profor Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 RJ nič nepovie na nič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 RJ nič nepovie na nič Taky si myslim, ale jak je to s tim zapojenim... mlhovky už tammám, tak jen jestli si natahnu svoje kabely a dám rele a svítim A nebo je tam už rele na který se to zapojí a pak jen přidá na vypínač. Dělali jste to už někdo? nebonějaká zkušenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xantrix Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Taky si myslim, ale jak je to s tim zapojenim... mlhovky už tammám, tak jen jestli si natahnu svoje kabely a dám rele a svítim A nebo je tam už rele na který se to zapojí a pak jen přidá na vypínač. Dělali jste to už někdo? nebonějaká zkušenost.... Ahoj, chtěl jsem mlhovky dodělávat taky, ale po řádném studiu montážního návodu jsem zjistil, že se musí vrtat do kastle a do toho se mi opravdu svépomocí moc nechtělo. Radši jsem si to kvůli garanci nechal namontovat v autorizovaném servisu. Ono operovat s vrtačkou kousek od centrálního svazku je docela o hubu, teda alespoň já jsem si na to netroufl. Nebejt toho vrtání tak by to nebyl problém. Pokud budeš chtít mohu ti poslat montážní návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tora Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ahoj, chtěl jsem mlhovky dodělávat taky, ale po řádném studiu montážního návodu jsem zjistil, že se musí vrtat do kastle a do toho se mi opravdu svépomocí moc nechtělo. Radši jsem si to kvůli garanci nechal namontovat v autorizovaném servisu. Ono operovat s vrtačkou kousek od centrálního svazku je docela o hubu, teda alespoň já jsem si na to netroufl. Nebejt toho vrtání tak by to nebyl problém. Pokud budeš chtít mohu ti poslat montážní návod. Ahoj, no jestli by to šlo, tak by jsi byl moc hodnej :-) jak říkám namontovaný to je, ale jen jak a kam to zapojit, aby to bylo jako originálu.... Když tak ti píšu i SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) Tak jsem ted montoval otci mlhovky a zapojení je stejné jako u Fabie.Jde použít i kabeláž na facelift co se tu prodává jen se musí trochu prodloužit dráty na jedné straně,chybí asi 30cm.Pokud použijete kulaté mlhovky z Fabie facelift tak sedí i konektory,pokud hranaté corner tak se musí dát jiné konektory k mlhovkám a trocu upravit díra v nárazníku.Zapojené je to na pojistku 38,ve vypínači pin 8 Editováno: 10. Květen 2008, autor: Majk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
No1 Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Můžu vědět, kde je ta kabeláž k sehnání? a kde se dá sehnat přepínač? Sehnal jsem kulaté mlhovky. mřížky do nárazníku, ale chybí mi přepínač a kabeláž s konektory. Díky Tak jsem ted montoval otci mlhovky a zapojení je stejné jako u Fabie.Jde použít i kabeláž na facelift co se tu prodává jen se musí trochu prodloužit dráty na jedné straně,chybí asi 30cm.Pokud použijete kulaté mlhovky z Fabie facelift tak sedí i konektory,pokud hranaté corner tak se musí dát jiné konektory k mlhovkám a trocu upravit díra v nárazníku.Zapojené je to na pojistku 38,ve vypínači pin 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Můžu vědět, kde je ta kabeláž k sehnání? a kde se dá sehnat přepínač? Sehnal jsem kulaté mlhovky. mřížky do nárazníku, ale chybí mi přepínač a kabeláž s konektory.Díky Vypínač ti můžu prodat já a kabeláž taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Dá se dodělat do Roomstra a do FII Corner funkce, myslím tím jen nakódovat jako u OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Fans: Nedá, potrebuješ RJ pre corner. A ak chceš aj natáčacie svetlá, musíš RJ čo vie corner aj natáčanie + naťahať ďaľšiu kabeláž k svetlám, samozrejme tieto treba vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak tak, v sekcii OI niekde som písal a aj v FI o tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Vedou se kabely k mlhovkám stejně jak je to popsané tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25555 i ve FII? Dávali jste dole palubku když jste je dodělávali, anebo stačí vybrat střed a ty polystyreny dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 FII je v tomto iná, nevieš dať dolu spodok palubky....jedine celú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Jo to vím, teď jsem měnil celou. Šlo mi jen o to jestli to jde udělat nějak bez toho aby se dávala dole nebo ne. Takže předpokládám, že asi ne ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Pro montáž mlhovek nepotřebujete dělat s přístrojovkou nic.Jen vyměníte vypínač,natáhnete drát pro kontrolku mlhovky za budíky,pár drátů a je to.Já vytahuju pouze táhla stěračů se stěnou.A to je brnkačka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 27. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2008 (editace) chystám se namontovat sadu předních mlhovek na roomstera chtěl bych nějaké rady info ,nejsem moc montér, zajímá mě když koupím sadu pro dodatečnou montáž jestli jdou přehodit kulaté za hranaté , o funkci corner mi nejde ale hranaté jsou hezčí, popř jestli nevíte kdo prodává tady, díky Editováno: 27. Říjen 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nato som aj ja zvedavy ci sa daju zamenit okruhle za hranate, teraz mam okruhle, ale tie hranate mi prijdu krajsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 teraz nemám ETKU pri sebe, ale myslím že v hranatých sú použité len 35W žiarovky a v okrúhlych sú myslím 55W... Ale je zas pravda že hranaté svietia viac od strán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jancoSV Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 niekto tu raz spominal, ze rozdiel v konektore pripojenia, ale niesom si isty, keby niekto mohol napisat presne ako to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 nu, na gulaté hmlovky je konektor 7H0 941 165, sada vedenia s troma káblami s konektormi na konci má číslo 000 979 244, teda na hranatý bude ten druhý čo je v ETKE a to teda 3D0 941 165 A, kabeláž resp konektory neviem teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Je to tak, že ty "corner" mají 35W žárovky, nicméně i výměna mechanická tuším vede až k celému nárazníku. Když jsem si objednával auto, tak jsem corner nechtěl a že si to přehodím, přočemž jsem měl za to, že stačí ty plasty, ale pak jsme přišli na to, že se bude muset měnit celý nárazník, takže jsem si raději připlatil a fouknul je tam rovnou s corner, nicméně to už nefunguje při denním svícení, takže super! (a propo, vždycky jsem myslel, že to je kravina, ale při parkování třetí den, co jsem měl auto, na Šumavě ve tmě, to nemělo chybu...perfektní záležitost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) nemusí se měnit nárazník ale když tam máš corner nebo když to předěláš z kulatých na corner tak už tam kulaté zpět nedáš, musíš totiž vyříznout uchycení těch kulatých, nárazník je připraven na oba typy, konektory mají taky jiné protože corner mají H8.. Editováno: 10. Listopad 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 vyříznout kam? ty plasty, co jsou k těm hranatým nejsou okolo nich...ty hranatý jdou přímo do nárazníku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 (editace) viz obrázek, červeně označeno vyříznutí uchycení kulatých mlhovek, zeleně uchyceno corner Editováno: 11. Listopad 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jo tak s pilkou to potom věřím, že to jde:) Ale bez násilného zásahu ee:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) akrubku už nepřemýšlej je to tam schválně a řezat se může proto jsou tam asi obě uchycení ne? co myslíš zkus bez zásahu namontovat parkovací senzory to máš to samý, když by chtěli aby do toho nikdo neřezal tak tam nedělají dvoje uchycení.... Editováno: 11. Listopad 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.