Sinius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Editováno: 25. Září 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy.http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Já bych řek že moc pěkná, ale chce to vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 je to 6kvalt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 je to 6kvalt Vem si tam nějakýho octaviána co se vyzná a podívejte se na to, podle obrázku a popisků ti nikdo nic směrodatnýho neřekne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive Ano, samozřejmě je to šestikvalt. Společnost Auto-Hégr vřele doporučuji, minulé úterý jsem kupoval na pobočce ve Štenberku Golfíka čtyřku a měli úplně perfektní přístup a jednání, vyhověli ve všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 myslím že good hlavně je to 96 která se jela asi rok, jediný co by mě vadilo je bílá barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Vypadá dobře - ta 96kw určitě dobrá volba. A bílé barvy bych se nebál - jediná nevýhoda, že se hrozně rychle zaprasí a všechno je na ní vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. Editováno: 26. Září 2007, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět Editováno: 26. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět ještě jednou díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 vypadá velice pěkně, bílá si sice bude špinit, ale to svede myčka. Jinak i ta cena je celkem pěkná. Možná by šlo s ní i trošku pohnout níže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen Já bych to tam tipoval na zimní obutí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Bílá barva jde do módy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali. Je to jak říkáš - snad už jenom 4x4 a poladit trochu výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 takže jak sem se dozvěděl, tak server se moc často neaktualizuje a oKťa už je 10 dni v čudu, takže ted z toho asi nic nebude. Díky všem za rady a prosím admina o vymazání tohohle vlákna. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Bílá barva jde do módy! jj tak to sedi,uz zacinam pokukovat po octe RSII TDI v bile barve! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.