Cjoctavian Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) jj,predny naraznik bude mat 3 otvory (vsetko co je na naraznikoch alebo na dverach cierne bude v laku) okrem mriezky...Mriezka bude vceli plast ako Golf GTI a aj LED svetla budu nad hmlovkou. Ved z foto je to jasne,ze je to paska (tak sa maskovalo aj u RS predface). Uz len vediet kolko LED bude pouzitych, mam pocit, ze 5. Inac samozrejme, predne svetla budu uplne rovnake ako maju bezne xenonove octy, ziadny novy tvar... Editováno: 21. Březen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttc1 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 uz se mi to nechce predelavat.... dostal jsem varovani, ze ty me zlute (z pred tydne, jeste pred idnes) jsou uz na webech po cely evrope... ad LED ja to auto videl uz 4x, porve to bylo bile a nemel jsem fotak, zato jsem mel nejdelsi cas si to prohlednout - 40km a 6x vzajemne predjeti a nechani se predjet... ten prouzek nahore odpovida tomu co udelal Cjoctavian na http://skodaoctavia.cz/SkodaAuto/Octavia-RS-facelift.htm Osobne myslim, ze ty LED vystihl hodne presne... (samo nevime kolik LEDek tam bude, ale pozice a tvar sedi) jak ten horni prouzek pres LED tak ten sikmej pres barvu nejsou maskovany naplasti, ale celoplosnym plastem, co vypadal jako ze by to tak mohlo i byt, ale ted konecne se ten druhej prozradil, ze to bude jen plosna tapeta s reliefem cerneho plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 umiestnenie LED je podobne ako smerovka nad hmlovkou u Schirocca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Narýchlo som ju pozliepal Editováno: 23. Březen 2009, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Pořád divný Chlapi dávejte sem ty fotky jako přílohy ne linky, vidíte co to dělá když se to pořád načítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nebudu zakládat nové vlákno, tak jen ve zkratce z výrošní zprávy 2008 - odpověď pro všechny, co se ptali jestli bude OII Scout faceliftována: Hlavní aktivity v oblasti výroby a logistikyv roce 2009 budou směřovat k zajištění náběhu nové modelové řady Škoda Yeti a vozu Škoda Superb nové generace ve verzi combi, oba v kvasinském závodě. V průběhu roku rovněž dojde k dokončení faceliftových úprav modelové řady Škoda Octavia pro deriváty Scout a RS. V souladu s areálovou strategií budou i nadále rozvíjeny aktivity v rámci zahraničních projektů. V čínské Šanghaji bude zahájena licenční výroba modelu Škoda Superb nové generace. V novém závodě v ruské Kaluze budou probíhat přípravy na lokální výrobu modelu Škoda Octavia, která byla doposud realizována pouze jako montáž ze sad dodaných z mateřských závodů. Přípravy podobného rozsahu proběhnou taktéž v Indii, kde v průběhu roku naběhne lokální výroba vozu Škoda Fabia nové generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Narýchlo som ju pozliepal presne to som chcel prave teraz vlozit, dokonca aj tuto fotku Nezabudaj na LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No to jsem zvědav, jak to bude vypadat, protože na té "odmaskované" fotce to vypadá fakt hoodně divně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jako celý facelift, takže to těžko překročí jeho stín a stín současného stylu koncernu VW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Dneska jsem mel opravdove stesti, protoze se mi podarilo zahlednout faceliftovanou RS. Prijizdel jsem ke kruhaci a na prvni pohled me zaujaly zamaskovane svetla, kdyby je nechali normalni, bez maskovani, tak bych si ji nejspis ani nevsiml. Pak koukam pres sklo dovnitr a vevnitr nikdo nesedel, zdalo se mi to nejake divne a pak jsem si vsiml, ze je ridic vpravo. No, tak jel jsem za ni a vzadu vypada jako obycejna octa, zadne odrazky, nic. Vse prelepene, akorat spojler tam byl. O neco pozdeji jsem tu samou RS potkal zaparkovanou a mel jsem moznost si ji detailne a zblizka prohlednout . Bohuzel jsem nemel fotak, takze fotky nemam Byla cerna a vse co tu padlo je pravda. Jen jsem se dival a LEDky nejsou prelepene, ale vypadalo to jako by byly LED svetla za priplatek a tenhle model je nemel a tak ma plastovou zaslepku, neni to paska, proste tam ty LED svetla vubec nejsou (ale urcite tam budou) nebo jsem se asi spatne dival. Nalepky maji kvalitne udelane, normalni clovek by to asi nepoznal. Kazdpadne by se mi mnohem vic libila faceliftovana RS, kdyby mely tvar starych svetel. S tema nalepkama to vypada fakt super (na prvni pohled), ale na sve auto bych to asi nedal. Predni naraznik se jim opet povedl a myslim, akorat skoda, ze zadni zustal beze zmen (zatim to tak alespon vypada) EDIT: Takhle to vypada mnohem lip (alespon mi se to tak libi), jenze nevim jestli tam nahore v rohu neni blinkr ??? Snad cjoctavianovi nevadi, ze jsem pouzil jeho obrazek ... Editováno: 23. Březen 2009, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) neverim, zeby boli LED za priplatok, ved v navode sa pise, ze model RS (nie je tam hviezdicka, ze priplatkova vybava...) Inac preco tie auta este vobec maskuju, ked ich potom nechaju zaparkovane alebo sa s nimi len tak premavaju hore-dole... Editováno: 23. Březen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nerekl jsem, ze budou za priplatek, ale ze to tak na tech maskovanych RS vypada. Proste tam je misto LEDek plastova zaslepka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A interier? Po starom? Ci je tam nieco nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kdy a kde bude OFICIALNE predstaven facelift RS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A interier? Po starom? Ci je tam nieco nove. Tak nový interiér je už od podzimu...i když ty sedačky, ty sedačky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ...sedacky stoji za hovno. (s prominutim) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Nedavaji ted na stred alcantaru ? nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ja by som to napr. spravil tak, aka farba auta, take šitie alebo farebna kombinacia na sedačkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to by si spravil ty, ale Škodu by vyšiel draho ten vývoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Neviem, čo by ju vyslo draho. Staci zmenit farbu latky a nite a hotovo. Plus by som dal iny material. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jenže u škodovky je problém i tohle, nejsi u audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 presne to som chcel prave teraz vlozit, dokonca aj tuto fotku Nezabudaj na LED...a spodok vo farbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ten dolný spoilerík sa podobá na ten čo má P.T. na facelifte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia rs Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdravím tak oficialni představéni octavie RS face bude na autecu v Brně verze liftback i combi a ihned zahajéni prodeje ceny zatim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Autotec je od 5.6. do 11.6.2009, byl bych rad, kdyby tam byla, protoze se tam chystam Ale s tim prodojem nevim jestli zacne uz v Cervnu, protoze myslim, ze se tu psalo nekdy o podzimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.