Hunterkyjov Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 ja se zase zeptam jestli je poslechovy rozdil mezi stream mp3 a audience mp3 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 za prve octavia 3 neexistuje a za druhe do OII FL se podle meho audience uz nedavala - nahradilo ji bolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 za prve octavia 3 neexistuje a za druhe do OII FL se podle meho audience uz nedavala - nahradilo ji bolero jasně asi myslí FL....je na aukru za dobrý peníz tak proto se ptam...at nekoupím a pak budu muset stejně dokupovat ŘJ na parkovače dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 hod sem link, ale jak jsem psal tak do FL se podle me nedavala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madjackob Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 http://aukro.cz/autoradio-audience-mp3-octavia-iii-i1661189991.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 to je klasicke z OII pred FL takze by ti melo stacit nakodovat a vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míra Peřina Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Tak ta redukce se vyplatí víc než duální anténa... DUÁLNÍ ANTÉNA Ale jsem nikde nenašel redukci, která by měla 2x FAKRA (samici) sloučené do FAKRA (samec), takže přes redukce asi cesta nevede. Na tu anténu, kterou jsi ukazoval v odkaze, jsem se také díval. Ale nikde jsem nebyl schopen přijít na to, jakou redukci potřebuju, abych mohl anténu zapojit do rádia. Anténa má DIN a v Audienci je FAKRA. Tudíž je asi potřeba DIN (samice) na FAKRA (samice). Takovou jsem myslím nenašel. Co se týče příjmu rádia, tak je opravdu žalostný, v každé stanici šumí a lze je naladit pouze ručně. Jediné co jsem udělal, tak podle rad ,,fórařů" jsem obrousil ten konektor na rádiu, na který anténa dát nešla, tak aby tam šla dát a teď chytám alespoň RDS. Nenašel? Já ano. V praze u týpků co ji přímo vyrábějí a vzal jsem i známýmu, ale ten sehnal audienci s jednou anténou. Ten kdo by tenhle slučovač chtěl, tak ho nabízim za 500. 736 682 459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Zdarec chlapi! Vzhledem k tomu že moje auto vyjelo z tovarny bez origo radia a ted je tam nějaky aftermarket a já jsem příznivcem originalního příslušenství, tak koukam po Audienci. Co jsem tak dopře vyrozuměl tak je 1 tunerová a 2x tunerová verze. A ještě verze s MP3 a bez.. Nebo je to tak že jednotunerová = bez MP3, 2x tunerová s mp3? Ty dva tunery jsou mi na nic. TP zpravy jsou stejně na prdlačku. MP3 taky nepotřebuji. 6x CD je dostačujících. Jen audience bez mp3 nezobrazí na Maxiku nazev skladby, co? Nebo je nějaky postup jak vyplatit klasicky audio CD s tím aby se zobrazoval nazev skladby? (a závěrem dotaz - než koupim audienci tak musím si předtím připravit asi jiny rameček, že? A ještě něco? Draty či škouby, skrutky, matice.. ?) Díkes borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anatopij Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 ahoj, tak mám úplně stejný problém. namontoval jsem audienci to octavie rv 2008, kde bylo od výroby (od dealera) autorádio pioneer. tzn. v autě není druhá anténa, která by uspokojila 2 otvory na udienci. audience je tam krásná, má jediný problém že nehraje. sice přes AS najde pár silných stanic včetně názvu, hrajou ale bídně. pomůže vždy jen manuální poladění o 0,05 Mhz výše. tzn. např. evropa 2 z 88,1 na 88,15. pak sice hraje, ale už nechytá RDS, tzn. bez dopravních zpráv a AF. zkouším obeslat různé výrobce a dodavatele audiopřísluženství ohledně redukce 2 oddělené konektory fakra samec do 1 samice. zatím to vypadá, že není problém sehnat dvojkonektor samec do samice. dám vědět výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Pokud chcete tutovku, bezproblémovou montáž a pak i kvalitní poslech, tak jedině : http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=148&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%7CAnt%C3%A9ny%20a%20kabely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabina Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Dobrý den, potřebovala bych poradit. Koupila jsem si O II. z roku 2004. Mám tam originál rádio Audience. Zkoušela jsem tam vložit MP3, ale rádio mi píše ERROR, i když v knize, kterou jsem k tomu dostala je napsáno, že to mp3 přehrává. Nevíte, jestli se to dá nějak přepnout a nebo, co s tím? Četla jsem, že jsou nějaké dvě verze. A já sice na rádiu nemám napsáno mp3. Ale v knize je napsáno, že to přehrává mp3. Poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 normalni CD ti hrajou? Obecne pokud na radio nikdo nesahal a vepredu nemas napsano MP3 tak ti bude prehravat jen obycejna CD. Obycejna Audience se na MP3 prepnout se to neda a musi se vymenit za jinou. Pak ti vznikne problem s tim ze Audience kterou mas ted ma jen jednu antenu a pro MP3 musi se tam dodat druha antena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabina Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Normální Cd mi hrajou,ale nejde mi na rozum, proč teda píšoum že to přehrává mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 pravdepodobne mas navod od jineho radia nez je v aute... pokud prehrava mp3 tak to ma napsane za nazvem Audience Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabina Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 A dalo by se to nějak zařídít, aby mi přehrávalo mp3. Když nemám AUX. Nebo jen výměna rádia?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 ja menil radio - kvuli kvalite zvuku existuji i nejake neorginalni reseni - daji se najit v tomto tematu nebo pak nejaky FM transmitter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabina Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 Ok. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajvn Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 lze nejak vyresit mizerna citlivost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Zdravim. Potrebuju poradit ohledne zameny radia Stream mp3 a Audience. Prvne me zajima jestli to ma vubec cenu Jde mi predevsim o kvalitu zvuku diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Přidávám se k dotazu. Ozi, jak je to s těmi anténami? U mě je to ještě okořeněné tím, že mám Stream bez mp3, takže anténní vstup jen jeden - co jsem pochopil tak Audience MP3 má dva - jak to elegantně vyřešit? Zatím co jsem se dočetl, tak samozřejmě výhoda Audience je měnič, kvalita zvuku a kvalita příjmu rádia. Toho posledního se trochu bojím vzhledem k absenci druhé antény, nejjednodušší by to bylo vyřešit asi anténním adaptérem, který zrovna Ozi nabízí, ale co pak příjem? Nebo tahat druhou anténu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 no Audience MP3 ma dva, ale jsou asi dva typy, protoze na tu prvni co jsem mel tak jsem pouzil spojku co nabizi skodovka a stacilo to, prijem byl dobrej, jezdil jsem s tim po cr a jedine misto kde to neslo bylo v kopcich na sumave. na ten co mam ted tak redukce nejde, musel jsem dat druhou antenu, takze interierovka s redukci je v palubce. signal radia je dobrej bez te druhe anteny radio prakticky nejde, takze tam je to spatny... ja mam v aute soundsystem a tim padem nemam moc srovnani s obycejnym zvukem bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Já teď s tím Streamem mám signál hroznej, když jsem jel ze salonu, tak jsem dal vyhledat stanice a chytil jsem tak možná ČR1 a to bylo vše, projel jsem to diagnostikou a žádná chyba (u Passatu mi odešel zesilovač, ale to se dalo diagnostikovat), takže už si asi víc nepohorším. Koupím novou anténu (stojí pár stovek a současná už toho jak je vidět dost zažila) a pak buď Stream MP3, který by měl mít lepší příjem, nebo Audience MP3 a dám interiérovou anténu, celé téma jsem si prošel a asi je to nejlepší možnost... A když už nebude lepší příjem, tak alespoň 6 CD naládovaných mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 ja mam teda Stream mp3 a zadny problem s prijmem signalu nemam a to absolutne. V radiu mam ulozenych asi dvanact stanic a vsechny hrajou. Dokonce jsem nedavno byl na Slovensku a tam taky nebyl v horach problem. Jde mi spis o kvalitu zvuku, mam vytlumene vsechny dvere, osazene slusnym repro a s neorigo radiem to hraje podstatne lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 (editace) OK, díky Jakube, rozhodl jsi a půjdu do Streama s MP3 - příjem už je u něj asi v pohodě, anténu vyměním a nemusím řešit druhou anténu u Audience a lépe se shání. Pokud ho budeš prodávat, tak ho beru. Editováno: 16. Duben 2012, autor: samurai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 audience ma lepsi zvuk podle meho, ale to je stejne vec kterou podle me pozna malokdo u stremu neni streba moznost ekvalizeru a tak - aspon jsem to tam nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.