Kais Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Cau, vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeneburg Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kais Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Pojistky v pohode. Ted jsem ho vyndal, potukal na kontakt a zase to funguje. Diky, kdyby to zase neslo tak se ozvu. Jsem pres tyden v Brne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts