Nikita1 Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) P2M,zase je nám jasné,že až tak celkom jedno to nie je a z tých 90% by som teda fest ubral.Veľmi dobrý príklad je FII,žiadne začne sa časom páčiť sa nekonalo a tá FII je aspoň ako tak súmerná,ale OII fl,je akoby bola zvarená z dvoch aut. Editováno: 16. leden 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jj... to je přesné... FLko je jak ze dvou aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 To novej Superb ostatne taky je jak ze dvou A kdyz mrknu na Roomstera, cili predek Fabie, z boku psycho, zezadu pekny auto, tak ten je ze tri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Něco málo z práce. RS v bílý se mi docela líbí. ale ty kola vypadaj jak plecháče na ní ,jinak ta barvička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 (editace) Mne Octavia fl trochu pripomina PUG 407, ale ten je, co sa tyka nevyvazenosti proporcii prednej a zadnej casti na tom 1000x horsie - ma vpredu svetla do polovice kapopoty, same obliny a vzadu same hrany, hnusne dlhy predny previs...proste otras. Ale nepomozem si, O2 fl sa mi proste paci a bude pacit... Editováno: 16. leden 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Ten pohled z boku je celkem humus Kombajn vypada lip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medan Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Menší předvánoční srážka se srnkou (takový menší Vánoční dárek ) a následná provizorní oprava než se seženou díly. Poslední třetí srnka už bohužel neuhla Čekání na policii trvalo 2,5 hodiny Teďka už mám sehnanou novou kapotu, nárazník ..... už jen do laku a může být vše zas jako nové M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Já mám toto a jednou jezdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ty přední světla ala Korea mi nějak nesedí a nesedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Já mám toto a jednou jezdím ktorou? modrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Hele kluci, plkáte kde nemáte o čem nemáte. Běžte si do svých vláken, neb tady je to pak nepřehledný hnus - napdis topicu je snad jasný, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Omlouvam se , promaz to tu. Editováno: 28. leden 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Přesunul jsem to k Tobe do tématu, tam můžete pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 kazdy ma iny nazor. Dnes sa oproti mne mihla cierna - zdialky a vo velkej rychlosti to posobi skor superbovito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 diskuze je tu o RS, takže sem netahejte fejslift děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ono sa vzdy najde niekto, kto rad flame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Pre anglanov bez podložiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 rad by som vedel, kto vyraba tie kolieska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Ešte jedno z blízka Editováno: 1. Únor 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Myslím,že tieto vyzerajú lepšie a tu je pôvod jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Ozety ja prudko mozem. Inac nie som velky fanusik dier v kapote, ale u tejto od SL sa mi to paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 (editace) Ešte jedno z blízka ta live bola lepsia Editováno: 1. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Když nějakej šikovnej karosář zavaří ty obrysový světla, co jsou v rohu toho světlometu, bude to okey! Co je ovšem důležitější je to, co bude pod kapotou. Slyšel jsem, že V6... a to může být důvod, proč to auto půjde na odbyt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Osobne si myslim, ze V6 by skor ludi odradila kvoli spotrebe a velkej dani (a mozno kvoli mensiemu tuningovemu potencialu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Ale na té Brit RS to nejsou OZ, ne? Možná jsou pdoobné, ale OZ Superturismo jak na té červené to nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.