Kais Vloženo 1. Říjen 2007 Vloženo 1. Říjen 2007 Cau, vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? Citovat
Jeneburg Vloženo 1. Říjen 2007 Vloženo 1. Říjen 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Citovat
Kais Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Vloženo 1. Říjen 2007 Cau,vcera mi po ceste na jedne krizovatce pri blikani zhasl blinkr.(Octavia, modelový rok 1997) A ted blinkry nereaguji jak pri zapnuti packou tak pri sepnuti spinace varovnych svetel. Je to prerusovacem nebo to muze byt v pacce? Nechci ten prerusovac kupovat zbytecne. Jinak je umisteny za spinacem varovek? A staci ho jen vycvaknout? jo vycvaknout, pojistky jsi kontroloval ??? jinak prerusovac i packu mam, ale jsem z JM, Rajhrad. Pojistky v pohode. Ted jsem ho vyndal, potukal na kontakt a zase to funguje. Diky, kdyby to zase neslo tak se ozvu. Jsem pres tyden v Brne Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.