OloZX6R Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Asi budeš mít vadnou jednotku...zkus je prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tak jsem dnes zkusil prohodit ty jednotky co jsou pod sedačkama a pořád nehřeje. Dečky odpor mají, tak by jsou v pohodě. Nevíte ještě co s tím? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ovládače si neskúšal prehodiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ovládače si neskúšal prehodiť? Jo ovladače jsem zkoušel jako první a jsou v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Já mám ten samý problém! Taky mi nefunguje výhřev řidičové sedačky, spolujezdcová v pohodě a moje ne! Nevím v čím může být problém! Stalo se mi že někdy vyhřívá a někdy ne! Ale to že někdy vyhřívá to se stalo za zimní sezónu asi 3x! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Mozna blba rada, ale neni nejlepsi to dat do servisu? Sice jsou to lempli, ale urcite to opravi a nebudes mit celou zimu studenou ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Mozna blba rada, ale neni nejlepsi to dat do servisu? Sice jsou to lempli, ale urcite to opravi a nebudes mit celou zimu studenou ....... Chystám se na to ale je mě to škoda peněz jestli to bude nějaká prkotina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Možno by nebolo zlé zistiť či neni odpojeny (odlomeny kablik) termistor v dečke sedáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Možno by nebolo zlé zistiť či neni odpojeny (odlomeny kablik) termistor v dečke sedáku To by ale ta dečka neměla odpor, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Nie, nemyslím odporovy drôt je tam ešte termistor, tepelne závislý odpor ktorý je napojený na RJ aby RJ vedela kedy prestať kúriť Možno by nebolo zlé zistiť či neni odpojeny (odlomeny kablik) termistor v dečke sedáku To by ale ta dečka neměla odpor, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Nie, nemyslím odporovy drôt je tam ešte termistor, tepelne závislý odpor ktorý je napojený na RJ aby RJ vedela kedy prestať kúriť Možno by nebolo zlé zistiť či neni odpojeny (odlomeny kablik) termistor v dečke sedáku To by ale ta dečka neměla odpor, ne? A to je někde u té dečky? Musím odčalounit sedačku? Chystám se na to abych vypral potahy. Dělal jsem takhle zadní sedáky a je to luxus. dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 je to vzadu dečky na sedáku tam ako do nej vchádza kábel. je to pekne vidieť inak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 je to vzadu dečky na sedáku tam ako do nej vchádza kábel. je to pekne vidieť inak nemáš fotku? prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) Myslíš toto? Tu černou krabičku? Editováno: 23. Září 2007, autor: bicinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 (editace) Prepáč, montáž som si síce fotil ale toto ma nenapadlo odfotiť ale prikladam obrazok z DP. Ten termistor je označený G59. Odpoj RJ vyhrevu, odpoj konektor na sedačke pre vyhrev a odmeraj odpor medzi pinom 2 konektoru sedačky a pinom 3 konektoru sedačky. Skús rozsah 20 kohm. ak bude ukazovať aj na väčšom rozsahu nekonečny odpor, termistor je naprd. Je docela možné že je ten pin 3 spojený so zemou, nikdy som to nebadal takže neviem aky presny odpor ma mať je to vzadu dečky na sedáku tam ako do nej vchádza kábel. je to pekne vidieť inak nemáš fotku? prosím... Editováno: 23. Září 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Dík za data ale ten termistor je také v pohodě. když se zahřeje, tak mu klesá odpor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Shánim schéma výhřev sedaček na jednu Řídící jednotku. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman 105L Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Nevíte která, ci pod jakým označením najdu pojistku na výhřev předních sedadel? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 Podla schemy by to mala byt pravdepodobne pozicia 63 poist.boxu 15A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 ona je aj naznačená v poistkovej kartičke či v návode k autu...takže zvytočné téma. Nehovoriac o tom že je to tiež v návode na montáž výhrevov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Po dlouhe dobe ozivuji s prosbou o radu - koupili jsme pro pritelkyni fabii combi, MR03, ma prekopany interier na eleganci, sedacky maji vyhrevy, je natazena kabelaz, ale kabelaz je facelift a je treba ji prehodit - kompletni druhou kabelaz mam, spis me napadlo, jestli by neslo jen prehodit piny v konektorech pod sedackama nebo to vyresit nejak jednoduseji nez rozebirat celej spodek palubky a tahat to znovu. Taky bych prosil o nakopnuti, jak identifikuju, jestli to mam kompletni (kde maji byt ty RJ vyhrevu a jak poznam, jestli mam mit jednu nebo dve). Proste o tom aute nic nevim, jen vim, ze mi pod sedackama couhaji konektory, ale piny (svorkovnice na sedacce a svorkovnice z podlahy) na sebe nesedi. Diky moc. Foto konektoru pod sedackou spolujezdce, co mam aktualne na kabelazi, co je natazena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 A foto stejneho konektoru, co mam na kabelazi, co jsem dostal k autu navic, ktera by tam mela pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 OK takže niekto tam už tie káble do auta dával ale sú face? alebo tam boli už? sedačky majú teda jednu RJ? kde ju máš? na ktorej sedačke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIZIK Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 kup jsi vyhrivany potak a mas to za 300kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.