esař Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Já tam mám AUTO teď v létě pořád ale občas,když je chladněji tak zapínám ECON,abych nic neušetřil toto som uplne nepochopil, ani ako vtip Myslel sem to tak že když je chladno a není potřeba kompresor tak ho ECONem vypnu a tím by měla klesnout spotřeba,ale když se tady tvrdilo že spotřeba neklesne tak v podstatě nic neušetřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Myslel sem to tak že když je chladno a není potřeba kompresor tak ho ECONem vypnu a tím by měla klesnout spotřeba,ale když se tady tvrdilo že spotřeba neklesne tak v podstatě nic neušetřím. No nevim, taky sem nad tím přemýšlel a zkoušel jsem měnit ECO-AUTO režim, když sem stál na parkovišti a koukal sem na aktuální spotřebu. Při vypnutém climatroniku spotřeba 0,5l/1h, po zapnutí v režimu ECO to stouplo na 0,6l/1h a po přepnutí na AUTO to hned vylítlo na 1,1/1h takže to určitě na spotřebu mít vliv bude...Obecně se v dokumentaci uvádí spotřeba klima na 1l/100km, ale nevím jestli se jedná o climatronic, nebo manuál. Já bych to odhadoval, že to bude mít reálnou spotřebu 0,5l/100km a podle toho jak veliký rozdíl bude v teplotách (venkovní-vnitřní) bude ta spotřeba růst. Určitě ta spotřeba bude jiná při rozdílu teplot o 3 stupně a při rozdílu o 10 stupňů ... větší rozdíl -> kompresor se více nadře -> větší spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Když už se tady bavíte o climatronicu, tak nevíte náhodou jak se daj změnit stupně z Farenhaita na Celsia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
last.train Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Když už se tady bavíte o climatronicu, tak nevíte náhodou jak se daj změnit stupně z Farenhaita na Celsia? Přepínání mezi stupni Celsia a stupni Fahrenheita: Podržte tlačítko ECON a stiskněte tlačítko AUTO. Na displeji se objeví odpovídající jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žloutenka Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Díky moc, zítra to vyzkoušim. Nejdřív jsem myslel, že se to bude měnit přes VAG a ono je to takhle jednoduchý. Přepínání mezi stupni Celsia a stupni Fahrenheita: Podržte tlačítko ECON a stiskněte tlačítko AUTO. Na displeji se objeví odpovídající jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScorpionOnH6 Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Zdravím, jsem tady nový. Koupil jsem oktávku 1.9tdi s klimatronikem a asi mi nefunguje jak má. Tady píšete že k odmlžení dáváte režim auto. Ráno když přijdu k autu, mám zamlžený čelní sklo zevnitř. Když zmáčknu režim auto a nastavím jakoukoliv teplotu tak nefouká žádný vzduch. Jakmile stisknu tlačítko na odmlžování skla tak auto zmizí a klima se asi vypne. je toto normální? Když je v autě teplo a nsatavím auto tak normálně chladí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/Pages/documentation.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondzo Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 90% casu AUTO, tych zvysnych 10% je bud vypnuta, pripadne to manzelka domota a zapne ECON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Prosim vas mam u rezimu econ nastavovat tlacitkama smer ofuku? nebo kdy se vlastne pouzivaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.