Pastik Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Chlapi prosím poraďte, jsem v této sekci poprvé (mám Octu 1,8T), ale manželce jsem koupil Fabii r. 2000 motorizace 1,4 16V 74kW najeto neuvěřitelných 42 tis. km a mám tento dotaz: při vypnutí motoru je slyšet z motorového prostoru zahučení, zvuk je podobý jako když vypně větrák na chladiči ale hlupší. U Octy jsem takový zvuk nikdy neslyšel s tak nevím co to může být. Auto jsem nechal dát na diagnostiku a ta žádnou chybu neukázala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 má to klimu? nemůže to být doběh druhého ventilátoru? První (větší) ventilátor se nevypne se zastavením motoru, ale až po snížení teploty vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pastik Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Klimu to má manuální. Kde je ten ventilátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 taky na chladiči. Pouští se se zapnutím klimy - ochlazuje kondenzátor co je před chladičem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 (editace) Dělá to servo. Normální jev, doběh elektromotorku serva. Je to slyšet u staršího typu servořízení TRW. Editováno: 8. Říjen 2007, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 presne tak po vypnuti motora je pocut taha dochadzanie vsetkeho: motora, serva................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.