richi661 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Majký,čísla Pinů nevím,když jsem kupoval sedačky dostal jsem k nim kompletní interierový svazek kde bylo vedení k sedačkám.Zkus bazary anebo uživatele Titan 0306.Centrální řídící jednotku musíš nakódovat a kabely jsou do ní vedeny kvúli odpojení napájení při velkém odběru proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 máte někdo návod jak jí nakóduji - mám VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) neznáte někdo číslo konektoru? mám origo sedačky z jiného auta 2 jednotky tento konektor to určitě není - přidávám foto o jaký se jedná nemám ty na fotkách (zelené) Rikam ti to asi uz po treti .. Obe maji cislo 1J0 937 731 Editováno: 11. Srpen 2009, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansabolcak Vloženo 14. Září 2009 Sdílet Vloženo 14. Září 2009 zdravim ja som si kupil nove sedacky aj z vyhrievanim ale iba sedacky..:-) chcel by som si to napojit ale neviem nikde najst co presne k tomu potrebujem.. ma tam byt ovladac ale ani ten nemozem nikde najst.. o zapojenie sa nebojim skola by na to bola:-)) ak by niekto nieco vedel tak by som mu bol vdacny.. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Potrebujes regulatory (jeden kus na sedacku ridice, jeden na sedadlo spolujezdce), kabelaz, ridici jednotku (je namontovana zespodu na sedadle u ridice). A pak to zapojit. Schema tu nekde na foru bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manofm Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Zdravim, chci se zeptat, nevíte někdo, kde bych si mohl tyto dečky sehnat? Nějaký odkaz by se hodil. Díky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 25. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2009 Ahoj mám dotaz dokáže mi někdo pomoci se zapojením výhřevu ze sedaček z FII. Je tam výhřev i Bagy. Více je tady - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=76454 Omlouvám se za založení nového tématu. Tady jsou odkazy pro nákup deček a kabeláže, ale nevím jak je to pro Vás drahé. Ale ceny asi nic moc. Je tam víc věcí tak koukněte:- http://www.auto.asp2.cz/fabia-interier.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Zdarek nikdo nic? Ach jo. :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Takdy dotázeček, mám je v autě z výroby a topí, ale čekal jsem, že když auto natočím a bude motor studený, že to hned požene teplo, ale přijde mi, že to funguje až když se rozjedu, pak cítím jak to krásně topí. Topím na trojku. Minule jsem sedl, ujel asi 1km (bylo na nule) a když jsem pak stál na parkovišti, měl jsem nastartováno a výhřevy na pětku a krásně to topilo. Tak nechápu, jak to funguje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Človeče takovej veterán a neví? Myslím že tam je v BSG nakódovaná regulace spotřeby proudu. Nebo tak něco, když auto jede, altík točí naplno a dává víc proudu než když stojíš nebo je auto studený. Ale přesně to popasat neumím. Ale je o měření spotřeby spuštěných spotřebičů v autě. Ohřev zadního okna, výhřev zrcátek, klimoška atd. A podle toho to reguluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Veterán už jo, ale tohle jsem v autě nikdy neměl:))) A co třeba nápad, že když budu stát se studeným motorem natočeným a budu chtít více vyhřívat sedáky, pomůže třeba výhřev zadního okna, že se zvedne odběr a tím to začne více dobíjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ja když jsem si domontoval vyhřivane sedačky tak v ten moment jednotka o nich nevěděla a fungovaly tak jak ty chceš - ihned po studenem nastartovani hřály, a hřály hodně - i když auto zustalo stat na místě. Stavalo se mi však že když jsem hodně popojižděl a pořad startoval tak mi začala slabnout baterka - prostě hodně elektřiny z altiku šlo do vyhřevu a malo na baterku - aspon si tak myslim já. Pak jsem si nechal přes VAG aktivovat vyhřivane sedačky a razem nastala změna. Sedačky po studenem startu mín hřaly - si myslím že jednotka je odpojovala kvuli spotřebě. A až když motor měl vyšší otáčky tak začnou hřát víc. Takže pokud chceš aby ti hodně hřaly i když se nehybeš tak skusit je přes VAG odpojit - nastavit to tak jako bys je neměl - ale jak na to - to ti neporadim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Asi to tak bude, ale nevím, zda je to dobrý nápad. Nerad bych pak někde zůstal. Asi při neutrálu to má dost velkou spotřebu:( Každopádně díky za typ, když se budu nudit, třeba to zkusím takhle udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 Ahoj Když mám sedačky z FII je jedno jestli je zapojim s 1RJ nebo se 2RJ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanokatka Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Asi to tak bude, ale nevím, zda je to dobrý nápad. Nerad bych pak někde zůstal. Asi při neutrálu to má dost velkou spotřebu:( Každopádně díky za typ, když se budu nudit, třeba to zkusím takhle udělat. ahoj,zisti si kolko to ma vykon-watt.podla toho sa da vypocitat ze kolko to bere prudu P=UxI,ono samozrejme ked mas vyssie otacky dodava viac prudu a o to viac hreje,ked si v klude na neutral tak to hreje menej,to je jasne ja mam shitove vyhrievanie ,to lacne z tesca-rozkuchal som ho a prisposobil som si to na jeden vypinac a mam to v podode.a ty co pisali ze na to nesmie ist mokre-haha-ono to musi mat velmi dobru izolaciu,inak by sme si spalili gulecnik .cauko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Mám sedačky s výhřeve origo z výbavy a jak za studena tak při jízdě se rzehřejou cca do minuty...žádnej rozdíl mezi tím zda stojím - studenej motor a nebo jedu nepociťuju PS: kurňa k čemu by tam ty sedačky byly, u diesela trvá než se zahřeje, tak ať je zadek alespoň hnedka v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starburst Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Najde se někdo, kdo mi přidělá na moji fábinku vyhřívání? Někdo Brno a okolí. nemám k tomu nic a sem uplně levej na to abych si to montoval sam... děkuji za pomoc - můj zadek mi přimrzá každý ráno a chci to změnit. starburst@centrum.cz nebo SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Ahoj Když mám sedačky z FII je jedno jestli je zapojim s 1RJ nebo se 2RJ?Díky za odpověď. Sedačky z FII hlavne nemajú pokial viem RJ ale iba relé s prepínačmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Mám auto rv.03, když dám kabeláž pro jednu ŘJ musím ji někde na konci směrem do BSG upravovat? Dá se třeba pak konec co jde sedačkám vyměnit na verzi s dvěmi ŘJ kdybych je sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Ahoj.. rad by som si dorobil original spinace pre vyhrev sedaciek tie fabiacke ale nemaju led-ku ktora by svietila ze to fahci... oktavia 2 to ma aj s tou ledkou . nepasovalo by to aj do fabce ? Dakujem.. Fabia 1.4 16V 74kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 jestli tam narveš celý climatronic tak to ti přeju hodně štěstí.. jsou totiž jeho součástí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 FABIA 2002 u me skoro stejny problem. Vyhrivani ridice nekdy jede a nekdy ne. A to jeste nekdy topi naplno (ovladac nereaguje). RJ jsem prohazoval, ovladacky taky a vysledek stejny. Odpor decek je v poradku, jenom pri mereni termistoru me zarazily udaje na multaku. Odpor skakal od radove stovky ohmu az do megaohmu kdyz jsem tlacil dlani na sedak v miste cca 10cm od operaku. Kde je prosim umisteny ten termistor. Delal nekdo nekdy neco podobneho ? Nechce se me kupovat cela sada jenom kvuli tomu. Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 Ahoj lidi hodím to sem mám FRS 04 (předface) koupil jsem sedačky z ORSII a budu zapojovat podle schématu zapojení které tu koluje. Nechámám origo kabeláž ale musím dostat na stranu sedaček konektory z FAbie ale nevím co vše je potřeba koupit pomužete někdo? Bude mě stačit koupit položky 5 a 6?? A jsou stejné pro řidiče i spolujezdce?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luther Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 uz je opraveno. Byly utrzeny vsechny kabely cca 5 cm od decky v molitanu. Stacilo poradne zapajet a zaizolovat. Zatim vse funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provaz Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Nedávno sem se do toho taky pustil a taky urvaný dráty v molitanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.