Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy.

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527

Upraveno od Sinius

Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy.

http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527

Já bych řek že moc pěkná, ale chce to vidět...

možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive

• Autor

je to 6kvalt

je to 6kvalt

Vem si tam nějakýho octaviána co se vyzná a podívejte se na to, podle obrázku a popisků ti nikdo nic směrodatnýho neřekne...

možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive

Ano, samozřejmě je to šestikvalt. Společnost Auto-Hégr vřele doporučuji, minulé úterý jsem kupoval na pobočce ve Štenberku Golfíka čtyřku a měli úplně perfektní přístup a jednání, vyhověli ve všem... ;)

myslím že good hlavně je to 96 která se jela asi rok, jediný co by mě vadilo je bílá barva

Vypadá dobře - ta 96kw určitě dobrá volba. A bílé barvy bych se nebál - jediná nevýhoda, že se hrozně rychle zaprasí a všechno je na ní vidět.

• Autor

z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem.

Upraveno od Sinius

tak to máš dalku,pořádně se obleč, :crutch: v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen

z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem.

U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá ;)

Tak zítra mi dá vědět :)

Upraveno od rolbar

• Autor

U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá ;)

Tak zítra mi dá vědět :)

ještě jednou díky moc

vypadá velice pěkně, bílá si sice bude špinit, ale to svede myčka. Jinak i ta cena je celkem pěkná. Možná by šlo s ní i trošku pohnout níže.

tak to máš dalku,pořádně se obleč, :crutch: v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen

Já bych to tam tipoval na zimní obutí. :D :D

Bílá barva jde do módy!

Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali.

Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali.

Je to jak říkáš - snad už jenom 4x4 :p;) a poladit trochu výkon

• Autor

takže jak sem se dozvěděl, tak server se moc často neaktualizuje a oKťa už je 10 dni v čudu, takže ted z toho asi nic nebude. Díky všem za rady a prosím admina o vymazání tohohle vlákna. díky

Bílá barva jde do módy!

jj tak to sedi,uz zacinam pokukovat po octe RSII TDI v bile barve! :) :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.