Publikováno Září 25, 200717 r Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Upraveno Září 25, 200717 r od Sinius
Září 25, 200717 r Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy.http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Já bych řek že moc pěkná, ale chce to vidět...
Září 26, 200717 r možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive
Září 26, 200717 r je to 6kvalt Vem si tam nějakýho octaviána co se vyzná a podívejte se na to, podle obrázku a popisků ti nikdo nic směrodatnýho neřekne...
Září 26, 200717 r možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive Ano, samozřejmě je to šestikvalt. Společnost Auto-Hégr vřele doporučuji, minulé úterý jsem kupoval na pobočce ve Štenberku Golfíka čtyřku a měli úplně perfektní přístup a jednání, vyhověli ve všem...
Září 26, 200717 r myslím že good hlavně je to 96 která se jela asi rok, jediný co by mě vadilo je bílá barva
Září 26, 200717 r Vypadá dobře - ta 96kw určitě dobrá volba. A bílé barvy bych se nebál - jediná nevýhoda, že se hrozně rychle zaprasí a všechno je na ní vidět.
Září 26, 200717 r Autor z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. Upraveno Září 26, 200717 r od Sinius
Září 26, 200717 r tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen
Září 26, 200717 r z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět Upraveno Září 26, 200717 r od rolbar
Září 26, 200717 r Autor z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět ještě jednou díky moc
Září 26, 200717 r vypadá velice pěkně, bílá si sice bude špinit, ale to svede myčka. Jinak i ta cena je celkem pěkná. Možná by šlo s ní i trošku pohnout níže.
Září 26, 200717 r tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen Já bych to tam tipoval na zimní obutí. :D
Září 26, 200717 r Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali.
Září 27, 200717 r Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali. Je to jak říkáš - snad už jenom 4x4 a poladit trochu výkon
Září 29, 200717 r Autor takže jak sem se dozvěděl, tak server se moc často neaktualizuje a oKťa už je 10 dni v čudu, takže ted z toho asi nic nebude. Díky všem za rady a prosím admina o vymazání tohohle vlákna. díky
Září 29, 200717 r Bílá barva jde do módy! jj tak to sedi,uz zacinam pokukovat po octe RSII TDI v bile barve! :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.