Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

potřebuji někde dodělat kontrolku pro světla denního svícení nenapadá někoho kam ji umístit a případně jakou,aby to nevypadalo moc blbě

Uprav budiky, mala by tam byť kontrolka pre vadne svetla, taka žiarovčička, to by bolo ok myslim:-)

ano najlepsie do budikov.

• Autor

mám maxik 07 čím se ta kontrolka dá aktivovat stačí někam na konektor přivést kostru?do budíků se mě jinak vrtat a předělávat nechce

Jaj tak potom ju tam nemáš, tú kontrolku rieši maxidot :(

no vrrrtať a prerábať budeš musieť každopádne iba ak by si použil nejaku kontrolku hmlovky, to by bolo najjednoduchšie

mám maxik 07 čím se ta kontrolka dá aktivovat stačí někam na konektor přivést kostru?do budíků se mě jinak vrtat a předělávat nechce
  • Autor

no jo ale já mám aji oboje mlhovky

no jo ale já mám aji oboje mlhovky

tak ji napoj na kontrolku předních světel, já to tak díky relé pro zapnutí světel ve dne mám

• Autor

pak nepoznám jestli mám zapnutá denní nebo potkávací to ste do fabie nikdo nedodělával žádnou kontrolku????????

No ved to zistis ako u origa. Ked nemas podsvietene budiky, mas denne svietenie...ak mas podsvietene budiky, mas manualne zapnute stretavacie svetla. A kontrola svetiel ti bude svietit v oboch pripadoch...nie?

Upraveno od RomanKo

• Autor

asi to tak dopadne a nevýš kam co připojit aby se mě rožla ta kontrolka

Bohuzial nie. :( Nie som elektrikar. Sorry. Ale urcite niekto sikovny sa ti tu ozve s konstruktivnym riesenim... :)

Upraveno od RomanKo

pak nepoznám jestli mám zapnutá denní nebo potkávací to ste do fabie nikdo nedodělával žádnou kontrolku????????

na denní ti nebude svítit podsvícení ovladačů a přístrojů ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.