Červen 21, 200916 r Mne osobne sa nepáči ani ten nárazník,už tam pomaly bude iba sito,je príliš prázdny,chýba mu mohutnosť nárazníka súčasnej RSy,auto je dolu príliš "chudé".Z môjho pohľadu auto vyzerá veľmi "nešportovo" a je to iba slabý odvar súčasnej RSy.Mohutnosť pednej kapoty je totálne znegovaná obrovskými svetlami v tvare oslíkovho ucha a takmer sa stráca. Upraveno Červen 21, 200916 r od Nikita1
Červen 21, 200916 r uz klasicky Ti idem oponovat: FL sa agresivne mraci, stara sa milo usmieva. Ved uvidis nazivo a snad zmenis nazor
Červen 21, 200916 r Z môjho pohľadu sa rozdiel v designe natoľko zhoršil,že ani nemá cenu niečo vyvracať,skôr len konštatovať. Už som videl toľko obrázkov FLiRSa,že ma naozaj nemá čím prekvapiť "naživo",presne tak isto to bolo aj z FL a taktiež s FII. FLiRSo mi skôr pripomína malého macíka,ktorému zjedli večeru. Mám dojem,že ani nebolo cielom aby auto vyzeralo lepšie,ale skôr o "stráviteľnú" zmenu,aby to bolo nové,neokukané. Mimochodom prekonať design RSa,ktorú mnoho ľudí považuje za najkrajšie auto Škody vôbec ,zase nie je také jednoduché Skôr by som to videl takto,je robusnejšia "nebezpečnejšia" Upraveno Červen 22, 200916 r od Nikita1
Červen 25, 200916 r Tohle je docela reálná záležitost. Nejvíc práce by dalo upravit ten zadní nárazník, ale ostatní není problém. I ty kola jsem viděl. Sice v bílé barvě, ale existují. Takhle to nevypadá špatně . Tak ještě zepředu.
Červen 26, 200916 r nemas to vo vacsom rozliseni? toto je take nepresne oznacovat, ked je to tak male...
Červen 27, 200916 r Ty kokso,nepoznám síce českú gramatiku,ale silne pochybujem,že by sa "nevím" písalo s tvrdým Y,nejak mi to tam moc bije do očí.
Červenec 3, 200916 r Mají tam chybu.Teď je v OII FL RS motor TSI ne TFSI.Vychází z 1.8 TSI. Český ceník: NewOctaviaRS_Pricelist_CZ.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.