Publikováno Říjen 6, 200717 r Kluci jak se rozdělá vypinač světel? Už jsem vycvakl ten pohledový čelní panel s ovladačem na regulaci svitu, ale jak rozdělat ovladač?
Říjen 6, 200717 r snad som ti nejako pomohol PS:ospravedlnujem za za nekvalitu fotiek ale je to fotene len mobilom takze sorry PS2: ak by niekto chcel fotky s rozobranim regulacie skolu svetiel tak nech napise sem a ja to tu potom dam Upraveno Říjen 6, 200717 r od Reso
Říjen 6, 200717 r jaaa si prosim fotky ako rozobrat sklon svetiel a keby ai mal aj ten jas pristrojov tak uplne najsamlepsie....
Říjen 6, 200717 r Vcelku pohoda Reso až na spôsob ohybania tých držiačikov ns obrazku da sa to aj bez viditelneho ohybania. A na gramatické chyby. ale inak ok ps: už si pripadám ako palo habera v SS lol
Říjen 6, 200717 r Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie nevies Upraveno Říjen 6, 200717 r od Reso
Říjen 6, 200717 r Páčenie sa píše s mäkkým I a teraz som zvedavý či sa ten obrázok zmení... nemáš čas na čo? rozmýšlať aké tam dať čo? Ale posledné k tejto téme tvoja gramatika a to čo píšeš: ja samo chyby robím, ale nie v každej druhej vete ako ty a inak nech si ludia pozrú HTP fórum...a je zaujímavé ako sa z niekoho kto po aj malej narážke na jeho osobu dával fakerských smajlov atď stáva to čo píšeš...ale to je len k tvojmu dobru. K téme: ako som napísal, pohoda obrázkový návod Profor gramaticka chyba tam je len jedna a to ze snas nie? to som robil narychlo nemal som vtedy cas takze tak a aspon raz by si sa mohol zdrazat hlupej odpovede a komu vadi gramaticka chyba to je uz jeho problem ja niesom ziadny spisovatel a ani ziadny jazykovedec a podobne .... a nehovor mi ze ty vies perfekne gramatiku :?) to nie nevies
Říjen 7, 200717 r Mě zase nejde vytáhnout ovladač na světla z palubky. Čudlík na světla zatlačím, otočím s ním, ale nejde to pak celé vytáhnout. Nevíte náhodou čím to? Mám to trochu podebrat šroubováčkem?
Říjen 7, 200717 r Musis tomu pomoct ja si pomaham malym nozickom Díky. Takže to hold někde trochu podeberu, je asi jedno kde, že?
Říjen 7, 200717 r Profor fakerskych smailikou pouzivam len tu ! takze neklam A raz doplatis na tu svoju mudrost viac sa k tvojej teme gramatiky nevyjadrim PS: mas to uz opravene Upraveno Říjen 7, 200717 r od Reso
Říjen 7, 200717 r Autor Ovladač snad rozeberu ale, jak jste dostali celý ten přepínač od toho krytu? Já to mám zatavené na 6 místech v umělé hmotě. Mám to dat normálně pryč a dat to na silikon?
Říjen 7, 200717 r nemozes to mat zatavene len skus s nozickom do toho podripnut musis to vybrat a skus hodit foto
Říjen 7, 200717 r Autor já mám celý ten ovladač přitavený k tomu deklu co zakrýva levoučást pod volantem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.