Kais Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Cau, vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Pojistky v pohode. Ted jsem ho vyndal, potukal na kontakt a zase to funguje. Diky, kdyby to zase neslo tak se ozvu. Jsem pres tyden v Brne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.