Sinius Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 (edited) Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy. http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Edited September 25, 2007 by Sinius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ahoj oktaviáni, mám na Vás dotaz, rád bych vyměnil svou fabuli za něco většiho a do oka mi padla tahle oktávečka, chtěl bych vědět co si o ní myslíte vy. CHtěl bych verzi kombi, nevim proč, ale hrozně se mi líbí. tak prosím o radu, popř o jiné návrhy.http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=112527 Já bych řek že moc pěkná, ale chce to vidět... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinius Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 je to 6kvalt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 je to 6kvalt Vem si tam nějakýho octaviána co se vyzná a podívejte se na to, podle obrázku a popisků ti nikdo nic směrodatnýho neřekne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidi Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 možná to bude i 6 ti kvalt,auto hegr-u nas ma asi 4pobocky skoda,tak by to melo byt pravdive Ano, samozřejmě je to šestikvalt. Společnost Auto-Hégr vřele doporučuji, minulé úterý jsem kupoval na pobočce ve Štenberku Golfíka čtyřku a měli úplně perfektní přístup a jednání, vyhověli ve všem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus by skoda Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 myslím že good hlavně je to 96 která se jela asi rok, jediný co by mě vadilo je bílá barva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Vypadá dobře - ta 96kw určitě dobrá volba. A bílé barvy bych se nebál - jediná nevýhoda, že se hrozně rychle zaprasí a všechno je na ní vidět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinius Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 (edited) z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. Edited September 26, 2007 by Sinius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 (edited) z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět Edited September 26, 2007 by rolbar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinius Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 z tý bílý barvy mám taky malinko strach, i co se týče následný prodejnosti, ale to auto se mi fakt moc líbí. sem se obrátil nejdříf tady na vás, abych tam jel kdyžtak už pěnězma v kapse. Jel bych tam s kamaradem mechanikem. U Hégra v Štemberku pracuje kamarád ve výkupu a jelikož je to v Šumperku nové, tak auta tam šli ze Štemberku, mu cinknu, jak to s tou oktou vypadá Tak zítra mi dá vědět ještě jednou díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blizard Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 vypadá velice pěkně, bílá si sice bude špinit, ale to svede myčka. Jinak i ta cena je celkem pěkná. Možná by šlo s ní i trošku pohnout níže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prtko5 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 tak to máš dalku,pořádně se obleč, v šumperku skoro porád prší nebo je kosa jak blazen Já bych to tam tipoval na zimní obutí. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Bílá barva jde do módy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakin Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Tak do téhle bych určite šel,96kw a 6-ti kvalt. Podle mne se lepší octy asi ani nedelali. Je to jak říkáš - snad už jenom 4x4 a poladit trochu výkon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinius Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 takže jak sem se dozvěděl, tak server se moc často neaktualizuje a oKťa už je 10 dni v čudu, takže ted z toho asi nic nebude. Díky všem za rady a prosím admina o vymazání tohohle vlákna. díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chossse Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Bílá barva jde do módy! jj tak to sedi,uz zacinam pokukovat po octe RSII TDI v bile barve! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts