pasat Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Audience jsou dva druhy 1 a 2 tunerová1 tunerová hraje po přehození za strema hned normálně 2 tunerová potřebuje natáhnout kus anténího kabelu pod palubku a nebo sehnat redukci co se dělá na RNS Columbus a tím se ty dva vstupy sloučí na jeden Jak se pozná rozdíl mezi 1 a 2 tunerovým? Zepředu podle tlačítek a nebo podle katalogového čísla? Měl bych zájem o 2tunerový Audience, tak abych to poznal... Díky za rady. Ahoj PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 no dvoutunerová má vstup na 2 antény Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 A jo... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Být tebou tak se na to dvou tunerové radio vykašlu. Leda že chceš zároveň tahat i další anténu na sklo nebo do přístrojovky, protože jinak to bude mít pořád o krapet horší příjem jak jedno tunerové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Druho anténu v každém případě - ať je to kvalitka... Ale díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cepinda Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Pěkné velikonoce přeji. Chtěl bych se zeptat co mám udělat aby se mi zprovoznilo rádio, které po připojení ukazuje pouze nápis SAFE. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antwuan Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tobě taky. Musíš pomocí tlačitek kolem displaye naťukat PIN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Takže nainstaloval jsem Audienci (použitou), hraje perfektně, ale objevili se mi 2 problémy1) mám tam BT HF sadu od Nokie - připojená tak jak by měla podle samolepky na Audienci - je tam drobný rozdíl v zapojení Mute konektoru - není v velkém MOST (jako jsem to měl na Nexusu, ale v tom malém na spodní části, stejně jako vstupy na repro. Zapnuto, vše funguje, ale telefon je slyšet hrozně potichu musím vytočit hlasitost naplno, což je blbý a hrozně to přitom šumí... S Nexusem šla normálně.. 2) nejde mi ladění staníc. Zmáčknu tu dvojitou šipku a rádio ladí a ladí a ladí... ale nikde na žádné stanici nezaparkuje když ji tam naklikám ručně, hraje dobře a jde uložit, ale Seek funkce zkrátka nějak nejde nebo co.. Otázkou je, jestli mám něco blbě nastavené, nebo jestli je závada na rádiu.. máte někdo tušení o co může v těchto problémech jít?? Hele a nekoupil jsi tu dvouanténovou? To by si musel přidat ještě jednu anténu pro bezchybné naladění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 Chlapi řeším AUX na Audienci. Mám tu z roku 2006 jednotunerovou. Když zmačknu 2x CD nic se nestane. Na netu se prodává XCarLink adaptér, který se připojuje přes konektor CD měniniče na radiu. Je tam psáno, že to tak jde i k audienci. Audience má opravdu možnost dalšího CD měniče ? Díky. Jo kdyby měl někdo jiné řešení kromě výměny celýho rádia budu vděčný za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogurt Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Nazdárek, mám problémek, namontoval jsem Audience, ale nechce mi to vzít CdChanger. Mohl by jste mi někdo napsat kod, co musim nakodovat, když mám: zadní parkováky, 8 repro a zminovaný cd changer. Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) C00,Radio ® Coding C01,00?xxxx: Treble Speaker Monitoring C02,1 = Front and Rear Monitoring inactive C03,2 = Front Monitoring active / Rear Monitoring inactive C04,3 = Front Monitoring inactive / Rear Monitoring active C05,4 = Front and Rear Monitoring active C06,00x?xxx: Radio Configuration I C07,+2 = CAN-Telephone Control C08,00xx?xx: Speaker Channels C09,0 = No passive Speakers (Sound System) C10,2 = 2 passive Speakers Front and 0 passive Speakers Rear C11,4 = 4 passive Speakers C12,00xxx?x: Sound System Correction C13,0 = No Sound System (No Correction) C14,1 = Sound System with Cloth Interior (with Open Circuit Recognition) C15,2 = Sound System with Leather Interior (with Open Circuit Recognition) C16,3 = Sound System with Cloth Interior (without Open Circuit Recognition) C17,00xxxx?: Radio Configuration II C18,+1 = Active/Remote Supplied Antenna C19,+2 = CD-Changer/iPod-Connection C20,+4 = CAN-Secondary Display (Board Computer/large Display) Editováno: 23. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogurt Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 To jsem tu našel, ale furt jsem nepochopil, jak se to pospojuje, aby to fungovalo jak ma. Nějak sečtu? Tam se zadava jedno číslo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) C17,00xxxx?: Radio Configuration II C18,+1 = Active/Remote Supplied Antenna C19,+2 = CD-Changer/iPod-Connection C20,+4 = CAN-Secondary Display (Board Computer/large Display) prostě se přičítá na místo s otazníkem číslo podle toho jestli tam daná vlastnost je nebo ne když je napájená anténa +1, když je cd changer +2, když je pal. počítač +4 takže když mám palubní počítač a napájenou anténu tak tam bude +1+4 tj. 5 když mám k tomu ještě cd changer tak +2 je 7 jestli máš VAG, tak tam se to zobrazí přes bublinovou nápovědu Editováno: 23. Říjen 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogurt Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Tak to bych řekl, že mám správně, ještě to odpolko prověřím. Když je audience stejný jako Stream, myslíš, že bude umět ten cd changer, abych se o to nesnažil jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Rádio Audience jsem nikdy nezkoumal. Nevím proč by changer neměl jít. Jediné co mě napadá, že by bylo jiné zapojení, ale spíš bude stejné. Podívej se na štítek na obou rádiích jestli je zapojení stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogurt Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Taky rada nad zlato, kouknu odpolko, kdyz to stihnu za svetla, zitra napisu, jak to je, pokud to dobre zformuluju :-) zatim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 mám takovej pocit, že Audience changer neumí, protže už má jeden v sobě, ani se to nedalo objednat z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 Nojo, vidíš, to mě nenapadlo. Ale proč je to teda v kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 asi je to tím, že popisek pro kódování Audience a Streamu je jeden totožný soubor, to samé Melody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogurt Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak jsem se podle rady podíval na starej Stream a zjistil jsem na nákresu, že ty konektory jsou jen pro Stream (označen kostičko) a hvězdičkou pro Audience. Je to napsáno přímo na něm, tak jsem ani nevyndaval Audience z auta. Takže i když mám nakodováno, tak když zmačknu dvakrát CD, tak tam skočí jen aux a je to, nic to nedělá. To mi vnuklo nápad, že se tu musím podívat, jak se dá zapojit nějakej výstup do palubky :-) Jinak pro info kodoval jsem 0040402. Což by mělo být čtyři vejškáče, čtyři pasivní, žádnej sound system a cd changer. Tot asi vše, na co jsem díky Vám přišel a děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 jj, audience už changer prostě neumí, to samé Bolero, také neumí changer, ale je zajímavé, že třeba rádia z Audi podobná Audienci to umí a třeba BETA a GAMA umí i dva měniče, hold vývoj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Asi náskok díky technice. Neboli do ostatních značek to dáme až za pár let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 Ahoj, nemohl by se někdo zkušený mrknout na tyto udělátka? http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/department-178-antenni-adaptery-a-redukce-s-kabelem.html Jesli se to nedá použít místo kmit. výhybky. Možná je to hloupost, jen se snažím poladit ty dva anténí konektory na Audienci, kterou jsem pořídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 a myslis ze se ty redukce za ty prachy vyplati??? Ja jen kdyz to vezmu z pohledu toho, ze nalepovaci antena (kterou schovach do palubky) stoji necele 300,- (http://www.stualarm.cz/produkt/s120-song-vnitrni-nalepovaci-antena-am-fm/) jinak by me nazory taky zajimaj, pac jsem taky upgradl audience na audience mp3 a nejde mi poradne radio... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Tak ta redukce se vyplatí víc než duální anténa... DUÁLNÍ ANTÉNA Ale jsem nikde nenašel redukci, která by měla 2x FAKRA (samici) sloučené do FAKRA (samec), takže přes redukce asi cesta nevede. Na tu anténu, kterou jsi ukazoval v odkaze, jsem se také díval. Ale nikde jsem nebyl schopen přijít na to, jakou redukci potřebuju, abych mohl anténu zapojit do rádia. Anténa má DIN a v Audienci je FAKRA. Tudíž je asi potřeba DIN (samice) na FAKRA (samice). Takovou jsem myslím nenašel. Co se týče příjmu rádia, tak je opravdu žalostný, v každé stanici šumí a lze je naladit pouze ručně. Jediné co jsem udělal, tak podle rad ,,fórařů" jsem obrousil ten konektor na rádiu, na který anténa dát nešla, tak aby tam šla dát a teď chytám alespoň RDS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.