Listopad 5, 200717 r Tak čudliky už mi cestujou dobírkou domů.Dodávaj je v sadě 6ks za 120kč. Díky za odkaz na ten VISTEON. nemáš zač - "musíme si pomáhat". Obával jsem se ceny, ale za toto je to vpoho.
Listopad 7, 200717 r Tak čudliky už mi cestujou dobírkou domů.Dodávaj je v sadě 6ks za 120kč. Díky za odkaz na ten VISTEON. No jo Visteon není Blaupunkt . Blahopřeji ,že se ti to povedlo objednat . A to byl u Blaupunktu takovej hroznej problém? To teda ano , za přední panel i s výměnou chtěli cca. 5,500 Kč . Podotýkám ,že se jednalo pouze o rámeček bez čudliků .
Prosinec 27, 200717 r No jo Visteon není Blaupunkt . Blahopřeji ,že se ti to povedlo objednat .A to byl u Blaupunktu takovej hroznej problém? To teda ano , za přední panel i s výměnou chtěli cca. 5,500 Kč . Podotýkám ,že se jednalo pouze o rámeček bez čudliků . A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic
Prosinec 27, 200717 r A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic v příspěvku psal, že má nexuse...
Leden 2, 200817 r A jakou hodnotu má to rádio, prosimtě? Jestli nebylo lepší koupit nový..? ale od blaupunktu těžko, jsou schopni vyrobit kazetovej přehrávač a za 10 ho prodat.. už nic Jelikož mám Nexuse tak asi nějakou hodnotu mít bude. Ale udělal jsem to následovně . Koupil jsem nového Nexuse a toho starého s poškozeným rámečkem jsem prodal . Jednoduše jsem rámeček přestříkal na stříbrnou metalízu a bylo hotovo.
Leden 2, 200817 r tak v tomhle jsem se ztratil. jeden mluví o Nexusu, druhej o Blaupunktu.... Já už od začátku mluvím o navi Nexus. Už od začátku mám Nexuse .
Leden 3, 200817 r no dobře, ale původně jsi psal, že přední panel u Blau stál 5500Kč, pak se Komárek zeptal, jakou hodnotu to rádio mělo a jestli nebylo lepší koupit nový (logicky si vydedukuju, že má na mysli toho Blau) a pak jste do toho zase zatáhli Nexuse a že ten nějakou hodnotu asi mít bude. tak jsem prostě asi idiot, ale podle mě jeden mluvíte o voze a druhej o koze
Březen 3, 200817 r Mám dotaz. Uvažuji o tom koupit si Octavii II bez rádia, koupit orig.rádio audience na inzerát (cena kolem 7000 Kč oproti 21500 od škodovky) a nainstalovat. Je nějaký problém s instalací a příipojením tak, aby se mi vše zobrazovalo tak jak má (maxidot, rádio) nebo v tom je nějaký problém abylo by tedy lepší koupit orig.rádio rovnou s autem?
Březen 3, 200817 r Mám dotaz. Uvažuji o tom koupit si Octavii II bez rádia, koupit orig.rádio audience na inzerát (cena kolem 7000 Kč oproti 21500 od škodovky) a nainstalovat. Je nějaký problém s instalací a příipojením tak, aby se mi vše zobrazovalo tak jak má (maxidot, rádio) nebo v tom je nějaký problém abylo by tedy lepší koupit orig.rádio rovnou s autem? Odpověď zde na fóru najdeš asi desetkrát jenom musíš hledat a zbytečně nevytvářet nové téma. Prosím uzamknout .
Březen 14, 200817 r no dobře, ale původně jsi psal, že přední panel u Blau stál 5500Kč, pak se Komárek zeptal, jakou hodnotu to rádio mělo a jestli nebylo lepší koupit nový (logicky si vydedukuju, že má na mysli toho Blau) a pak jste do toho zase zatáhli Nexuse a že ten nějakou hodnotu asi mít bude. tak jsem prostě asi idiot, ale podle mě jeden mluvíte o voze a druhej o koze Oba o voze i o koze - Nexus je vyrobený firmou Blaupunkt... Když už se o tom bavíme, nemáte někdo manuál k Audienci?? Potom co mi Nexus v autě vydržel 2týdny jsem zvolil bezpečnější cestu a dal tam normální Sony s MP3¨, ale zvuk byl nádhernej, asi jako když hraje malej tranzistorák v plechovým kýblu a tak jsem teď koupil jetou Audienci, snad tam vydrží déle.. Upraveno Březen 14, 200817 r od Zdrahy
Březen 14, 200817 r tak jsem si původně myslel, že má Nexus za ty prachy trochu jiný hudební vlastnosti, než Stream, ale teď už mi to subjektivně vzato, přijde nastejno. Nebo se pletu ?
Březen 14, 200817 r SKAJA - Díky JirkaK - Nexus má v podstatě hudební funkce jako první Stream - bez MP3, za ty prachy je to spíš o té navi. Za ty dva týdny co jsem s ní jezdil jsem byl vážně spokojený, no a co se týká zvuku byl dost slušný, obzvlášť s porovnáním s tím Sony (asi za 5000,-) co tam mám teď. Jsem moc zvědavý až tam odpoledne nacpu tu Audienci, obzvlášť na kvalitu rádia, když to má dva tunery..
Březen 14, 200817 r Hmm, tak jsem to složil a hraje to fakt dobře, CDčka běhají i s MP3kama nádherně, ale objevil jsem dva problémy. ale tady je to trochu OT tak jsem to přesunul do vlastního tématu.. Upraveno Březen 14, 200817 r od Zdrahy
Březen 14, 200817 r Takže nainstaloval jsem Audienci (použitou), hraje perfektně, ale objevili se mi 2 problémy 1) mám tam BT HF sadu od Nokie - připojená tak jak by měla podle samolepky na Audienci - je tam drobný rozdíl v zapojení Mute konektoru - není v velkém MOST (jako jsem to měl na Nexusu, ale v tom malém na spodní části, stejně jako vstupy na repro. Zapnuto, vše funguje, ale telefon je slyšet hrozně potichu musím vytočit hlasitost naplno, což je blbý a hrozně to přitom šumí... S Nexusem šla normálně.. 2) nejde mi ladění staníc. Zmáčknu tu dvojitou šipku a rádio ladí a ladí a ladí... ale nikde na žádné stanici nezaparkuje když ji tam naklikám ručně, hraje dobře a jde uložit, ale Seek funkce zkrátka nějak nejde nebo co.. Otázkou je, jestli mám něco blbě nastavené, nebo jestli je závada na rádiu.. máte někdo tušení o co může v těchto problémech jít?? saprlot, dal jsem to sem 2x, prosím jestli by to duplicitní admin mohl smáznout Upraveno Březen 14, 200817 r od Zdrahy
Březen 14, 200817 r Takže nainstaloval jsem Audienci (použitou), hraje perfektně, ale objevili se mi 2 problémy 1) mám tam BT HF sadu od Nokie - připojená tak jak by měla podle samolepky na Audienci - je tam drobný rozdíl v zapojení Mute konektoru - není v velkém MOST (jako jsem to měl na Nexusu, ale v tom malém na spodní části, stejně jako vstupy na repro. Zapnuto, vše funguje, ale telefon je slyšet hrozně potichu musím vytočit hlasitost naplno, což je blbý a hrozně to přitom šumí... S Nexusem šla normálně.. 2) nejde mi ladění staníc. Zmáčknu tu dvojitou šipku a rádio ladí a ladí a ladí... ale nikde na žádné stanici nezaparkuje když ji tam naklikám ručně, hraje dobře a jde uložit, ale Seek funkce zkrátka nějak nejde nebo co.. Otázkou je, jestli mám něco blbě nastavené, nebo jestli je závada na rádiu.. máte někdo tušení o co může v těchto problémech jít??
Březen 14, 200817 r Ty jo no, ten problem s tim hansfree to nevim. Ja mam origo a myslim ze pres diagnostiku jde nastavit na jakou hlasitost se to ma prepinat apod. Ale u ty Nokie nevim, vubec to neznam... No a co se tyce ladeni...Ja pouzivam tlacitko AS nebo Scan. To ti nejde?
Březen 16, 200817 r Ladění jde, ale tady v Praze by to mělo hledat jedno rádio za druhým, ale ono najde tu a tam... když už něco. No a HF už jede, dnes jsem to celý vyndal a očistil konektory, co kde bylo napájený (spojení kabelů) jsem předělal a chodí to jako víno No teď ještě dořešit to ladění a bude to. Jo a dva ze čtyřech šroubů držící Audienci na místě jsem upravil vrtačkou - rádio teď jde vyndat bez toho zprávného nářadí trochu hůř
Březen 16, 200817 r já myslím, že to je jen v nastavení. Projeď si ty funkce. Kdysi, když jsem měl auto nový, tak jsem to čet v návodu, ale skleroza časem zapracovala.
Březen 18, 200817 r ...nastavuje sa tam niekde sila signálu na ktorom má zastať pri ladení, skús sa preklikať zdá sa mi že sa to volá SEEK
Březen 18, 200817 r Návod jsem prolezl, ale nic. Na PTY mám nastaveno "None" takže by to mělo při Scanu najít každou stanici a ono nic... tu a tam zastaví, nejčastěji Bonton, Wave a tušímF1, jinak to jede jako by tam žádná stanice nebyla. Každopádně když si dám práci a nadatluju to ručně, hraje to fajn, popř. z paměti taky. AM vyhledávání funguje normálně ale FM nemáte někdo tušení??
Březen 18, 200817 r Návod jsem prolezl, ale nic. Na PTY mám nastaveno "None" takže by to mělo při Scanu najít každou stanici a ono nic... tu a tam zastaví, nejčastěji Bonton, Wave a tušímF1, jinak to jede jako by tam žádná stanice nebyla. Každopádně když si dám práci a nadatluju to ručně, hraje to fajn, popř. z paměti taky. AM vyhledávání funguje normálně ale FM nemáte někdo tušení?? Tak zkus zajet teda do servisu no. At ti kdyz tak prehrajou software.
Březen 20, 200817 r neviete niekto, ci radio Audience ma LineOut vystupy? pripadne ci ich ma Stream? mk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.