Březen 17, 200916 r já nevim, já vyšel jenom z toho článku z i-dnes :-) ale rek bych ze to ono bude, no co jinyho vykouzlit z "krasnyho" faceliftu :-(
Březen 17, 200916 r sakra ty predni svetla vypadaji diky te pasce trochu lip jak klasickej FL. Kdyby dali dospodu ten pasek z led, tak by to mozna mohlo byt prekryte tema paskama, nebo mracitka i za normalniho provozu. Te naraznik je docela pekne a jestli j nedelenej tak to bu usnadnovat umisteni pripadnych OEM LED svetel do te cerne mrizky. Upraveno Březen 17, 200916 r od Ol@f
Březen 17, 200916 r No jsem na to zvědavej. Tu pásku přes světla bych klidně nechal, je to agresivnější jinak taky mě v neděli předjela, bohužel jsem si zezadu nevšiml absolutně ničeho a tak jsem si řekl, že je to holt úplně nová RS a někdo si jí veze domů (podle značky).....absolutně by mě nenapadlo, že to mohl být facelift jel s tou žlutou tak 140-150km/h směr Brno na D1 Upraveno Březen 17, 200916 r od dastax
Březen 17, 200916 r Tak podle těch fotek, mě to sportovně nepřijde, odmyslím si pásky atd. a mám z toho obyč auto se znakama RS To u předface se jim rozdíl mezi obyč a RS octou povedl víc, ty narázníky a kulatý mlhovky autu přidaly šmrc. No ještě uvidíme, zatím tomu moc nedávám.
Březen 17, 200916 r sakra ty predni svetla vypadaji diky te pasce trochu lip jak klasickej FL. Kdyby dali dospodu ten pasek z led, tak by to mozna mohlo byt prekryte tema paskama, nebo mracitka i za normalniho provozu. Te naraznik je docela pekne a jestli j nedelenej tak to bu usnadnovat umisteni pripadnych OEM LED svetel do te cerne mrizky. Ale jinak celkově blé
Březen 17, 200916 r Mám dojem,že ešte dlho bude súčasná RSa najkrajším a najagresívnejším autom škody. Čo sa týka fl RS ja som od toho ani nič extra nečakal,jednoducho k vyrehotanej maske a svetlám ala oslíkové uši môžu dať aj nárazník Murcielaga a aj tak to bude auto so silne nešportovým vzhľadom A čo sa týka výkonu,tak ten je až až u nás v meste som vídal 2 RSY čiernu a modru a obe sú kaput.Ked som bol teraz v servise tam bola modra zakrytá plachtou s kolami plnými zeme a krídlom položeným na plachte Upraveno Březen 17, 200916 r od Nikita1
Březen 17, 200916 r A čo sa týka výkonu,tak ten je až až u nás v meste som vídal 2 RSY čiernu a modru a obe sú kaput.Ked som bol teraz v servise tam bola modra zakrytá plachtou s kolami plnými zeme a krídlom položeným na plachte A o čem to svědčí?? ...lidi rozmlátí aji HTPčko, tak jakýpak copak
Březen 17, 200916 r Išiel som RSou 200km/h na bežnej komunikácii,kde boli sem tam vlnky a bolo to docela terno a išiel som po tej istej ceste aj A6.Na OII RS už teraz motor predbieha podvozok a nie že ešte zvyšovať výkon. A tie RSy to boli z dvoch dve kaput,viac ich tu niet. Upraveno Březen 17, 200916 r od Nikita1
Březen 17, 200916 r Výkon to může mít jakejkoliv, ve finále je to stejně o spojnici mezi volantem a pedálama, jak se s tím popere...kdo to má v hlavě srovnaný, tak dokáže využít každýho koníka navíc, aniž by to znamenalo nějaký riziko...jen se musí vědět, kde si to můžeš dovolit a kde ne
Březen 17, 200916 r Presne takúto odpoveď som čakal ale v živote to veľakrát tak nefunguje a také auto sa stáva zbraňou v rukách človeka,ktorý si realitu až tak neuvedoje a myslí si že podvozok to musí zniesť,keď tam dávajú taký motor.
Březen 17, 200916 r Dnes dopoledne na dalnici z Ostravy do Brna jsem potkal, bohuzel v protismeru, dve modry, zlutou a bilou RS-ku Ten zlutej novej cumak a barva k tomu jsou vazne smrncovni
Březen 17, 200916 r Vzpomeňte když přišla na trh OII RS. Říkalo se,že je oproti první gen. málo agresivní,sportovní atd. Teď to samé říkáte o FL RSce. Jde jen o to zvyknout si.
Březen 17, 200916 r Petus: presne moj nazor. Na forach som v septembri 05 cital tisice urazok, ze aky je O2 RS hnus oproti O1 RS, ze vyzera tak vludne a priatelsky, ze jej chyba spojler v dolnej casti naraznika...a o rok potom? To iste bude aj s RS FL... Upraveno Březen 17, 200916 r od Cjoctavian
Březen 17, 200916 r Mám dojem,že ešte dlho bude súčasná RSa najkrajším a najagresívnejším autom škody. ale nejkrásnější je přeci Scoutík!
Březen 17, 200916 r Dneska na Idnesu: http://auto.idnes.cz/skoda-testuje-novou-o...1_ak_aktual_fdv Mne pride taketo "testovanie" na beznych komunikaciach davno hotoveho auta ako nepodareny pokus o reklamu alebo aspon uputanie pozornosti... Jedine pozitivum je, ze uz teraz vieme, ako bude presne v maji vyzerat
Březen 17, 200916 r Tak třeba já tvrdím do dneška, že OI RS vypadá víc chlapácký než OII RS...ta dvojka je prostě moc kulatá, jednička má ostřejší tvary a působí na mě drsněji. Samozřejmě, že dvojka je někde úplně jinde motorem, podvozkem a intošem, ale vzhledově je prostě víc civilní mi příjde.
Březen 18, 200916 r Tak třeba já tvrdím do dneška, že OI RS vypadá víc chlapácký než OII RS...ta dvojka je prostě moc kulatá, jednička má ostřejší tvary a působí na mě drsněji. Samozřejmě, že dvojka je někde úplně jinde motorem, podvozkem a intošem, ale vzhledově je prostě víc civilní mi příjde. Ten podvozek bych bejt tebou vymazal a dal tam misto toho skvelou 6g prevodovku, podvozek je v RS2 nejvetsi zklamani oproti jednicce.. motor urcite krok vpred, ale projev ma 1,8T pro me lepsi, neni tak civilne plochy... Jinak nak me na te RS F chybej ty led svetla co sem driv videl..
Březen 18, 200916 r Chalani,tí čo píšete o zvykaní,to myslíte,že je taká škaredá,že si musíme zvykať? Predpokladám,že ano,lebo na Insigniu som si zvykať nemusel,ani na Mazdu 6 ,taktiež ani na Passata sú krásne od prvej chvíle
Březen 18, 200916 r Nikita1: Víš, ono naštěsí co člověk, to jiný názor a jiný vkus. Takže to, že se nelíbí a bude se zvykat rozhodně neznamená pro všechny. A to, že se to pár lidem nelíbí neznamená, že se to nelíbí celýmu světu
Březen 18, 200916 r dastax ja by som to skôr napísal opačne,nakoľko je to oveľa bližšie k realite "A to, že se to pár lidem líbí neznamená, že se to líbí celýmu světu" Rozhodne si zvykať na niečo čo sa mi od prvej chvíle nepáči nechcem a nie je nás pár,na to môžeš zobrať jed,jednoducho ak Škoda bude v tomto designe pokračovať,tak moje budúce auto už Škoda nebude. Na Seaty som si tiež nezvykol a odkedy začali robiť ten úchvatný design,tak Seat moc ľudí nemusí a tak to je aj Fabiami II.Sotva ich je na ceste vidieť,oproti tomu ako to bolo ked vyšla z pásov F1,naraz boli všade. A ako sa hovorilo,že si zvykneme na F2 a predsa sme si nezvykli,to som tvrdil od prvej chvíle,ako som ju uvidel Upraveno Březen 18, 200916 r od Nikita1
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.