prehrajou software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk01 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 neviete niekto, ci radio Audience ma LineOut vystupy? pripadne ci ich ma Stream? mk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.