Publikováno Říjen 8, 200717 r Chlapi prosím poraďte, jsem v této sekci poprvé (mám Octu 1,8T), ale manželce jsem koupil Fabii r. 2000 motorizace 1,4 16V 74kW najeto neuvěřitelných 42 tis. km a mám tento dotaz: při vypnutí motoru je slyšet z motorového prostoru zahučení, zvuk je podobý jako když vypně větrák na chladiči ale hlupší. U Octy jsem takový zvuk nikdy neslyšel s tak nevím co to může být. Auto jsem nechal dát na diagnostiku a ta žádnou chybu neukázala.
Říjen 8, 200717 r má to klimu? nemůže to být doběh druhého ventilátoru? První (větší) ventilátor se nevypne se zastavením motoru, ale až po snížení teploty vody
Říjen 8, 200717 r taky na chladiči. Pouští se se zapnutím klimy - ochlazuje kondenzátor co je před chladičem.
Říjen 8, 200717 r Dělá to servo. Normální jev, doběh elektromotorku serva. Je to slyšet u staršího typu servořízení TRW. Upraveno Říjen 8, 200717 r od pava
Říjen 8, 200717 r presne tak po vypnuti motora je pocut taha dochadzanie vsetkeho: motora, serva.................
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.