Publikováno Září 19, 200717 r Zdarec, prosim Vas pokazilo sa mi madielko ktore sluzi na odistenie zadnyx operadiel v pripade ak si chcete zvecsit batozinovy priestor. NIe je to nic hrozne viem ze sa to dlhsim sroubovakom da z kufra vymenit ale predsa by som chcel aby mi znova fungovalo, neviete ako sa dostanem k celemu mechanizmu? lebo operadla sa rozobrat nedaju
Září 19, 200717 r Musíš to ze madýlko ze zhora vyloupnout (jde to dost blbe), trochu silou. Ulomila se ti tam plastová pacička, koupit novou cca 70,- Kč Je to nahovno chtělo by to nějakou železnou mě se to láme porád. Zdarec, prosim Vas pokazilo sa mi madielko ktore sluzi na odistenie zadnyx operadiel v pripade ak si chcete zvecsit batozinovy priestor. NIe je to nic hrozne viem ze sa to dlhsim sroubovakom da z kufra vymenit ale predsa by som chcel aby mi znova fungovalo, neviete ako sa dostanem k celemu mechanizmu? lebo operadla sa rozobrat nedaju
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.